topeni z fel. do favorita

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Tomas 15
Kontaktovat uživatele:

topeni z fel. do favorita

Příspěvek od Tomas 15 »

po vymene topeni za feliciacke ho nemuzu nejak zprovoznit. uz jsem vytahl i kostru od puvodniho topeni do vnitr a pripijil a nic... tak jsem skusil moturek pripojit na primo na baterku vzdysky se pootocil a zastavyl tak jsem ho prostrik kontaktolem a rozjel se sice kuckal ale slapal po chvili se z nej zaclo kourit. na ovladaci panel neraguje vubec...prosim oradu nebo v aute zmrznu... predem dik

MComb

Příspěvek od MComb »

Má rada : Když chceš topit topením z Feldy kup si Feldu a nervi do Favorita co tam nepatří :wink:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

MComb píše:Má rada : Když chceš topit topením z Feldy kup si Feldu a nervi do Favorita co tam nepatří :wink:
Proč sem zbytečně cpeš takový sračky? Já ho tam mam, topí krásně, bohužel už sem to koupil s nim takže neporadim. Ale takovýhle kraviny psát to mi fakt naštve. Kdyby tam rval motor jinej tak neřeknu, ale topení ........
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

MComb

Příspěvek od MComb »

Jen mi nejde do hlavy proč lidé cpou do Favoritů palubky z Feldy, do Golfů 2 palubky ze 3 a podobně... A navíc já můžu napsat svůj názor :wink: Nepoužil jsem žádné nevhodné výrazy nebo nadávky tak v čem je problém?

Butcho

Příspěvek od Butcho »

MComb píše:Jen mi nejde do hlavy proč lidé cpou do Favoritů palubky z Feldy, do Golfů 2 palubky ze 3 a podobně... A navíc já můžu napsat svůj názor :wink: Nepoužil jsem žádné nevhodné výrazy nebo nadávky tak v čem je problém?
to je pěkně stupidní názor.
FUCK AIRRIDE

MComb

Příspěvek od MComb »

Butcho píše:
MComb píše:Jen mi nejde do hlavy proč lidé cpou do Favoritů palubky z Feldy, do Golfů 2 palubky ze 3 a podobně... A navíc já můžu napsat svůj názor :wink: Nepoužil jsem žádné nevhodné výrazy nebo nadávky tak v čem je problém?
to je pěkně stupidní názor.
Vidíš to si myslíš ty. A co si myslíš ty je mi úplně u p...e :?: , když k tomu neumíš ani napsat názor proč to dělat :wink:

Butcho

Příspěvek od Butcho »

každej si dává do auta co se mu líbí ne?? já mám třeba ve fávu kompled interier z feldy. a takoví ztupidní připomínky, proč to tam mrdáte si nech prosebe.
FUCK AIRRIDE

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

MComb - třeba mu to topení zdechlo z fáčka a to z feldy je lepší a hlavně dá se sehnat i zadarmo, tak proč tam nedát něco lepšího když to skoro nic nestojí?
Function > Form

MComb

Příspěvek od MComb »

Ritchma píše:MComb - třeba mu to topení zdechlo z fáčka a to z feldy je lepší a hlavně dá se sehnat i zadarmo, tak proč tam nedát něco lepšího když to skoro nic nestojí?
Ritchmo já napsal jen svůj názor já jsem nikoho neurážel :wink:

MComb

Příspěvek od MComb »

Butcho píše:každej si dává do auta co se mu líbí ne?? já mám třeba ve fávu kompled interier z feldy. a takoví ztupidní připomínky, proč to tam mrdáte si nech prosebe.
Já si budu psát na veřejném foru co chci a jestli se ti to nelíbí tak máš SMULU :wink: Klidně si dej do auta interier s autobusu, ale nevnucuj mi svůj názor :?:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

MComb píše:
Ritchma píše:MComb - třeba mu to topení zdechlo z fáčka a to z feldy je lepší a hlavně dá se sehnat i zadarmo, tak proč tam nedát něco lepšího když to skoro nic nestojí?
Však já tě taky neurážim jenom zase píšu můj názor že tvůj názor je divnej a podle mě blbej :lol:
Function > Form

MComb

Příspěvek od MComb »

Ritchma píše:
MComb píše:
Však já tě taky neurážim jenom zase píšu můj názor že tvůj názor je divnej a podle mě blbej :lol:
100 lidí 100 názorů :?: Kdyby měli všichni stejnej tak by na tom světě byla strašná nuda :lol:

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

MComb píše:Má rada : Když chceš topit topením z Feldy kup si Feldu a nervi do Favorita co tam nepatří :wink:
Tak, děkujeme za názor a teď mu zkus poradit ;)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

MComb

Příspěvek od MComb »

