poraďte prosím Internet přes mobil
Moderátor: Rudi
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
poraďte prosím Internet přes mobil
Zdarec,
máte někdo zkušenosti s Internetem přes mobil? Jakého operátora a jakou technologii využít? Jaké jsou ceny a přenosové rychlosti? Já jsem tuto problematiku nikdy nesledoval, tak doufám, že mi pomůžete. Díky moc.
máte někdo zkušenosti s Internetem přes mobil? Jakého operátora a jakou technologii využít? Jaké jsou ceny a přenosové rychlosti? Já jsem tuto problematiku nikdy nesledoval, tak doufám, že mi pomůžete. Díky moc.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: poraďte prosím Internet přes mobil
sebevrazda.... alespon u vodafone, jak gprs tak i edge je na nic, prakticky to beha desne pomalu :-/
pan ajfelo poradi ohledne O2
pan ajfelo poradi ohledne O2
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
... nema cas, vydelava tezkou vatu
...
Hele na firemni pobocce ve Zline mame od O2 CDMA a kolega rika, ze tak 300 - 400k delaj, ve vhodnejch podminkach. A jeden na tom i IP telefonii
...
ale uz donutili zpravce objektu at dotahne draty pro ADSL(dva roky se zdrahal, jsme tam v pronajmu...), takze jdem pryc. Ale jak rikam, bezela na tom pobocka o trech PC, kazdej den datove prenosy 5MB soubor(synchronizace skladu offline vecer), samo net, sam tam ma Skype a emaily taktez neni problem posilat 6MB nabidky ... takze je to pouzitelne, kdyz ti nic jineho nezbyde
Jako pevnou bych ale nebral

Hele na firemni pobocce ve Zline mame od O2 CDMA a kolega rika, ze tak 300 - 400k delaj, ve vhodnejch podminkach. A jeden na tom i IP telefonii
...
ale uz donutili zpravce objektu at dotahne draty pro ADSL(dva roky se zdrahal, jsme tam v pronajmu...), takze jdem pryc. Ale jak rikam, bezela na tom pobocka o trech PC, kazdej den datove prenosy 5MB soubor(synchronizace skladu offline vecer), samo net, sam tam ma Skype a emaily taktez neni problem posilat 6MB nabidky ... takze je to pouzitelne, kdyz ti nic jineho nezbyde

Jako pevnou bych ale nebral
Měl jsem doma 14 dní 4G od T-mka a celkem dobrý, rychlost stabilní výpadek žádný.
kámoš má teď EDGE od O2 a tragédie, teď mu bude končit po 2 letech smlouva, tak se těší, jak prej přejde hned k T-MOBILE...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže se skutečně nejlepším řešením jeví T-mobile?
Zalezi na pokryti, jestlize chytnes 4G da se na tom jet ...asi 3-4 pc na tom muzou jet.Ivan píše:Takže se skutečně nejlepším řešením jeví T-mobile?
Paklize chytnes jen Edge je to horsi.
"Aha" řekl ježek a slezl s kartáče
mám cmda od O2 na netovu telefonii to má špatnej ping
jinak je to pohoda záleží kolik lidí v okolí na tom taky frčí...mám to hlavně kvůli mobilitě dřív jsem to využil více dnes to mám už jen doma počkám až mi zkončí závazek a pak zařídm asik adsl nebo něco podobnýho

RychlostIvan píše:Vím, že se budu ptát jako blbecale jaký je rozdíl mezi 4G a EDGE?

Jinak ja porad mam jeste 4G modem a v pohode, netaham zadny giganticky objemy dat a vyhovuje mi to. Akorat nejnizsi tarif od T-Mobile neumoznuje vyuzivat krome 4G i GRPS a EDGE, coz mi prijde teda divny a nelogicky.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem, kteří poradili.
pockej si chvili a zkus ufona www.ufon.cz 

Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
když ten bude mít ze začátku docela malý pokrytí...vagi píše:pockej si chvili a zkus ufona www.ufon.cz

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
dobrý den, sem nechodím, tak jsem si toho tady nevšiml.
4G je firemní označení internetu 3G sítě. Je celkem rychlý, teoretické maximum 2 mega za sekundu.
Edge je rychlejší GPRS, ale není to žádná sláva. Dá se na tom přežít, pokud to má člověk jen na prohlížení stránek. Mail a ani video se na tom nevyplatí stahovat. Rychlost download je zhruba 17-40 kilo za sec, s tím, že musí být ideální podmínky - nikdo nevolá.
T-mob s tou 4G zas až tak slavný připojení nemá, takže záleží dost na lokalitách kde se budeš pohybovat.
My doma používáme CDMA, pokrytí skoro všude a vysílačková frekvence první generace NMT. Když se nedaří, letí mi to 100 kb/s down a když daří, tak i 500 kilo za sec.
PLatím 500 s firemní rámcovkou a standartně je 600 bez daně za měsíc. FUP je 1,5 giga, ale neuplatňuje se zas tak moc, jen u extremu. A to FUP je na týden
4G je firemní označení internetu 3G sítě. Je celkem rychlý, teoretické maximum 2 mega za sekundu.
Edge je rychlejší GPRS, ale není to žádná sláva. Dá se na tom přežít, pokud to má člověk jen na prohlížení stránek. Mail a ani video se na tom nevyplatí stahovat. Rychlost download je zhruba 17-40 kilo za sec, s tím, že musí být ideální podmínky - nikdo nevolá.
T-mob s tou 4G zas až tak slavný připojení nemá, takže záleží dost na lokalitách kde se budeš pohybovat.
My doma používáme CDMA, pokrytí skoro všude a vysílačková frekvence první generace NMT. Když se nedaří, letí mi to 100 kb/s down a když daří, tak i 500 kilo za sec.
PLatím 500 s firemní rámcovkou a standartně je 600 bez daně za měsíc. FUP je 1,5 giga, ale neuplatňuje se zas tak moc, jen u extremu. A to FUP je na týden
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
PCMCIA karta je dobrá pokud se pohybuješ na dobrým signálu - aspon proměrně stabilním, a horším signálu se vyplatí externí zařízení.
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
uz to jedeRudi píše:když ten bude mít ze začátku docela malý pokrytí...vagi píše:pockej si chvili a zkus ufona www.ufon.cz

Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
tak to potom jovagi píše:uz to jedeRudi píše:když ten bude mít ze začátku docela malý pokrytí...vagi píše:pockej si chvili a zkus ufona www.ufon.cza prave proto rikam, at si chvilku pocka.. patri to pod mobilkom a.s., je to velka firma, pokryti poroste rychle