v sobotu jsem našel na Ebay tohle
http://cgi.ebay.de/Opel-Corsa-B-leicht- ... dZViewItem
zjistil jsem že je dělá nějakej chlápek od Mostu, tak mi kamarád na něj zjistil číslo a volal jsem mu ohledně pár informací k ní..
Chápu, že když jsem mu volal před desátou ráno, tak jsem ho pravděpodobně ještě vzbudil a neměl náladu.. ale jeho odpovědi mě dostaly. Skoro na vše mi odpovídal NO nebo NEVIM. Takže je to kapota na "závodní" vozy, prej.. tzn. asi na rychloúchyty... na otázku jestli by mi ji mohl upravit odpověděl: " to víš že jo, já se s ní budu tejden patlat a ty mi to pak nezaplatíš".. to už mě trochu zarazilo.. dál jsem se ho ptal jestli mi pošle pár fotek tý kapoty na mail.. a on: " čoveče chlape.. já žádný nemam .. jen to co je na Ebay.." Dál jsem se ho ptal na cenu v korunách.. a tato odpověď mě opravdu překvapila "já nevim... mno euro je 28 tak si to spočítej...."

Fakt krize.. jenže mě to furt hlodá v hlavně.. a to ze dvou důvodů.. prvním je že ta kapota bude nezkonale lehčí než původní plechová.. a druhá je že na tom laminátu půjdou udělat lehce dodělávky (zamračení protáhnutí, výdechy atd.).
Otázka na vás... myslíte, že tam půjde lehce udělat jen menší hliníková výztuha a přichytit to na origo panta a dát tam origo zámek?? Protože takový opičárny jako jsou rychlo upínáky jsou pro mě nepřijatelný...
Šli by jste do toho?? Předem díky za radu ;o)
Petr