Zkušensti s pneu Nankang ULTRA SPORT NS-II XL?
Zkušensti s pneu Nankang ULTRA SPORT NS-II XL?
Nemáte někdo zkušenost s touhle značkou? Jsou třeba lepší než Barum Bravuris?
- hell_itself
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zkušensti s pneu Nankang ULTRA SPORT NS-II XL?
přímou zkušenost nemám ale od člověka co je má vím že se moc nesjíždí. jezdí na nich amatérský závody do vrchu.
Díky.. Ale už je 4 měsíce mám na autě...hell_itself píše:přímou zkušenost nemám ale od člověka co je má vím že se moc nesjíždí. jezdí na nich amatérský závody do vrchu.

jak je mokro tak bacha driftáDavid_H píše:Díky.. Ale už je 4 měsíce mám na autě...hell_itself píše:přímou zkušenost nemám ale od člověka co je má vím že se moc nesjíždí. jezdí na nich amatérský závody do vrchu.
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
-
- Kontaktovat uživatele:
já jsem se díval na nějaké testy co dělal adac a moc dobře nedopadly...i když nemůžu posoudit sám je nemám... zase mají výhodu že se dělají v hodně rozměrech...
"Pesimista vidí v tunelu tmu. Optimista vidí světlo na jeho konci. Realista vidí světlo blížícího se vlaku a strojvůdce vidí tři idioty na kolejích."
JÁ JE MÁM NA SUCHU DLOUHO DRŽÍ AŽ SE PROSTĚ UTRHNOU, A NA MOKRU TO JE CO RYCHLEJŠÍ ZATÁČKA TO DRIFTOncek píše:já jsem se díval na nějaké testy co dělal adac a moc dobře nedopadly...i když nemůžu posoudit sám je nemám... zase mají výhodu že se dělají v hodně rozměrech...

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....