Díky moc

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
?? absolutne te nechápu jak přímé sání na supru ? sundej airbox, dej tam filtr konické, odstin hlinikovým plechem. Investice 100,- plech, 500,- basic filtr / max2tis pipercross a je to..Termik píše:Doporučte mi pls nějaký přímý sání na Supru... Hledám něco rozumnýho, plánuju max. 350 HP..
Díky moc
ten filtr konkrétne u té supry bude v té 330ps stavbe ( pokdu jí vubec dosáhne ) hrát hoodne malou roli, osobne bych začal dukladnou revizí motoru jinak sse nedostane anina seriových 230PSjps píše:že by velká stavba začínající malým filtrem?
jen aby u toho nezůstalo..
Idaho píše:ten filtr konkrétne u té supry bude v té 330ps stavbe ( pokdu jí vubec dosáhne ) hrát hoodne malou roli, osobne bych začal dukladnou revizí motoru jinak sse nedostane anina seriových 230PSjps píše:že by velká stavba začínající malým filtrem?
jen aby u toho nezůstalo..ale to už jsem mu říkal
S tím se počítáMarian píše:Idaho píše:ten filtr konkrétne u té supry bude v té 330ps stavbe ( pokdu jí vubec dosáhne ) hrát hoodne malou roli, osobne bych začal dukladnou revizí motoru jinak sse nedostane anina seriových 230PSjps píše:že by velká stavba začínající malým filtrem?
jen aby u toho nezůstalo..ale to už jsem mu říkal
Moje řeč!!! Napředmít motor v cajku a pak začít s úpravama.
Jedu tam určitě ale ještě nevím čím, zatím to spíš vypadá na CitrónkaIdaho píše:pokud s ezáří dožijejedes na mimon? kdyžtak do sms pisni a skoukneme ji..