Tak vybiram vetsi lcd - 22", ale nyni mam FSC P19-2 a nevim zda napr. panel Asus 226 bude dobra volba, precejen PVA obrazovku mam nyni a skok na TFT by mohla byt zmena k horsimu ne?

http://www.samsung.com/cz/products/moni ... /226bw.asp
Moderátor: Rudi
No prave proto potrebuju ten druhej monitormilosh píše:Chci vetsi plochu ta P19 uz mi nestaci, weby, tv, icq, no to se na tu "malou" plochu uz nevejde![]()
A když napíšeš ještě 2 příspěvky, tak kupuje minimálně 32".Rudi píše:milosh ve vatě
milosh píše:Jaky ve vate, 9 litru za 22" lcd je pohoda, tovis, studentici si to doprat nemuzouteda pokud nejsou z Prahyyyyy
Kolega z prace ma ten samej model, je to v soucasny dobe a cenovy relaci asi to nejlepsi co se da sehnat, volba je temer jasna.Bordel píše: Nebude nejlepsi udelat si vylet k nejakymu vetsimu prodejsi a nechat si postavit par typu vedle sebe a zjistit, jaky ma nejvhodnejsi obraz?
hele za "devitku" bych nevahal, kupoval jsem posledni kus na cybexu co meli a ted uz se prolouzila doba cekani a taky sel o 3 kila nahoruRudi píše:ptát se tě, jestli jsi spokojenej, je zbytečnýkuwa mám nutkání pořidit taky 22"
kdo?MiTMaN píše:tak asi vymeni 2 19" za 2 22"