DVD 1 din

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
sub13

DVD 1 din

Příspěvek od sub13 »

Prosím poraďte, sháním DVD velikosti 1 din s vyjížděcím dotykovým displejem bez navigace, podmínkou je, aby uměl číst MP3 z DVD. Pokud by měl USB konektor bylo by to supr, ale není to podmínkou. Jo a nejlépe osvědčené značky Pioneer,Alpine,Clarion,atd. Budu vděčen za každou vaši radu.

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Re: DVD 1 din

Příspěvek od Shr3k »

Kolik na to máš nachystáno? Rozumnou volbou za relativně málo peněz a s plnou výbavou (všechny dekodéry) je Panasonic CQ-VDN7003 nebo tak nějak, jsem líný se podívat na konkrétní označení. USB každopádně nemá (nemá ho ani Pioneer, ani Alpine, ani Kenwood, ani Clarion). Ke všemu jde přes adaptér připojit iPod, něco umí přes adaptér USB.
Gr33N MoNsT3R

sub13

Příspěvek od sub13 »

No tak do 40tis. bych se chtěl vejít :?: . A ještě se zeptám, když by to mělo USB, tak tam můžu rovnou připojit flashdisk s MP3 nebo to musí být přehrávač?

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thomaswilliams »

hele teď sem si do svýho pořídil clariona...VRX868RVD...má DVD dotyk display připojení pro ipod připojení pro procesor5.1 připojení pro navigaci a hromadu jiných zajímavých věci výnikající zvuk....cena je do 30.000,- dle nabídek umím asi 28 500,-....alesuper stroj pokud si z prahy tak ukážu ve svým autě

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

sub13: Pak je to jasné, pokud chceš všechno to, co jsi vyjmenoval (1 DIN vyklápěčka s DVD a USB) a trváš na USB, jediným řešením je Alpine IVA-D310R resp. RB s USB adaptérem KCA-620M připojeným přes Ai-Net. Optimálně potom i s procesorem PXA-H701. Do 40 se pak vejdeš akorát.

Ano, připojíš na to pak flash disk, klíčenku, harddisk, MP3 přehrávač prakticky cokoliv jako USB Mass Storage.

Obrázek
Obrázek
Gr33N MoNsT3R

CTS.CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CTS.CZ »

sub13 píše:No tak do 40tis. bych se chtěl vejít :?: . A ještě se zeptám, když by to mělo USB, tak tam můžu rovnou připojit flashdisk s MP3 nebo to musí být přehrávač?
Můžu ti nabídnout Kenwood KVT 627 DVD s dotykovým displejem
http://www.kenwood.eu/products/car/mult ... VT-627DVD/
v CZ je doporučená cena 39900,-...mám ho na krámě v předváděcí stěně a momentální výprodejová cena je 26500,- včetně dokladu o koupi a plné záruky.Připojit k tomuhle přístroji můžeš například přes adapter KCA-iP500 iPod nebo přes zásuvku changeru music keg (pevnou pamět 10 GB),do které si z domácího PC nahraješ až 2500 písniček nebo lze též připojit navigaci....MP3 z DVD přehrává samozřejmě
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

CTS.CZ: Za doporučenou cenu 39900 je 627 vzhledem ke své výbavě neprodejná. Jinak 26500 je to nabídka pro toho, kdo si na to chce připojit KNA-G520, nicméně na multimédia v autě jedině 727 a výš. ;)

BTW už ale nepíšeš, kolik by ho stál Kenwood Music Keg, že... ? Asi ne tolik, co 40 GB 5400 disk do noťasu v USB pouzdru za suma sumárum nějakých 2500 Kč.

10 GB Music Keg by vyšel minimálně na cca 20 litrů a to je sakra drahá cena za gigabajt.
Gr33N MoNsT3R

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

Shr3k píše:sub13: Pak je to jasné, pokud chceš všechno to, co jsi vyjmenoval (1 DIN vyklápěčka s DVD a USB) a trváš na USB, jediným řešením je Alpine IVA-D310R resp. RB s USB adaptérem KCA-620M připojeným přes Ai-Net. Optimálně potom i s procesorem PXA-H701. Do 40 se pak vejdeš akorát.

Ano, připojíš na to pak flash disk, klíčenku, harddisk, MP3 přehrávač prakticky cokoliv jako USB Mass Storage.

Obrázek
Obrázek
Moc tady s těma 1DIN neprovokujte, kdo se na to má koukat? nedávno mi 2x ukradli rádio (za 14 a 4 tisíce) takže schánim nový - abych ty peníze tisknul :(

Tu Alpinu bych bral všema 10ti
Felda forever

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

clarion

no tak já nahodím taky obrázky.... mámto v autě a sem nad míru spokojen cena do 30000
Přílohy
VRX868RVD.jpg
VRX868RVD.jpg (165.86 KiB) Zobrazeno 3483 x

Mikeš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikeš »

Ten Clarionek se mi velmi zamlouvá. Mít tak na něj many tak jej beru hned. Ted mám Clariona DXZ 468 RMP a jsem velmi spokojen. 8)
Live4Ride Syndicate FAN

Škoda Octavia Combi 1,6 74Kw

Clarion - Alfatec - Magnat - Rockford Fosgate

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

já jsem měl samé pioneery ale s tímto clarionem sem spokojen....ještě se mi tady válí jeden clarion...DXZ768RMP..a ten hraje úplně super..hlavně má 250 barev podsvícení tak ho naladíš ke každé palubce..a výbornej zvuk a display

Mikeš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikeš »

thomaswilliams píše:já jsem měl samé pioneery ale s tímto clarionem sem spokojen....ještě se mi tady válí jeden clarion...DXZ768RMP..a ten hraje úplně super..hlavně má 250 barev podsvícení tak ho naladíš ke každé palubce..a výbornej zvuk a display
A za kolik se ti tam válí? :D
Live4Ride Syndicate FAN

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

za osmičku....je skoro novej...měl e ho jenom přechodně v autě ..samozřejmě záruka ..no a ještě se mi tam válí pioneer DEH P7700 taky dobrej strojten je za 4.650,-

Mikeš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikeš »

thomaswilliams píše:za osmičku....
Nu tak to zatím děkuji pane... :(
Live4Ride Syndicate FAN

Vasekk
Kontaktovat uživatele:

Re: clarion

Příspěvek od Vasekk »

thomaswilliams píše:no tak já nahodím taky obrázky.... mámto v autě a sem nad míru spokojen cena do 30000
O tomhle clarionu dost uvažuju. Někde jsem ale četl, že je až moc vystrčenej z toho rámečku a vypadá to jak pěst na oko. Tak nevim :oops: . Plus je, že to má odjímatelný panel. To nemají všechny.

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“