tuning srazík v Hrádku n.N. 3.-5.8.
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
tuning srazík v Hrádku n.N. 3.-5.8.
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
Re: tuning srazík v Hrádku n.N. 3.-5.8.
já bych jel...kdy se tam chystáš?
mohl bych asi v pátek...klidně asi i až do soboty a pak v sobotu musím být nějak odpolko zpátky...
jinak dík, že jsi to sem hodil...chtěl jsem tam zajet, ale pak jsem na to nějak pozapomněl
mohl bych asi v pátek...klidně asi i až do soboty a pak v sobotu musím být nějak odpolko zpátky...
jinak dík, že jsi to sem hodil...chtěl jsem tam zajet, ale pak jsem na to nějak pozapomněl

Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Pokud pojedeš tak něco nafoť , ať víme.....

Taky nezvládám, budu rád když stihnu v neděli Lidl.
Jedu už od pátku na Křivoklátsko.
FABIA 1.2 HTP (Hovno To Pojede aneb Hrnec To Postrádá)
tuningclubliberec.com
tuningclubliberec.com
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Tak tam je pěkně čoveče...Rowan píše:Taky nezvládám, budu rád když stihnu v neděli Lidl.

- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
no nevím....je to za rohem..tak bych tam třeba sjel juknout v pátek po práci a myslel jsem spíš na sobotu dopoledne...nebo po obědě.P@wel píše:já bych jel...kdy se tam chystáš?
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
já bych taky jel tak nějak v sobotu, ale napsal jsem ti i jinou dobu, kdy bych mohl, abychom se shodli
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nejspíš v neděli se tam podívám, jedeme do Hrádku k babičce, tak to vezmu zrovna při jednom
''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
byl jsem se podívat ted v pátek a místo dobrý...bar,občerstvení,wc...odhadem cca 25 aut. Kdo si pamatujete na akci TCL ve Stráži n.N. tak něco v podobném stylu ale s pohlednějším zázemím.
V sobotu bych chtěl vyrazit po práci cca ve 12,30 od Autohifi,tak kdyby jste se chtěl někdo přidat.....
Také jsem zaregistroval nějaké vstupné,že vybírají.....ale kolik to je to jsem si nevšiml..
V sobotu bych chtěl vyrazit po práci cca ve 12,30 od Autohifi,tak kdyby jste se chtěl někdo přidat.....
Také jsem zaregistroval nějaké vstupné,že vybírají.....ale kolik to je to jsem si nevšiml..
já bych jel, ale uvidim, jak to budu stíhat na tu 12:30
Teď razim do Makra. Kdyžtak se cestou stavim a domluvíme se
Teď razim do Makra. Kdyžtak se cestou stavim a domluvíme se
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
Dneska cca 70 aut....hezké počasí...
dle mě to měly dobře zorganizované,navíc vyšlo počasí a i pár opravdu hezkých aut přijelo...můj dojem = paráda
dle mě to měly dobře zorganizované,navíc vyšlo počasí a i pár opravdu hezkých aut přijelo...můj dojem = paráda
- Přílohy
-
- 505 PS , 1100 kg....
- IMG_4468.JPG (134.01 KiB) Zobrazeno 1639 x
-
- IMG_4454.JPG (165.77 KiB) Zobrazeno 1639 x
-
- plánek....
- IMG_4460.JPG (110.85 KiB) Zobrazeno 1639 x
říkám to nerad,ale vypadá to na slušně organ.srázek.A 70 aut!!! To je už hustý!
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
a ještě fotečky...
- Přílohy
-
- spousta práce....nakonec byla tahle Felda vyhodnocená jako nej auto srazu..
- IMG_4475.JPG (150.02 KiB) Zobrazeno 1632 x
-
- fakt pěkná audina...
- IMG_4465.JPG (139.62 KiB) Zobrazeno 1632 x
-
- bar...
- IMG_4458.JPG (127.81 KiB) Zobrazeno 1632 x
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
jinak opět fotky poskytnu na klubový web....už mám fota z 12 různých akcí...
no a ještě tedy nějaké fotky....

no a ještě tedy nějaké fotky....
- Přílohy
-
- někdo oblíznul všech deset prstů...mnam
- IMG_4462.JPG (199.63 KiB) Zobrazeno 1623 x
-
- někdo házel ALU kolem...
- IMG_4463.JPG (198.2 KiB) Zobrazeno 1623 x
-
- někoho přemohla únava...
- Kopie - IMG_4504.JPG (73.5 KiB) Zobrazeno 1623 x
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
no..a nezapomen taky na to,že to muselo být i finančně náročné a té práce s tím.....prostě se jim to povedlo....klobouk dolů..Rendis píše:říkám to nerad,ale vypadá to na slušně organ.srázek.A 70 aut!!! To je už hustý!
a ja musim dodat,ze sprinty byly taky celkem zajimavy!
Toyota Avensis wagon 2.0 D-4D /2004/
[quote="CTS.CZ"][quote="Rendis"]říkám to nerad,ale vypadá to na slušně organ.srázek.A 70 aut!!! To je už hustý![/quote]
no..a nezapomen taky na to,že to muselo být i finančně náročné a té práce s tím.....prostě se jim to povedlo....klobouk dolů..[/quote]
S tím souhlasím.Mluvil jsem teď s klukama co pořádají BIG BMW v Mnichově Hradišti.Přihlášeno zatím 239 bmw!!!!!!!!!!
Velký sraz bmw co byl teď v Beskydech se připravoval 10 měsíců!!!
no..a nezapomen taky na to,že to muselo být i finančně náročné a té práce s tím.....prostě se jim to povedlo....klobouk dolů..[/quote]
S tím souhlasím.Mluvil jsem teď s klukama co pořádají BIG BMW v Mnichově Hradišti.Přihlášeno zatím 239 bmw!!!!!!!!!!
Velký sraz bmw co byl teď v Beskydech se připravoval 10 měsíců!!!
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
dobrá akce - hodnotí amatér
ahoj lidi,supr akce, bezvadná organizace,prostředí,bar, hygiena prostě bezva.Jen mě trochu štve,že se jako lidi nedovedete dohodnout a udělat něco společně.bylo by to větší a asi i ještě kvalitnější.Je fakt, že to muselo stát docela "kotel" ,ale přesto to bylo perfektně zvládnuté.Nikomu a ničemu se nic nestalo tak že supr.
fakt to měli pěkně udělaný. Příjemně mě to překvapilo a opravdu klobouk dolů před organizátory...
Jen na sprintech jsem neměl soupeře...teda co se třídy týče. samý vyšší objemy a 16V
Jen na sprintech jsem neměl soupeře...teda co se třídy týče. samý vyšší objemy a 16V

tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
Re: dobrá akce - hodnotí amatér
hele...já osobně ani nevím,proč se schází každá skupina lidí zvlášt.....na to znám lidi z TCL asi krátce (2 roky) a Liberečáky už jen podle toho když se zastaví u mě v krámě. Jediné co by mohlo být jinak je možná různý styl zábavy...ale opět podotýkám,že o některých věcech vím jen z úst Liberečáků,kteří se zastaví za mnou a můžou to být jen třeba jedinci.......petr22 píše:ahoj lidi,supr akce, bezvadná organizace,prostředí,bar, hygiena prostě bezva.Jen mě trochu štve,že se jako lidi nedovedete dohodnout a udělat něco společně.bylo by to větší a asi i ještě kvalitnější.Je fakt, že to muselo stát docela "kotel" ,ale přesto to bylo perfektně zvládnuté.Nikomu a ničemu se nic nestalo tak že supr.
Asi to škoda je..LBC není zas tak veliký a početnější skupina příznivců tuningu by nebyla na škodu....no třeba to někdy tak bude nebo třeba také nikdy...třeba vznikne něco nového....to nikdo neví
Nejlepší na tom je,že kohokoliv se zeptám proč že panuje mezi dvěma Libereckými kluby taková rivalita tak nikdo nic neví...

- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
a kdo teda kraloval sprintům?P@wel píše:fakt to měli pěkně udělaný. Příjemně mě to překvapilo a opravdu klobouk dolů před organizátory...
kdo kraloval sprintum?? na okruhy predelana Yamaha R1:)) a pak samozrejme corvetty
Toyota Avensis wagon 2.0 D-4D /2004/
corvetta po bouračce
jo jo,to je právě ono,nikdo nic neví,ale raději se spolu nebaví je to škoda ale co naděláme.Možná by stálo za to aby se předsedové či jiní členové vedení jednotlivých klubů sešli a uzavřeli příměří- pro nás kteří o tom nic nevědí se to mluví,ale asi by to bylo nejlepší,protože takhle to zbytečně odnáší celej tuning v liberci a okolí.
Ty corvetty nebyly špatný,ale smůlu měl jeden z majitelů, kterému v LB nějaký magor nastrčil auto a on to musel pustit do svodidel.Corvetka stará 14 dní a škoda dle majitele cca 800 tis. (mimo jiné uražený zadní kolo)
Fakt dost škoda byly to sympatický kluci a tohle nepřeju ani největšímu nepříteli
Ty corvetty nebyly špatný,ale smůlu měl jeden z majitelů, kterému v LB nějaký magor nastrčil auto a on to musel pustit do svodidel.Corvetka stará 14 dní a škoda dle majitele cca 800 tis. (mimo jiné uražený zadní kolo)
Fakt dost škoda byly to sympatický kluci a tohle nepřeju ani největšímu nepříteli

Re: dobrá akce - hodnotí amatér
to je bohůžel přesně ono.. neříkám že od nás jsou všichni svatý, ale upřímně řečeno, když vidím co po městě předvádí auta liberečáků, tak opravdu nemám potřebu se k nim hlásit - neříkám že všichni, ale pokud s tím nikdo od liberečáků nic nedělá, pak to asi nikomu od nich nevádí a pak opravdu není co řešit.CTS.CZ píše:...Jediné co by mohlo být jinak je možná různý styl zábavy...
dělat bordel umí každej debil. ale mám za to, že většina lidí z TCL chce, je trochu poupravit mínění veřejnosti o inteligenci a chování majitelů upravených aut. a to stylem který bohůžel mnozí liberečáci předvádí má přesně opačný efekt.
čistě subjektivní příspěvek a můj důvod, proč s liberečákama "nepeču" byť podle fotek mnohé z nich znám od vidění i osobně.
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110