kvalitní čiptuning TDI

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
-=quinn=-
Kontaktovat uživatele:

kvalitní čiptuning TDI

Příspěvek od -=quinn=- »

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jeslti někdo nevíte o nějakém kvalitním čipu v české neb oslovenské republice, kterej by se dal sehnat za rozumnej peníz. Vím, že asi nejznámější a nejproslulejší je čip od dieselopoweru respektive od reeshe. Že to vyladí na brzdě a udělá čip přesně na daný tip motoru. Jenže na mou 1.9 TDi 81kw to výde na 10tisíc, což mi přijde už opravdu hodně. Mám kamaráda, kterej čipuje, ovšem když čipoval jinýmu kamarádovi golfa tak sice to jede jaxvina, ale zase tou hafo kouří a víc to žere za normální jízdy alespoň o litr.
Proto se chci zeptat jestli nevíte o někom, kdo taky čipuje kvalitně, odladí ten čip pokud možno přesně na auto, ale za rozumější cnu jak 10000. Případně by bylo super kdyby to uměl vyladit i na sportovní trysky přesně.

Děkuji za info
-=quinn=-

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Re: kvalitní čiptuning TDI

Příspěvek od honza 2.0 16v »

-=quinn=- píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat, jeslti někdo nevíte o nějakém kvalitním čipu v české neb oslovenské republice, kterej by se dal sehnat za rozumnej peníz. Vím, že asi nejznámější a nejproslulejší je čip od dieselopoweru respektive od reeshe. Že to vyladí na brzdě a udělá čip přesně na daný tip motoru. Jenže na mou 1.9 TDi 81kw to výde na 10tisíc, což mi přijde už opravdu hodně. Mám kamaráda, kterej čipuje, ovšem když čipoval jinýmu kamarádovi golfa tak sice to jede jaxvina, ale zase tou hafo kouří a víc to žere za normální jízdy alespoň o litr.
Proto se chci zeptat jestli nevíte o někom, kdo taky čipuje kvalitně, odladí ten čip pokud možno přesně na auto, ale za rozumější cnu jak 10000. Případně by bylo super kdyby to uměl vyladit i na sportovní trysky přesně.

Děkuji za info
mylsím že 10 tisíc je adekvátní cena nabízený kvalitě.. tady dáváš v sázku celkem dost a to ybhc neriskoval nějakým chipem za 3000,-

elviiis

Příspěvek od elviiis »

souhlasím s honzou... jestli ten maník ví co dělá a opravdu jen neplácá do větru tak je 10tis slušná cena... ono raději 10za pořádnej čip než 5 za čip + 25pak za turbo a pak za vstřiky atd atd... pokud chceš opravdu čipovat tak nešetři Když je čip napikaču tvoje peněženka to pak pozná na opravách :wink:
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

Jestli to dělá tak,jak si popsal,tak se mi těch 10 jeví jako hodně málo..
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz

sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sotomaior »

mrkni na forum.skodahome.cz , objevuje se tam jak reesha ale i par dalsich na ktere sou dobre reference, bavil sem se s manikem co mel nick dimec,TDIfun, je odsud z Č.T. kdyztak mam na nej i tel...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4

Lukáš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukáš »

jedině reesha 8) bud ted skrblík a pak tady breč jak to hulí a nejede až ti to bude dělat nějakej patlal :)
Scooter Yamaha aerox 50ccm : momentálně 16Hp a Vmax 130 dle brzdy... :alien:

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“