SPEEDY píše:
Takže pro mentálně zaostalé znova Speedy : Když chceš topit topením z Feldy kup si Feldu a nervi do Favorita co tam nepatří :wink:

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

MComb píše:
SPEEDY píše:
Takže pro mentálně zaostalé znova Speedy : Když chceš topit topením z Feldy kup si Feldu a nervi do Favorita co tam nepatří :wink:
OK, znovu: Děkujeme za názor a teď mu poraď, jak to má rozchodit. On se neptal, jestli je to dobré, či ne, dávat tam topení z Feldy. Má problém, že v autě mrzne. Chápenzí?
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Pepezx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepezx »

MComb píše:
SPEEDY píše:
bejt tu hlasovani o nejstupidnejsiho clena fora byl bys horkej kandidat :twisted: :x
podpis odstraněn adminem. Ivan

MComb

Příspěvek od MComb »

Pepezx píše:
MComb píše:
SPEEDY píše:Tak, děkujeme za názor a teď mu zkus poradit ;)
bejt tu hlasovani o nejstupidnejsiho clena fora byl bys horkej kandidat :twisted: :x
............
Naposledy upravil(a) MComb dne 26 pro 2007 20:43, celkem upraveno 1 x.

MComb

Příspěvek od MComb »

SPEEDY píše:
MComb píše:
SPEEDY píše:Tak, děkujeme za názor a teď mu zkus poradit ;)
OK, znovu: Děkujeme za názor a teď mu poraď, jak to má rozchodit. On se neptal, jestli je to dobré, či ne, dávat tam topení z Feldy. Má problém, že v autě mrzne. Chápenzí?
Pro debila Speedyho znovu : Nervi do Fáva co tam nepatří. Chápenzí????? :twisted:

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

MComb píše:
SPEEDY píše:
MComb píše:Takže pro mentálně zaostalé znova Speedy : Když chceš topit topením z Feldy kup si Feldu a nervi do Favorita co tam nepatří :wink:
Pro debila Speedyho znovu : Nervi do Fáva co tam nepatří. Chápenzí????? :twisted:
Laskavě mně přestaň urážet ! To, co píšeš, není rada, ale názor. Už 2x jsem na Tebe apeloval, aby jsi mu poradil. Jestli mu poradit neumíš, napiš to rovnou a nepiš mu sem takovýhle blbosti. Ptal se, jak to má rozchodit !

MComb

Příspěvek od MComb »

Prosím Administrátory o promazání OT. Nechal jsem se zbytečně unést. Díky...

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Videl bych to ze jsi ten motorek spalil,musi mit krasne volnej chod,pokud se to nejak dusi,tak pak se to hreje a spali se.Takze sezen jiny,jinak mit zase facko,tak bych to tpeni urcite z feldy dal,ma hlavne uz normalni kolecka ne ty zkurveny packy,ktere jsou uplne ne nic. 8)
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

Lukáš 325e

Příspěvek od Lukáš 325e »

Já bejt moderátor tak bych mazal hlava nehlava hlavně takovéhle OT neptal se tě co se ti na tom nelíbí atd ale jak má udělat aby mu to topilo pokud si si nevšim
STOP DREAMING START DRIFTING!!!

masta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masta »

Ja bych zavedl nejake trestne body 8)
Obrázek

MComb

Příspěvek od MComb »

Prosím smazat OT. Díky 8)

Libor Veselý
Kontaktovat uživatele:

Re: topeni z fel. do favorita

Příspěvek od Libor Veselý »

no to není zase tak špatnej nápad dát do fáčka něco z feldy třeba zrovna to topení které potřebuje,normálně rozebrat ten motůrek pokud to jde a zase dát dohromady moc jej neutahovat.no popřípadě skusit jiný také jsem musel poopravit toponí jak u lady tak i alfy no ale stejně jsou italové prasata

Tomas 15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas 15 »

zdravim dik za odpovedi za spatne i branici... :D pro upresneni menil jsem jen topeni a ne celou palubku... mam rad favority takovi jaky jsou ale tohle ma vetsi topny ucinek.. proto ta vymena a jink uz mi to funguje.. .KONECNE :D :D

Boháček

Příspěvek od Boháček »

tak ještě abys zbytku objasnil, čím to, že to nefungovalo ???

jinak různé motorky do topení, stěračů a pod. se dají docela dobře - levně koupit v prodejně PAL ve Kbelích.
vzdělání není zárukou inteligence

Tomas 15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas 15 »

moturek jsem procistil ikostril kde byl puvodni ukostren a poradne spojil plus. Funguje to :D ale stejne bych rek ze ten moturek je nejak poznamenan. Fouka o trochu min nez ve felicii ale jinak je to supr... :)

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“