Nevím do jaké sekce zařadit, kdyžtak to někam přesuňte....
Máte někdo zkušenost s vyvrtáním otvoru do paraboly? Jde mi o to že tam potřebuju dostat obrysové světlo, takže potřebuju tam dostat žárovku. Jestli jste to někdo dělal tak poraďte. Nebo aspoň nějaké teoretické rady a nápady jak udělat otvor bez nějakého závažného poškození...parabola je klasická kulatá ( na fiata 125:)
No není náhodou i zadek paraboli ze skla jako u Š 105 atd??? Mám ten dojem že je
Na to bych raději vrtačkou nesahal.
Jestli mám teda pravdu,tak bych skusil nějaký rytectví.Jestli se mu bude chtít,tak to zvládne za pajsku
No když se vrtá tenký plech tak jak se vrták prokouše trošku durch,tak se kousne.Jako nic jinýho než to rytectví mně fakt nenapadá.Já osobně bych to doma sám nedělal.
No aji u Š 105 to bude asi plech.Na co by jsme jinak přidělali žárovku že....ke sklu asi ne
Nevim jak vy ale měl jsem škodu 100, škodu 105, a nikdy tam ze zadu sklo nebylo!!! a taky jsem do toho vrtal jelikož jsem tam daval stroboskopy kdysik davno"!! stači projet to pomalu malym vrtačkem a pak vetšim požadovaneho pruměru!!!
Renault Mégane minulost!!
Fiat Stilo 1,2 16V!!!!!!!!!!!!!!!
Fiat Stilo 1,9 JTd Kdysik dáávno
Pašííííííííííííík v kombííku DAS AUTO
Jo toho kousnutí vrtáku se právě bojím...
Ale napadla mě ještě jedna věc a to je modelářská minivrtačka...Jsou tam malé vrtáčky, takže bych si tam nakreslil kolečko a po obvodu bych pak navrtával malé dírky a bylo by to...jen ještě kdyby bylo někde něco levnýho, se musím podívat do supermarketu
myslím že když to pořádně podložíš kouskem plocháče aby to sedělo přesně na místo kde budeš vrtat a dobře si to připevníš a začneš od malinkého vrtáku po veliký tak se ti to nemůže kousnout.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Já vrtal na strobáče kdysi dávno,malej vrtáček,větší a až to bude 9 mm díra tak malou frézkou dobrousit.Jde to samo a nic tím nezkazíš,hlavně se ti neoloupe chrom...