jaky radio?

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

JumperM

jaky radio?

Příspěvek od JumperM »

Potřeboval bych poradit jaký si mam koupit rádio do feldy kombíka, časem počítám i s víměnou repra ale to až budou finance.Zesik se mi kupovat nechce ale chtěl bych aby to dobře hrálo tak bych potřeboval doporučit nějaký rádio a bylo by fajn kdyby mělo USB dik za radu.

redmenn
Kontaktovat uživatele:

Re: jaky radio?

Příspěvek od redmenn »

http://e-shop.re5pect.cz/index.php?l=cz ... dc-w4537uy

kenwood šel s novejma modelama kvalitativně hodně nahoru a jsou hodně silný,takže by vyhovoval tvýmu požadavku,že nechceš zesik

JumperM

Příspěvek od JumperM »

to nevypadá špatně nenapadá ještě někoho nějakýabych měl z čeho vybírat :wink:

Celica2.0GTI

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Jumper skus nahodit cenovou představu přeci jen se těch rádií vyrábí dost a i ve velkým cenovým rozsahu

JumperM

Příspěvek od JumperM »

no ten kenwood jak posílal redmenn to je tak max spíš levnější ale zase aby to nebyl nějak šunt

JumperM

Příspěvek od JumperM »

a co nejakej panasonic treba nebo clarion nebo ty nejsou moc dobrý?

redmenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redmenn »

JumperM píše:a co nejakej panasonic treba nebo clarion nebo ty nejsou moc dobrý?
panasonic zrovna nic moc...,clariony nemam. prodal sem hodně těch kenwoodu a dávám za ně ruku do ohně,proto je taky s klidným svědomím prodávám:-)

JumperM

Příspěvek od JumperM »

jasny no ja jen ze vim ze panasonic je hodne dobra znacka mam ji celekm rad ale nevim v autoradiich jak si vdou tak se ptam

Celica2.0GTI

jumper co ta cenovka? hádám že ivu asi platit nechceš tak to zkus trošku upřesnit

JumperM

Příspěvek od JumperM »

tak nějak to těch 7 max

redmenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redmenn »

pokud by si se rozhod pro toho kenwooda, nechám ti ho se slevou za 6000,-

Celica2.0GTI

to usb je podmínka? nemáš usb přehrávač máš čistě flešku?

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

resim stejny problem. Radio do feldy combika.Repro zustava seriove.Je to auto na prevoz zbozi, materialu a o vikendu i osob..takze investovat do toho hodne nechci. Puvodne jsem chtel Panasonic CQ-C1405N, ale od jinych jsem slysel jen spatne zkusenosti.Opacne vlastnoti, tudiz dobre jsem slysel na autoradio: JVC KD G631 a to je muj strop penez = 5000 Kč za radio. Tak doufam ze neslapnu vedle s JVC.Pry ma JVC velmi dobrou kvalitnu v nizsi cenove kategorii radii. Pokud vite o necem lepsim cena/kvalita.Napiste :wink:

JumperM

Příspěvek od JumperM »

no mp3 mam taky ale ta by s tim asi nešpla propojit ne zase si myslim že ta fleška je lepší než cd kvulůi načítáníé atd a i kvůli vypalování a při dnešních cenách flešek je to paráda

Celica2.0GTI

jumper pokud má mp3 jack bez problémů to spojíš z většinou autorádií až na to že klasickou flešku bys písničk yyvbíral na rádiu pře jack jen na flešce

redmenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redmenn »

Hanuš píše:resim stejny problem. Radio do feldy combika.Repro zustava seriove.Je to auto na prevoz zbozi, materialu a o vikendu i osob..takze investovat do toho hodne nechci. Puvodne jsem chtel Panasonic CQ-C1405N, ale od jinych jsem slysel jen spatne zkusenosti.Opacne vlastnoti, tudiz dobre jsem slysel na autoradio: JVC KD G631 a to je muj strop penez = 5000 Kč za radio. Tak doufam ze neslapnu vedle s JVC.Pry ma JVC velmi dobrou kvalitnu v nizsi cenove kategorii radii. Pokud vite o necem lepsim cena/kvalita.Napiste :wink:
to ti můžu doporučit tohle:
http://e-shop.re5pect.cz/index.php?l=cz ... cdx-gt310u

JumperM

Příspěvek od JumperM »

a nebude to mít nějakej vliv na kvalitu když to bude přehrávat jakoby ta mp3?

