Asi to tu dlouho nebylo ale potřebuju radu ohledně pneu..
195/50 R15
Teď mám barumky, ale těch se potřebuju zbavit pač nedržej. Přemýšlím o Bridgestone Turanza ER300, jenže každej o nich říká něco jinýho. Tudíž prosím o názory na tuhle gumu, nebo mi případně poraďte jinčí, lepší...
Potřebuju aby výborně držely za mokra i sucha a aby nevydržely jen 10tkm.
Bridgestone Turanza jsem měl v rozměru 205/55/16 a i když měly ještě dezénu dost, vyhodil jsem je. Pak se mi naskytly pneu Bridgestone Potenza a rozdíl byl opravdu znát. Dále z osobní zkušenosti můžu doporučit pneu Michelin Pilot a pneu Falken
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
SPEEDY píše:Bridgestone Turanza jsem měl v rozměru 205/55/16 a i když měly ještě dezénu dost, vyhodil jsem je. Pak se mi naskytly pneu Bridgestone Potenza a rozdíl byl opravdu znát. Dále z osobní zkušenosti můžu doporučit pneu Michelin Pilot a pneu Falken
Bohužel Potenza se na můj rozměr nedělá, o Michelinu přemejšlím taktéž (ale má o třetinu vyšší cenu než Bridge) a Falken se mi moc nezamlouvá neboď jsem na něj neslyšel moc chvály...
cr4sh3r píše:Přemýšlím o Bridgestone Turanza ER300
mame je na par sluzebnich autech a nemam s nima problem! Dokonce bych rekl, ze za ty prachy se vyplati! Podle myho pocitu drzej dobre jak na suchu, tak i na mokru a to nejsou na autech se 100 konema
cr4sh3r píše:Přemýšlím o Bridgestone Turanza ER300
mame je na par sluzebnich autech a nemam s nima problem! Dokonce bych rekl, ze za ty prachy se vyplati! Podle myho pocitu drzej dobre jak na suchu, tak i na mokru a to nejsou na autech se 100 konema
Právě to taky nechci na auti se 100 koňema, tak chci aby držely i při agresivní jízdě... Chci to nej co de sehnat mezi běžnýma pneu a dojezd nepotřebuji 60tkm, ideál tu sezónu cca 20tkm.
ahoj,mohl bych ti sehnat v rozmeru 195 50 15 - 86V pneumatiky YOKOHAMA V102 za cenu 1360 kc/kus , jedna se o nove pneu.
Komu sem je prodal tak si je nemohl vynachvalit.
cedevita píše:ahoj,mohl bych ti sehnat v rozmeru 195 50 15 - 86V pneumatiky YOKOHAMA V102 za cenu 1360 kc/kus , jedna se o nove pneu.
cedevita píše:ahoj,mohl bych ti sehnat v rozmeru 195 50 15 - 86V pneumatiky YOKOHAMA V102 za cenu 1360 kc/kus , jedna se o nove pneu.
Nemáš nahdou gumy 195/45 r15?
Neni problem sehnat ale co bys tak asi chtel za znacku?
Dokazu sehnat jedine nove,jete nemam.
sem se ted dival a nejlevnejsi co bych dokazal by byl NANKANG NS2 78V cena 1287 kc/kus
Zatím nevím ještě ale už je třeba nove gumy a asi koupim hned nové a mám klid... Nemáš Michelin Pilot? S něma sem byl hodně spokojenej