jaký sluchátka?

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

jaký sluchátka?

Příspěvek od Tom_ »

jake sluchatka byste mi doporucily? cenovy strop max 2500 kč , kdyz budou s mikrakem tim lip,
premyslim o tech,ale ty zas nemaj mikrak
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33806
Audi Coupe Quattro

BR4D3K
Kontaktovat uživatele:

Re: jaký sluchátka?

Příspěvek od BR4D3K »

kdyz mas strop 2500 tak bych sel to tehle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29110
Obrázek

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

jj urcite Koss s dozivotni zarukou 8) 8)

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

Flinta píše:jj urcite Koss s dozivotni zarukou 8) 8)
no tak zrovna ty co sem postnul bradek tak ty maj zaruku 2 roky, nema je nekdo? nebo nevim, nejaky lepsi neznate?
Audi Coupe Quattro

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

"No-Questions-Asked Lifetime Warranty" (reklamace se po 2 letech uplatňuje u firmy KOSS).

8) 8) pokud se nepletu tak2 roky to muzes reklamovat u prodejce a po 2 letech u autorizovanyho prodejce Koss

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

a nejsou nahodou lepsi ty co sem tam dal ja? jako velky minus je ze nemaj mikrak, ale zase maj 5.1 a ty kossy 2.0 , moc se v tom nevyznam
Audi Coupe Quattro

NC

Příspěvek od NC »

5.1 je u sluchatek naprosto k nicemu ... na tak malem prostoru nema sanci lidske ucho rozlisit odkud prichazi zvuk ... pouze marketing

Sluchatka jsem vzdy kupoval tak ze na netu si nejake vyberes, pohledas reference a pujdes do kamenneho obchodu vyzkouset vytipovane modely. Toto se nekupuje jako treba mobil nebo pocitacova hra, kazdemu vyhovuje neco jineho, proto ti tady nikdo nemuze dat hodnotny tip - snad jen - drz se osvedcenych znacek :wink:

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

NC píše:5.1 je u sluchatek naprosto k nicemu ... na tak malem prostoru nema sanci lidske ucho rozlisit odkud prichazi zvuk ... pouze marketing

Sluchatka jsem vzdy kupoval tak ze na netu si nejake vyberes, pohledas reference a pujdes do kamenneho obchodu vyzkouset vytipovane modely. Toto se nekupuje jako treba mobil nebo pocitacova hra, kazdemu vyhovuje neco jineho, proto ti tady nikdo nemuze dat hodnotny tip - snad jen - drz se osvedcenych znacek :wink:
a ty sou? :lol: :D
Audi Coupe Quattro

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

No tak něco známějšího hlavně třeba právě ty koss nebo sennheiser 8)
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Ritchma píše:No tak něco známějšího hlavně třeba právě ty koss nebo sennheiser 8)
Jako Ritchma 8) Máme doma asi 3 kossy a zatím jsem lepší sluchátka na hlavě neměl 8)
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

myslel jsem jak ti poradim, kdyz sem videl nazev topicu, ale koukam ze nejsem prvni a ani posledni - mam koss cca 2600,- cena byla... nej sluchatka co jsem mel... opravdu spica.
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

NC

Příspěvek od NC »

Tom_ píše:
NC píše:5.1 je u sluchatek naprosto k nicemu ... na tak malem prostoru nema sanci lidske ucho rozlisit odkud prichazi zvuk ... pouze marketing

a ty sou? :lol: :D
Koss, Philips, Sennheiser, Sony, Technics

ja osobne mam kossy+ senny, kossy mi vyhovuji vic po zvukove strance, senny maji lepsi odhlucneni od okoli, zalezi na modelu samozrejme.

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Mam doma celouzavřený KOSS UR2O a pak eště KOSSY za uši a hrajou super, ale bejt tebou koupim KOSS Porta pro 8)
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

porta pro ty nechci,ty ma kamos a me sere ze to ma blbe odhlucneni od okolnich zvuku
Audi Coupe Quattro

Roume-n
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roume-n »

Potreboval bych poradit jaký vybrat pecky.. cenu bych si predstavoval tak do 1000kc, nejsem moc náročný. poslouchám hip hop/rap, r´n´b, grime a pod.. měl jsem kossy (viz obr.), dost me z toho bolely uši. vypadávaly mi a ty nastavce jsou celkem nechutny po delší době používání. ted se mi ukroutil kabel asi.. na tyhle mechanicky závady mi řekli, že se ta doživotní záruka nevztahuje, pak teda nevim na co.. a zvuk na me byl takovej, nevim, nevyraznej, utlumenej...
Obrázek

konstrukcne by se mi libily T-Jays, ale ty sou trochu drahy. nebo Sennheiser CX 300. koukal jsem, ze se hodne padelaj, takze treba kdyz na aukru bude dobra cena, tak radi nebrat. . ?

co tyhle http://aukro.cz/monster-beats-by-dre-sl ... 18765.html" onclick="window.open(this.href);return false;. myslite, že to jsou fejky ?

treba nejaky tady z toho testu - ale ceny jsou vetsinou out pro me, http://avmania.e15.cz/velky-srovnavaci- ... ni/ch-1323" onclick="window.open(this.href);return false;

poslouchám na ipod touch 2.gen, velká vyhoda by byla, kdyby mely nejaky ovládací prvek na kabelu, treba na prepinani pisnicek a tak..
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.

phaeton_esc

Příspěvek od phaeton_esc »

http://headphones.cz/inshop/s-mikrofone ... -ghs-1.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

a tyhle taky nevypadaj marně http://headphones.cz/inshop/s-mikrofone ... -mmx-2.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8

Pancho159
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pancho159 »

to Roume-n: Já mám Sennheiser CX 300 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61283 a naprostá spokojenost, 3 velikosti špuntů ti stačí ;)

Roume-n
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roume-n »

tak sem si koupil ty Sennheiser CX 300, a zatím spokojenost. pekne sedi v usich, netlaci, slusny basovy projev, nepropousti okolni zvuky.. jeste uvidim jak dluho vydrzi po mechanicky strance
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

CX 300 jsem zkoušel, ale nakonec jsem koupil CX880 a nemaj chybu. Snad jenom to že jsem si nevšim že o model níž je snad téměř totožnej akorát nemá dálkový ovládání na kabelu, který mi příjde naprosto zbytečný
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“