Problem s ukazatelem benzinu GIII
Moderátor: Idaho
- MaxPayne
- Kontaktovat uživatele:
Problem s ukazatelem benzinu GIII
Cauves jen chci poradit jesli nemate nekdo zkusenosti Golf III 1,4 rok 96 ukazuje spatne rucicka benzinu po natankovani se hne jen nekdy proste nechodi tak jak ma ..... bude spatnej plovak? Jinak kolik muze stat vymena plovaku dik 

Re: Problem s ukazatelem benzinu GIII
nevim, jak u 1.4ky, ale u 1.8 to delal plovak a myslim ze i s cerpadlem mi ho pikacuxxx na vw clubu nabizel za litra..
- MaxPayne
- Kontaktovat uživatele:
DíkC...arlos píše:nevim, jak u 1.4ky, ale u 1.8 to delal plovak a myslim ze i s cerpadlem mi ho pikacuxxx na vw clubu nabizel za litra..

Jo to je u týhle generace typickej problem....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
to mohu potvrdit... ručička je opravdu dost línáF.N.T (Jergi) píše:Jo to je u týhle generace typickej problem....

nevíte jestli se tam někdy rozsvítí kontrolka že mam málo benzínu? zatim se mi to nestalo...
Jenom u některejch verzí....Ludwig píše:to mohu potvrdit... ručička je opravdu dost línáF.N.T (Jergi) píše:Jo to je u týhle generace typickej problem....![]()
nevíte jestli se tam někdy rozsvítí kontrolka že mam málo benzínu? zatim se mi to nestalo...
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
kdyz uz je tady o tom rec.kdyz nalejvam naftu do nadrze,mam treba rezervu,a motor mi bezi,tak naleju 35l z kandaku a rucka porad na tom samym miste.az pak kdyz nekam dojedu auto chcilnu.pak zapnu klicek,tak ukazuje jak ma.jinak taky pokazdy neblbne.jen proste takto,kdyz nalejvam a ezi motor.nejak me to netrapi,ale zajima me proc to tak je