Sedačky Felicia do Favoritu ???
Sedačky Felicia do Favoritu ???
Zdravím..nevím kam to zařadit, tak to šupnu sem
Narazil jsem na slušný inzerát na sedačky z feldy
Tak se chci zeptat jestli jde předělat lavice do fabeca a přední sedáky a co je potřeba popřípadě předělat ?
Budu vděčný za každou radu
Narazil jsem na slušný inzerát na sedačky z feldy
Tak se chci zeptat jestli jde předělat lavice do fabeca a přední sedáky a co je potřeba popřípadě předělat ?
Budu vděčný za každou radu
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
Re: Sedačky Felicia do Favoritu ???
to je na H dej tam radci z golfa
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nemusíš předělávat nic, pojezdy jsou stejný, felicia je jen facelift fava
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já dával sedačku z feliny do fáčka a vše fungovalo korektně 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Delal sem to uz na 6ti fackach a pohoda, jen odsroubujes 8 sroubku, das druhy sedacky, nasroubujes 8 sroubku (2 vetsi silou, protoze kolejnicka je asi o 2 mm mimo) a lavici jen vyndas a nandas z feli, zadna veda, de to jako kdyz menis rezervu, a pohybovat tim de, trosku ztuha, ale de
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
jde to 

Seat Toledo 1.9. TDi 81,5 Kw MAGNUS
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
www.re5pect.cz
www.angeleyes.cz
www.rdx-racedesign.cz
www.honza013.wz.cz
www.d8tuning.tym.cz
jde to taky to tak mám..zadní se mění kus za kus... jen ten gumovej doraz šroubek..tuším fávo ho má na tom plastu felda na sedačce..tak prostě jeden nebo druhej sundáš....aby nebyly dva proti sobě... výměna tak na dvě minuty..
přední se musí trošku silou zabrat.... je tam trošičku jiná rozteč ale jde to...
přední se musí trošku silou zabrat.... je tam trošičku jiná rozteč ale jde to...
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on vimeo http://vimeo.com/34409682
my GTI on vimeo http://vimeo.com/34409682
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bejt tebou bych ho srazil trchu dolu s cenou.Hlavne at nejsou prosezeny,po kurakovi nebo propaleny,to je potom peknej ekel.Ja jsem kupoval taky do facka sedacky s feldy a je to uplne jiny kafe.Daval sem za ne 1300 a byly jak nove,neprosezene,krasne vonely cistotou,proste tak jak to ma byt.
Predelavat se nic nemusi,prisroubujes zadek a na predku to dopasujes na dirky a je to OK.

Optimismus pramení z nedostatku informací 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Z jakyho golfa jdou do facka sedacky?Bulda píše:to je na H dej tam radci z golfa

Ohledne tech sedacek cena se mi zda moc prestrelena, pekny sedaky se daj sehnat okolo litru, jinac z favo sedacek nezustane v aute vubec nic, kolejnicky, sedaky, operky, vsechno proste prijde z feli... Fakt se toho neboj, nic na tom neni, udelat rizky je tezsi...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
fakt lepčí než sedačky z favala jednoznačně je tam dej 

http://s16.bitefight.cz/c.php?uid=24517 click pls nic se vam nestane a pomuzete mi 

Radši tam dej sedačky z fávo 94 ty poslední 

http://www.corsaclub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; 

ty anatomy ze X lajnů jsou lepší než z feldy... a ve favu byly top skořepiny,ale nešlo s tim jet do Prahy 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na mejch bejvalejch pojezdech.Jinak vim,ze ty line verze mely dobre sedacky,ale bohuzel jich bylo malo k sehnani a kdyz byly,tak hnus.Takze felda byla pro me jasna volba od PepezxBALI píše:ty anatomy ze X lajnů jsou lepší než z feldy... a ve favu byly top skořepiny,ale nešlo s tim jet do Prahy

mirek:aaano aaano
já jsem ty z line kupoval od kamaráda z fava co dovezl z německa a byly top stav... teda kupoval-vyměnil za ty starý hnusný zlomený zničený 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI