1.8T do VW Lupo
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
1.8T do VW Lupo
Tak kdo si na to z místních upravců troufá?:)
Co jsem se dočetl na netu tak..
VW 1,8T s 5kvaltem + zkrácená táhla na puvodní kulisu
Upravený začátek výfukového potrubí(zřejmě i dodělaná lambda)
Dopasovaný vodní chladič a intercooler
Jiné drzáky motoru (měly by jít koupit)
Brzdy dávají z G2 G60 (nevim jak pasujou poloosy)
Přizpůsobená elektronika
v německu toho jezdí kvanta dokonce i 2.0 TFSI
Co jsem se dočetl na netu tak..
VW 1,8T s 5kvaltem + zkrácená táhla na puvodní kulisu
Upravený začátek výfukového potrubí(zřejmě i dodělaná lambda)
Dopasovaný vodní chladič a intercooler
Jiné drzáky motoru (měly by jít koupit)
Brzdy dávají z G2 G60 (nevim jak pasujou poloosy)
Přizpůsobená elektronika
v německu toho jezdí kvanta dokonce i 2.0 TFSI
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann
Golf 1 Cabrio Karmann
Re: 1.8T do VW Lupo
ono hlavne v nemecku to vse jde zlegalizovat narozdil od tohoto kocourkova
pokud je ta ůprava už v německu zlegalizovaná mnělo by to jít u nás přihlásit... jiank jde svapnout i V8 do miniho proč by nešel do lupa malinkej 1.8T 

TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Ještě se zvažovalo tohle, je v tom spousta peněz..jen ty WRD Mesh jsou za 60tis + přestavba, ale ten lak je fakt pro buzíky.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann
Golf 1 Cabrio Karmann
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvedavej, jak to dopadne v rezii cloveka, co stylinguje Superba....
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
řeknou ti to na evidenci vozidel když jim dáš typ motoru a auto do kterého to chceš dávat.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
z takovy prestavby pak musi mit asi vazne velkou radost...Fazeey píše:tak on to sám stavět nebude takže to dopadne dobře pokud najde někoho kdo to za prachy postaví..Bordel píše:Jsem zvedavej, jak to dopadne v rezii cloveka, co stylinguje Superba....

Co treba takovej Jura z Mostu? Ten by se do toho urcite rad pustil...
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
nebyl by prvni ani posledni ... at dela kazdy praci, na kterou si troufa a kterou umiBordel píše:z takovy prestavby pak musi mit asi vazne velkou radost...Fazeey píše:tak on to sám stavět nebude takže to dopadne dobře pokud najde někoho kdo to za prachy postaví..Bordel píše:Jsem zvedavej, jak to dopadne v rezii cloveka, co stylinguje Superba....
Co treba takovej Jura z Mostu? Ten by se do toho urcite rad pustil...

wheelseller... http://picasaweb.google.com/LukaashCR/Wheels
Ono pouzit nahodou motor, co bude nahodne k mani, neni nejstastnejsi reseni, 180PS a vys CANBUS, el. pedal, vicero problemu.
Jinak Juru znam, je to dost schopnej clovek ale nestiha, mechanicky by u nej urcite nebyl problem, ale to u vestiny lidi ne, u tehle prestvaby si uzijes nejvice s elektirkou.
Ja to mel asi u 4 elektrikaru (Golf III a 180PS s Canbusem) a nebylo to stejne 100%.
Jinak Juru znam, je to dost schopnej clovek ale nestiha, mechanicky by u nej urcite nebyl problem, ale to u vestiny lidi ne, u tehle prestvaby si uzijes nejvice s elektirkou.
Ja to mel asi u 4 elektrikaru (Golf III a 180PS s Canbusem) a nebylo to stejne 100%.
Honda S2K 240PS GPW W/ turbocharger T3/T4
www.highperformanceparts.cz
Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.
www.highperformanceparts.cz
Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.
...ideální volba do týhle káry
, jen doporučuju sehnat spíš 110Kw AGU jako základ z důvodů, o kterých psal Rajdlos ( hlavně elektrika ), rozchodit tuhle verzi nebude určitě takovej problém. Postrádá el. plyn , lambdu navíc, má o polovinu míň čidel jak 110kW po roce 2001 či 180 PS version nebo 225 PS TT.
110 kW necháš třeba jen čipem poslat taky do oblíbených výšin a svezení zaručuju doslova nechutný

110 kW necháš třeba jen čipem poslat taky do oblíbených výšin a svezení zaručuju doslova nechutný

G2 20VT
G2 VR6T project started....
NO SHINE JUST PERFORMANCE
a kdo mně dá do pandy 3.0 V6 z alfy?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
...spíš pandu do 3.0 V6 ne?Panda píše:a kdo mně dá do pandy 3.0 V6 z alfy?

G2 20VT
GTI16V píše:...spíš pandu do 3.0 V6 ne?Panda píše:a kdo mně dá do pandy 3.0 V6 z alfy?

Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
no ale šlo by to nebo ne za nějakej rozumnej peníz?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd