Rada upevnění výdechu kapoty

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Kubas18

Rada upevnění výdechu kapoty

Příspěvek od Kubas18 »

Prosím nemáte nějaké foto nebo něco jak se připevňuje funkční výdech kapoty, já mám z lancera a je to lamino. Zatím to tam nehci dát abych něco nezkonil. Chci vyříznout díru ale nevím jestli mám kopírovat díry co jsou na tom výdechu nebo mám udělat větší díru přes oba otvory výdechu. Pak to chci nalepit zanítovat a plácat laminátový kit,atd. Jo a ještě nevíte jak to při lepení uchytit? přece jenm je to tlusčí materiál a jen tak se neohne. Radší bych byl kdyby to bylo přilepené a potom až nítovat ale když to nepůjde tak si předvrcu díry a pak nalepím a hned nanítuji. Jinak díky když něco seženete. Jo a jedná se o ford sierra. Jo ještě mi poraďte jak to mám zakitovat aby to nepraskalo přechod mezi tím výdechem a kapotou. Prosím o radu jakej kit buď normal, nebo s vláknem, nebo hlinikáč nebo je ještě něco jiného na to????
Naposledy upravil(a) Kubas18 dne 04 led 2008 22:44, celkem upraveno 1 x.

Kubas18

rada

Příspěvek od Kubas18 »

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Re: Rada upevnění výdechu kapoty

Příspěvek od Starlet »

Díru udělat přesně podle celýho výdechu, přilaminátovat dokytovat a zabrousit
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

Bob

Příspěvek od Bob »

ja do dělám tak že ten laminát opkreslím na kapotu pok odečtu 2cm po obvodě pak to uřiznu ale jen plech nechtam vystuhy jinak to bude určo praskat protože kapota bude moc pružná cose tiče upevnení tak nejlepe to zasunout zevnitř kapoti mezi vystuhy a pleh sklenářské lepidlo snitovat nahrubo nakytovat(skelné vlakno) lamino (jemná tkanina) a lechce přebrousit a pak jemnej kit! brousit! lak!
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!

Kubas18

odp

Příspěvek od Kubas18 »

ok díky a nebude to ve spoji mezi kapotou a tím výdechem praskat??? a jak to pak upravit pod tou kapotou vždyť tam bude vidět ten skok tloušťky toho laminátu kdyžtak prosím nahod ilustrační foto díkec.

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

vis jak bych to udelal ja? jak je to tady, jenom jeste proste vobkreslit si to, vyriznout jak tady pisou ale trochu mensi diru, ty kraje kolem diry trochu zaklepat dovnitr, dat na to ten vydech, nejak pripevnit a provrtat po obvodu a vytahnout si jedno skelny vlakno (jako jeden provazek), hezky cely proplist, zalaminovat, popripade jeste prenejtovat a pak skelnak, vybrousit, normalni kyt a brousit a brousit... no a ten vnitrek... :? to teda nevim :lol: jeste kdyz tam budou ty nejty... :lol:
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

Bob

Příspěvek od Bob »

po přinitování ti nejty přes kovadlynu rosklep kladivem rosklep ad je co nejplacatější pokut spoje přelaminuješ jemnou tkaninou tak to praskat nebude ale uprava kapoti nje složitá a zaruku nato nedám ale na 98procen to nepraskne a zevnitř hrani plech nasavač zatmel karosařskím tmelem jeto něco jako silikon ale deto přelakovat!! hlavně to nekytuj!!!! hrana se stratí ale rozdíl vtlouštce ničím nezamaskuješ foto momentálně nemám
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!

Kubas18

odp

Příspěvek od Kubas18 »

Díkec to je to co jsem potřeboval fakt díkec všem zase jseo něco chytřejší

Bob

Příspěvek od Bob »

8) 8) 8)

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“