Přidal bych se k dotazu. Taky by mě to docela zajímalo. U někoho jsem tady viděl jakýsi samolepící koberec a vypadal i docela slušně tvarovatelnej. Takže kdyby bylo nějaké info. Takový ty průmyslový koberce jsou většinou hodně tlustý, co jsem tak sháněl...
a v praxi kousek meho kufru (calounila jsem ho sama a v pohode matros,dobre se s nim pracuje i dobre lepi. je vlaste zahntuy az kolem toho zesiku do spodu i vsude po bokach,takze zadna tlusta ku... koberec.nepousti chlupy, dobre se vysava...ale na stalem slunicku za rok trochu vybledne. ) a lepit Chemoprenem uni :
Koženka asi nebude moc tvarovatelná? Kdyby se jí pomohlo horkovzduškou Potřebuju taky vymyslet něčim kufr a celej laminovat se mi ho nechce, ale jak jenom vykouzlit do kufru slonovinovou kost
jeste existuji materialy jako Alcatraz, Bamara atd... ale to urco vite.
Ta kozenka, se da sehnat dost elasticka a tenka.... sest kil metr na metr ctyricet.budu s ni ted delat boky dveri ...tak dam vedet. casem bych rada i ten kufr predelala.
Jinak obycejna kozenka je trvda, spatne tvarovatelna, muze se kroutit,odlepovat atd.
doporučuju mikroplyš nebo jak píše Katy alcatraz-perfektní materiály na potahování-dobře se s nima pracuje, pěkně se vytahuje a lepí... Výhoda je hodně barev...mikroplyš můžu sehnat za 450kč 100x140cm.
Katy píše:jeste existuji materialy jako Alcatraz, Bamara atd... ale to urco vite.
Ta kozenka, se da sehnat dost elasticka a tenka.... sest kil metr na metr ctyricet.budu s ni ted delat boky dveri ...tak dam vedet. casem bych rada i ten kufr predelala.
Jinak obycejna kozenka je trvda, spatne tvarovatelna, muze se kroutit,odlepovat atd.
Katy píše:jeste existuji materialy jako Alcatraz, Bamara atd... ale to urco vite.
Paní a kde se to kupuje?
ja to mam od jednoho kamosa, v Brne a ten to bere od nejake firmy.ale nefim no.. zkusim zjistit.
Jinak treba nejake calounictvi zkus, znami co maj autocalounictvi rikali ze meli taky neco podobneho. Chtej tenkou, pruznou a jemny vzor - kozenku
na ten sinus live jsem uz koukal. ale bojim se aby nebyl moc slaby. ale zase normal koberec je moc tlustej chci to dat i na strany,takze se bojim toho abych to dobre mohl tvarovat
umek píše:na ten sinus live jsem uz koukal. ale bojim se aby nebyl moc slaby. ale zase normal koberec je moc tlustej chci to dat i na strany,takze se bojim toho abych to dobre mohl tvarovat
neni zas tak slabej (neni to obyc latka,ze).... a tvarovat se da dobre
ale tlacit te nebudu..jen radim.
kousicek bych ti mohla poslat los obalkos... jeslti na to nespechas.
poseres se z udrzby
ja mam udelane boky alcantrou a v kufru nic nevozim, protoze staci blba lekarnicka aby se tam chvili soupala a poskodi latku Ona rozhodne neni zatezova, ma vydrzet 20 000 cyklu, ale mam pocit, ze meli napsat, ze ani 5 000 neda
A koupis to u calounika, je fuk, jestli je auto calounik nebo normalni, vsichni vetsinou maji nekolik druhu latek k objednani. Ale to uz tu padlo.
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Vasekk a ty jsi z prahy a tady je snad 20 calouniku, staci si vybrat
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
ALCANTARA - potahová látka, která svým vzhledem připomíná semišovou kůži.
* je syntetická (polyuretan / polyester) a splňuje veškeré ekologické
parametry.
* je měkká, pružná, poddajná a neuvěřitelně odolná proti oděru
* její kvalitu a oděruschopnost certifikuje 11 evropských institucí a textilních laboratoří
* odolnost proti oděru a stálost barev je garantována 10-ti lety
origo alcantra se dava do aut, je hrubsi a vic vydrzi, origo je usen, ne umelina. Ta, co mam ja je napodobenina, protoze mam v aute 5 metru tyhle latky a pri cene 2900 za metr bych musela byt onasisova
Umela stoji okolo 420-500Kc/bm
muzu ti dat adresu calounika, od ktereho beru ja za 420
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
BTW neplest s latkou s nazvem alcatraz, ta je o necem jinem
I'm a bitch, I'm a lover