Passat 4motion
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Passat 4motion
Víte někdo jak pracuje 4motion? To nemá stálý pohon vzadu že? Můžete mi někdo napsat kdy se to připojí? Jak už jsem je jednou ptal na a4... co když chci vyjet zablácený kopec bo zasněžený? šlápnu a jede bo budu předkem hrabat a zadek nic.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Re: Passat 4motion
uplne stejna prevodovka jako v A4 ( i kdyz plno lidi zije v omylu ze passat ma haldex, hladex ma az uplne posledni passat a i ten v kopci bude hrabat "vsema")Rolljoin píše:Víte někdo jak pracuje 4motion? To nemá stálý pohon vzadu že? Můžete mi někdo napsat kdy se to připojí? Jak už jsem je jednou ptal na a4... co když chci vyjet zablácený kopec bo zasněžený? šlápnu a jede bo budu předkem hrabat a zadek nic.
Re: Passat 4motion
No já myslel a4 z roku 97 a ta je jiná ne? A passat z r. 03 nemá stálý pohon nebo má?mvolesko píše:uplne stejna prevodovka jako v A4 ( i kdyz plno lidi zije v omylu ze passat ma haldex, hladex ma az uplne posledni passat a i ten v kopci bude hrabat "vsema")Rolljoin píše:Víte někdo jak pracuje 4motion? To nemá stálý pohon vzadu že? Můžete mi někdo napsat kdy se to připojí? Jak už jsem je jednou ptal na a4... co když chci vyjet zablácený kopec bo zasněžený? šlápnu a jede bo budu předkem hrabat a zadek nic.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro