jinak sem unesen tim zpracovanim. Sbiral sem buragga a nic moc. Tohle je pecka. A nejvic podle me price
Moderátor: Brutus
za jako cenu a kde se to da objednat ... nak se mi to zalibiloDarkReaper píše:solido, jak R5 tak GTi mam ted taky zrovna objednany.
ja to koupil za to samy. mel bys naky odkaz....jinak zejtra nahodim tu 205DarkReaper píše:199 kc. Krutej mazec ta cena, vsimni si jak s tim na aukru parchanti kseftujou, chteji za to 3 kila i vic.
kamos si vcera koupil jinyho rendu a mel na nem cislo 60DarkReaper píše:http://levneknihy.cz/CenikZbozi.aspx?n=9 maji jich tam jenom zatim 6, doufam, ze tam budou mit celou nabidku, tech modelu v blistru za 199 kc by melo byt kolem 40.
Kurva to abych si pospíšil, jinak to maj za tudle cenu jenom v levnejch knihách, nebo kdekoli ?.:Kroci:. píše:nedalo mi to a sel sem se kouknout do levnejch knich na vaclavak po ty 205ce .... moc sanci sem si nedaval ale opravdu meli posledni dve ... takze uz ji mam taky![]()
![]()
a je fakt krasna
kde kolik v levnejch knihachTrhyy píše:Kurva to abych si pospíšil, jinak to maj za tudle cenu jenom v levnejch knihách, nebo kdekoli ?.:Kroci:. píše:nedalo mi to a sel sem se kouknout do levnejch knich na vaclavak po ty 205ce .... moc sanci sem si nedaval ale opravdu meli posledni dve ... takze uz ji mam taky![]()
![]()
a je fakt krasna