LOVATO LPG bohatost smesi

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
ShorTyCZ

LOVATO LPG bohatost smesi

Příspěvek od ShorTyCZ »

Dobry den,mam Favo 1989,mam mensi problem s lpg, auto jede,jenze pri nizsich otackach od 500-1000 kdyz pridam trochu plynu tak se auto snazi chcipnout,dozvedel jsem se ze to muze byt bohatosti smesi. Chtel bych se zeptat o kolik otacek by mely byt povoleny ty dva ventyly mezi smesovacem a karburatorem.???

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

To nejde rict o kolik maj bejt povoleny,u kazdeho to je ruzdny.Chtelo by to zaject na analizator vyfukovych plynu a ten rekne jak moc je bohata nebo chuda.A podle toho se to seridi,je to nejpresnejsi reseni. 8)
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

ShorTyCZ

Příspěvek od ShorTyCZ »

aha...a nevis kolik to stoji ?

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

No hele,je to neco podobneho,jako kdyz ti delaj emise a vyjde to kolem 300kc,ale jak kde no.Nevim odkud jsi,v Praze bych ti doporucil.
:wink:

ShorTyCZ

Příspěvek od ShorTyCZ »

Mno a tak odhadem to mas na kolik otevreny?Sem z takovy vesnice kde je obchod daleko 5 km a se servis vubec....vis? :'(

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Hele presne ti to nereknu,ale zalezi taky na obsahu jako spotrebe a tak.Ja mam 1,5 Zigula a mam system od BRC.Zkus to nejak stelovat,dokavad se nedostanes na nejakou dobrou hodnotu.Aby to byl proste pomer spotreba a funkcnost.Jezdil sem Formanem v plynu a tam byly taky problemy.Ale tam byla potreba dat nova membrana do smesovace.A pak to bylo OK.Jak rikam,nejlepe je kdyz ti to seridi podle analizatoru.Zkus se podivat kde mas nejblizsi STKkde delaj i emise a udelaj ti to za nejakej takovejhle poplatek.Je to nejlepsi,ale nemusi to bejt jenom smesi,muze to byt vice veci,treba budes taky potreeba udelat ten smesovac.Pak rekni jak si dopadl.

newman13

Příspěvek od newman13 »

Já jsem to šleloval tak že jsem to utáhl a potom jsem pomalu otačel a když to šlo nejlíp tak jsem to nechal, když jsem si to nechal seřídit tak jsem si to stejně přešteloval páč to nejelo :D
http://www.corsaclub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; :obchod:

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

newman13 píše:Já jsem to šleloval tak že jsem to utáhl a potom jsem pomalu otačel a když to šlo nejlíp tak jsem to nechal, když jsem si to nechal seřídit tak jsem si to stejně přešteloval páč to nejelo :D
Jak rikam,kdyz to serizujou,tak volej mezi vykonem a spotrebou.Jinak uz mas Facko od Buldy? :D

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“