topeni z fel. do favorita
Moderátor: Idaho
topeni z fel. do favorita
po vymene topeni za feliciacke ho nemuzu nejak zprovoznit. uz jsem vytahl i kostru od puvodniho topeni do vnitr a pripijil a nic... tak jsem skusil moturek pripojit na primo na baterku vzdysky se pootocil a zastavyl tak jsem ho prostrik kontaktolem a rozjel se sice kuckal ale slapal po chvili se z nej zaclo kourit. na ovladaci panel neraguje vubec...prosim oradu nebo v aute zmrznu... predem dik
Proč sem zbytečně cpeš takový sračky? Já ho tam mam, topí krásně, bohužel už sem to koupil s nim takže neporadim. Ale takovýhle kraviny psát to mi fakt naštve. Kdyby tam rval motor jinej tak neřeknu, ale topení ........MComb píše:Má rada : Když chceš topit topením z Feldy kup si Feldu a nervi do Favorita co tam nepatří
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Vidíš to si myslíš ty. A co si myslíš ty je mi úplně u p...eButcho píše:to je pěkně stupidní názor.MComb píše:Jen mi nejde do hlavy proč lidé cpou do Favoritů palubky z Feldy, do Golfů 2 palubky ze 3 a podobně... A navíc já můžu napsat svůj názorNepoužil jsem žádné nevhodné výrazy nebo nadávky tak v čem je problém?

Já si budu psát na veřejném foru co chci a jestli se ti to nelíbí tak máš SMULUButcho píše:každej si dává do auta co se mu líbí ne?? já mám třeba ve fávu kompled interier z feldy. a takoví ztupidní připomínky, proč to tam mrdáte si nech prosebe.

Však já tě taky neurážim jenom zase píšu můj názor že tvůj názor je divnej a podle mě blbejMComb píše:Ritchmo já napsal jen svůj názor já jsem nikoho neuráželRitchma píše:MComb - třeba mu to topení zdechlo z fáčka a to z feldy je lepší a hlavně dá se sehnat i zadarmo, tak proč tam nedát něco lepšího když to skoro nic nestojí?

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
100 lidí 100 názorůRitchma píše:Však já tě taky neurážim jenom zase píšu můj názor že tvůj názor je divnej a podle mě blbejMComb píše:Ritchmo já napsal jen svůj názor já jsem nikoho neuráželRitchma píše:MComb - třeba mu to topení zdechlo z fáčka a to z feldy je lepší a hlavně dá se sehnat i zadarmo, tak proč tam nedát něco lepšího když to skoro nic nestojí?

OK, znovu: Děkujeme za názor a teď mu poraď, jak to má rozchodit. On se neptal, jestli je to dobré, či ne, dávat tam topení z Feldy. Má problém, že v autě mrzne. Chápenzí?MComb píše:Takže pro mentálně zaostalé znova Speedy : Když chceš topit topením z Feldy kup si Feldu a nervi do Favorita co tam nepatříSPEEDY píše:Tak, děkujeme za názor a teď mu zkus poraditMComb píše:Má rada : Když chceš topit topením z Feldy kup si Feldu a nervi do Favorita co tam nepatří
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Pepezx
- Kontaktovat uživatele:
bejt tu hlasovani o nejstupidnejsiho clena fora byl bys horkej kandidatMComb píše:Takže pro mentálně zaostalé znova Speedy : Když chceš topit topením z Feldy kup si Feldu a nervi do Favorita co tam nepatříSPEEDY píše:Tak, děkujeme za názor a teď mu zkus poraditMComb píše:Má rada : Když chceš topit topením z Feldy kup si Feldu a nervi do Favorita co tam nepatří

podpis odstraněn adminem. Ivan
............Pepezx píše:bejt tu hlasovani o nejstupidnejsiho clena fora byl bys horkej kandidatMComb píše:Takže pro mentálně zaostalé znova Speedy : Když chceš topit topením z Feldy kup si Feldu a nervi do Favorita co tam nepatříSPEEDY píše:Tak, děkujeme za názor a teď mu zkus poradit![]()
Naposledy upravil(a) MComb dne 26 pro 2007 20:43, celkem upraveno 1 x.
Pro debila Speedyho znovu : Nervi do Fáva co tam nepatří. Chápenzí?????SPEEDY píše:OK, znovu: Děkujeme za názor a teď mu poraď, jak to má rozchodit. On se neptal, jestli je to dobré, či ne, dávat tam topení z Feldy. Má problém, že v autě mrzne. Chápenzí?MComb píše:Takže pro mentálně zaostalé znova Speedy : Když chceš topit topením z Feldy kup si Feldu a nervi do Favorita co tam nepatříSPEEDY píše:Tak, děkujeme za názor a teď mu zkus poradit

Laskavě mně přestaň urážet ! To, co píšeš, není rada, ale názor. Už 2x jsem na Tebe apeloval, aby jsi mu poradil. Jestli mu poradit neumíš, napiš to rovnou a nepiš mu sem takovýhle blbosti. Ptal se, jak to má rozchodit !MComb píše:Pro debila Speedyho znovu : Nervi do Fáva co tam nepatří. Chápenzí?????SPEEDY píše:OK, znovu: Děkujeme za názor a teď mu poraď, jak to má rozchodit. On se neptal, jestli je to dobré, či ne, dávat tam topení z Feldy. Má problém, že v autě mrzne. Chápenzí?MComb píše:Takže pro mentálně zaostalé znova Speedy : Když chceš topit topením z Feldy kup si Feldu a nervi do Favorita co tam nepatří
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Videl bych to ze jsi ten motorek spalil,musi mit krasne volnej chod,pokud se to nejak dusi,tak pak se to hreje a spali se.Takze sezen jiny,jinak mit zase facko,tak bych to tpeni urcite z feldy dal,ma hlavne uz normalni kolecka ne ty zkurveny packy,ktere jsou uplne ne nic. 

Optimismus pramení z nedostatku informací 

- Lukáš 325e
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: topeni z fel. do favorita
no to není zase tak špatnej nápad dát do fáčka něco z feldy třeba zrovna to topení které potřebuje,normálně rozebrat ten motůrek pokud to jde a zase dát dohromady moc jej neutahovat.no popřípadě skusit jiný také jsem musel poopravit toponí jak u lady tak i alfy no ale stejně jsou italové prasata