Podsviceni budiku modre
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Podsviceni budiku modre
Chci se zeptat jestli na podsviceni budiku u felicie je potreba neco jineho nez jenom vyndat zarovky a dat modre diody.Diky.
Optimismus pramení z nedostatku informací 

- krulis
- Kontaktovat uživatele:
ja mam ciste jenom ledky, ale musel sem oskrabat barvu z toho plexi pod budikama
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
-
- Kontaktovat uživatele:
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
jasny ja mam palubovku komplet budiky topeni atd misto obyc zarovek modry ledky a vesel sem se bezpecne do 150 kačekMichale píše:paaradaaa.. zrovna sem nato chtel zlozit auditko
Ta barva, nejde dolu treba odlakovacem bo redidlem??? Jinac na kolik asi vyjdou ty letky.. to je jen par korun ne???
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
-
- Kontaktovat uživatele:
ja to jeste nedelal, kdyz budu tu palubku sundavat tak ju hodim rovno aj do laku... kolik je to asi diod??krulis82 píše:jasny ja mam palubovku komplet budiky topeni atd misto obyc zarovek modry ledky a vesel sem se bezpecne do 150 kačekMichale píše:paaradaaa.. zrovna sem nato chtel zlozit auditko
Ta barva, nejde dolu treba odlakovacem bo redidlem??? Jinac na kolik asi vyjdou ty letky.. to je jen par korun ne???

jesi si nato mam vzit tasku

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podsviceni budiku modre
jj jak říká krulis,musí se to oškrábat...jinak modrá LEDka tuším kolem 7 kaček,kdyžtak se koukni třeba na www.gme.cz 

sw20
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
to Michale
:průměr žárovky ti může bejt ukradenej...vím,že se místo žárovek dělají rovnou LEDky s paticí,který jen vyměníš za žárovky a nemusíš se srát s odporem atd.,ale nevim přesně jaký jsou žárovky u feldy v palubce...pak je ještě možnost to nějak zbastlit,že si koupíš samotný diody a odpory...když je tam napětí 12V tak by tam byl odpor tuším kolem 500ohmů,ale odpor 500 neni takže nejspíš 470ohm...jinak ty didoy jsou různý průměry,svítivosti a vyzařovací úhel takže se ti pak třeba může stát,že to bude svítit málo no a nebo naopak moc
to Mirek999:no taky jsem to slyšel od kamaráda,že musel oškrábat tu barvu,protože pak by to asi nemělo moc smysl kdyby tam zůstala...asi by to nebylo úplně modrý
jinak ať se vyjádří ještě další lidi

to Mirek999:no taky jsem to slyšel od kamaráda,že musel oškrábat tu barvu,protože pak by to asi nemělo moc smysl kdyby tam zůstala...asi by to nebylo úplně modrý

sw20
-
- Kontaktovat uživatele:
diodu vymenim v poho, koupim kdyztak aj stou patici, ale abych si ja hral z odporem??? asi bych vyskratoval cely auto.. a to bych nerad, pac bych to zkousel sam napravit a dopadlo by to primo katastrofalne..schade.fan píše:to Michale:průměr žárovky ti může bejt ukradenej...vím,že se místo žárovek dělají rovnou LEDky s paticí,který jen vyměníš za žárovky a nemusíš se srát s odporem atd.,ale nevim přesně jaký jsou žárovky u feldy v palubce...pak je ještě možnost to nějak zbastlit,že si koupíš samotný diody a odpory...když je tam napětí 12V tak by tam byl odpor tuším kolem 500ohmů,ale odpor 500 neni takže nejspíš 470ohm...jinak ty didoy jsou různý průměry,svítivosti a vyzařovací úhel takže se ti pak třeba může stát,že to bude svítit málo no a nebo naopak moc
![]()
to Mirek999:no taky jsem to slyšel od kamaráda,že musel oškrábat tu barvu,protože pak by to asi nemělo moc smysl kdyby tam zůstala...asi by to nebylo úplně modrý![]()
radsi si priplatim za patici..
jinac napiste nekdo postup, jak na to.. zatim cime veci o diodach a jak oskrabat barvu

- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
jo ještě něco...kdyby to třeba svítilo až moc tak určitě nevyhodit,ale stačil by silnější odpor
jj felicia klub...to bude asi nejlepší zeptat se přímo tam,kdo to třeba už dělal...

jj felicia klub...to bude asi nejlepší zeptat se přímo tam,kdo to třeba už dělal...
sw20
- schade.fan
- Kontaktovat uživatele:
jo a k těm diodám s paticí...dost lidí z klubu s nima nemá dobrý zkušenosti...třeba když to prdneš do parkovaček,tak to rádo rychle odchází...nevím jestli je to tím teplem od světel nebo čímMirek999 píše:Ledky se bud prodavaj normalne tak si pohrajes s pajkou a odporem a nebo drahe s patici to mi je jedno jenom chci vedet jak se to tam osefuje.

sw20
Na www.feliciaklub.cz najdeš veškeré info, stačí hledat. Jinak na podsvícení přístrojůjsou 4 žárovky o výkonu 2W a na hodiny jedna. Zkoušel jsem si vyrobit LEDky do patice s odporem, ale dopadlo to tak, že se mi pak nevešly s klasickým odporem pod světlovod. Takže si je koupím hotové. Prý jsou dobré od newman-tuning, sice stojí kolem 100Kč, ale mají broušené hlavičky (lépe rozptylují světlo) a mají vysokou svítivost. 

Mondeo 1,8i combi 

Uff, no znovu to budu rozdělávat až jak budu dávat ty LEDky. Mrkni na http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=1545 myslím, že tam najdeš co potřebuješ a je tam i odkaz na stáhnutí PDFka od Romana 813. Udělal super návod na modré podsvícení budíků Feldy a jsou tam i fotky, jak to vypadá zezadu.
Jinak na tom nic není. Zajdi do autodílů a nech si ukázat 2W žárovku do palubovky (prodávají se jen s paticí a cena je okolo 30Kč). Žárovka se i s paticí mění pootočením.

Jinak na tom nic není. Zajdi do autodílů a nech si ukázat 2W žárovku do palubovky (prodávají se jen s paticí a cena je okolo 30Kč). Žárovka se i s paticí mění pootočením.
Mondeo 1,8i combi