froxic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

Hanuš píše:resim stejny problem. Radio do feldy combika.Repro zustava seriove.Je to auto na prevoz zbozi, materialu a o vikendu i osob..takze investovat do toho hodne nechci. Puvodne jsem chtel Panasonic CQ-C1405N, ale od jinych jsem slysel jen spatne zkusenosti.Opacne vlastnoti, tudiz dobre jsem slysel na autoradio: JVC KD G631 a to je muj strop penez = 5000 Kč za radio. Tak doufam ze neslapnu vedle s JVC.Pry ma JVC velmi dobrou kvalitnu v nizsi cenove kategorii radii. Pokud vite o necem lepsim cena/kvalita.Napiste :wink:
mam to JVC a pohoda , muzu jenom srovnat s panasem s USB nejlevnejsim co je.. taky cca 3500 a to JVC je lepsi ( testovano na stejnych bednach ), pokud mas nejake dotazy klidne se ptej
Renault Clio rv.97 1.2 8V 43kW@93Nm
JVC KD-G632 ::: SinusLive SL F 130 + NEO 13s ::: Helix Blue 69 v platu z masivu ::: ATP Thoughdrive flashdisk 4GB
-----------------------------------------------------
Renault Laguna II rv.04 2.0T 16V 120kW@270Nm

redmenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redmenn »

JumperM píše:a nebude to mít nějakej vliv na kvalitu když to bude přehrávat jakoby ta mp3?
to nebude,spouta lidí to tak má.

Celica2.0GTI

jumper většina lidí ten rozdíl nepozná ten kdo jo neřeší muziku jen přes rádio

redmenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redmenn »

JumperM píše:a nebude to mít nějakej vliv na kvalitu když to bude přehrávat jakoby ta mp3?
model od kenwood, kterej nemá usb tě vyjde o cca 500,- levnějc, všechny ostatní parametry jsou totožný

JumperM

Příspěvek od JumperM »

ja nechci řešit muziku jen přes rádio chci i nový repráky ale to až časem a ž budu mít prachy

redmenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redmenn »

JumperM píše:ja nechci řešit muziku jen přes rádio chci i nový repráky ale to až časem a ž budu mít prachy
ten kenwood má obrouvskou výhodu, že je fakt silnej,takže je to dobrej základ,pokud v budoucnu uvažuješ o nějaký muzice.

Celica2.0GTI

JumperM píše:ja nechci řešit muziku jen přes rádio chci i nový repráky ale to až časem a ž budu mít prachy
zesy nechceš takže ho řešíš jen přes rádio takhle to bylomyšleno

JumperM

Příspěvek od JumperM »

jo tak tjn zesik se mi moc kupovat nechce no,
nevite jakej je rozdil mezi těmahle dvěma radiama
http://www.audiocar.cz/detail-autoradia ... y-358.html
http://www.audiocar.cz/detail-autoradia ... y-359.html

Celica2.0GTI

řekl bych jen v barvě ppodle typovýho označení z odkazu

froxic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

to nevidis? maji jinou barvu tlacitek :?:
JVC KD-G632 ::: SinusLive SL F 130 + NEO 13s ::: Helix Blue 69 v platu z masivu ::: ATP Thoughdrive flashdisk 4GB

Hanuš

Příspěvek od Hanuš »

froxic píše:
mam to JVC a pohoda , muzu jenom srovnat s panasem s USB nejlevnejsim co je.. taky cca 3500 a to JVC je lepsi ( testovano na stejnych bednach ), pokud mas nejake dotazy klidne se ptej
u me neni podminkou USB,ale kdyz bude, tak ho nekdy vyuzivat budu. Me plne bude vyhovovat CD prehravac, ale nesmi praskavovat na nasich duravych cestach :-).. ted jsem dostal dobry tip na radio: Alpine CDE-9871R.. tak uvidime u ceho to nakonec skoncim :D

froxic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

vis jak kazdeho vec, ale me vypalovani nejak porad dokola nebavi... tak si do minutky dam na flashku plno MP3 a jdu ven jezdit... a velka vyhoda.. male vyhledavaci casy a zadne preskakovani. Ale to vyhledavani taky zalezi na kvalite flash disku. ale byt tebou tak urcite jdu do radia s USB, urcite se ti to bude hodit - je to otazka zvyku a jak si zvyknes uz bys nemenil :)

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“