mam u auta uplne ale uplne obycejny klicek, umel by nekdo udelat vystrelovaci klic i s funkcnim dalkovym ovladanim centralky?
btw ani nevim jestli to patri sem, ale jelikoz to chci jen kvuli tomu, ze to pekne vypada, tak to davam sem
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Chaindler píše:mam u auta uplne ale uplne obycejny klicek, umel by nekdo udelat vystrelovaci klic i s funkcnim dalkovym ovladanim centralky?
btw ani nevim jestli to patri sem, ale jelikoz to chci jen kvuli tomu, ze to pekne vypada, tak to davam sem
Jej -vím ,že to dělají v Polsku v Gliwicích na počkaní na všechny typy aut!Ale cenu nevím zas tak jsem se o to nezajimal zatím.
tak kvuli klicum, vazne do polska nepojedu
tak to kdyby to slo, tak bych na benal prispel taky a jel
klasickej vw koncern klic s rj centalu vyjde u ceske firmy tedy vysel + myslim jeden normal klic na 940kc? dost lidi na to nadava PRY nevim proc,da se do toho usadit normalni klic udajne do urcite delky a tloustky ................ asi jsem ti mco nepomohl ale pisu co vim aspon
biker píše:klasickej vw koncern klic s rj centalu vyjde u ceske firmy tedy vysel + myslim jeden normal klic na 940kc? dost lidi na to nadava PRY nevim proc,da se do toho usadit normalni klic udajne do urcite delky a tloustky ................ asi jsem ti mco nepomohl ale pisu co vim aspon
tak to si spis pockam jak tam pochodite :-)btw nejde koupit treba nejakej polotovar?
Jo měl sem vystřelovací klič z passata na Fanouša akorád už mám jiný auto,ale pokud nekdo tyhle kliče sežene udělat to jde takřka bez problemu a je to mazec machrovinka
jestli ta RJ s origo motorkama? nevim nevim,ale pokdu myslis zasazeni tveho klice do toho "pouzdra" ,tak nekdo se tam v diskuzi - myslim- ptal na velikost kterou je tam mozne dostat,myslim si to,nerad bych mlzil
asi to koupim, v nejhorsim to necham na nasi octavku, tam to bude uz urcite bez problemu
ryan nema, ale urpime myslis ze nekdo pujde(tim se nechci nekoho dotknout,ale i tak na 15 let stary auto........ cekat az te uvidi a bude cekat za dubem s cteckou do chvile kdy ti zmacknes tlacitko?ze pro nej nebude jednodussi v noci prohodit cihlu nebo pomoci tech sk..........."balonku"ci nakyho sperhaku otevrit auto?tech 15 let.......... to beru skoro za sebe nadnesene nevi mdo ceho to chcete davat vy ,jen........ taky jsem nad tim premyslel
ja to chci davat do toleda 2002, tam uz to bude o necem jinym, ale nechci to tam davat jen aby to "vypadalo" ale aby to bylo fukncni, takze ty odkazy sou sice super, alůe pro me na nic, protoze ja bych potreboval orig klic