Jsem vysazený na kombinaci černé a chromu. Vždy jsem chtěl takovou kombinaci, ale nevyšlo to.
Chci se zeptat jestli je možné nějak dodělat chromované lemy kolem oken jako je třeba na této fotce:
rád bych to na tohle auto:
možná by to bylo ideální z folie. nechat si na plotru vyřezat ty obliny a zbytek z proužků. táhlý oblouky nalepíš bez skrčení. Folii mám na skladě protože tyhle polepy a jakékoliv jiné dělám. poměř to a udělám ti nabídbu.
bela:jako sory z folie je to tuznig jak hovado.....delam do toho taky a drzet to tam nebude ..kdyz jo tak ne dlouho..je to kravina kdyz chromovy ramecky oken tak chromovy ramecky a ne nejaky polepy.....
Shaity píše:bela:jako sory z folie je to tuznig jak hovado.....delam do toho taky a drzet to tam nebude ..kdyz jo tak ne dlouho..je to kravina kdyz chromovy ramecky oken tak chromovy ramecky a ne nejaky polepy.....
Fazeey píše:na audi se mi to líbí ale na seatu to bude pěknej hnus
myslim že by to vypadalo dost podobně jako na tom passatu k tomu zatmavit okna, plánuji větší kola.. věc názoru
no vypadalo by to jak na tom passatu, a to taky nic moc.. proste blbej tvar okna vzadu.. mě se to líbí fakt jen na audi, na a4 jsem to chtěl taky, teď mam e39 a na tý to zas vypadá blbě, tak sem rád že je nemám
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
když se mu to libi tak mu v tom nebranmě"!"!"!"!"!"! Mi se to taky libi!! udelal bych to z te folie!! ty chromovane listy drži jen na rovnem a ani nevim jak bys z toho udelal oblouk!! a 1M te listy stoji 45kč. Byt tebou tak to udlam tou folii!
Renault Mégane minulost!!
Fiat Stilo 1,2 16V!!!!!!!!!!!!!!!
Fiat Stilo 1,9 JTd Kdysik dáávno
Pašííííííííííííík v kombííku DAS AUTO
JA BYCH SE TOHO VUBEC NABAL !!
mAS DVE MOZNOSTI : BUT TO UDELAT ZE SAMOLEPICICH CHROMOVYCH PASKU [ TADY POCITEJ ZE TO BUDE PAKARNA ABY TAM NEBYLY VLNKY ] A NEBO SI PRIPLAT [ TO BYCH UDELAL JA PAC MI NA KARE ZALEZI ] A NECHAT SI TO, JAK PSAL KOLEGA UDELAT Z CHROMU. VYRIZNOU TI TO NA POCKANI LEASEREM NA MILIMETR PRESNE A ZADNE VLNKY NEHROZI !
No vyrobit se to dá, ale bude spíš problém to tam pak nacpat. Ty audiny a passaty tam na to maj od vyroby žlábky kolem oken, ale na tom toledu to podle mě sedět nebude...