Díky moc..
PS: Jediný kdo mě napadá je bit power ve Vrbně pod Pradědem :-/ a jen tak si tam udělat výlet se mě moc nechce

Moderátor: Dave0401
Ty aby si se neozvalF.l.a.n.e.l. píše:já mít 37koní pod kapotou, tak to ani měřit nejedua dám si ten motorek do stěračů a převodovce pořídím něco silnějšího
Překopalo se celé sání bude se dělat chip a taky odlehčovat setrvačník, pak cosilk dále,ale to až napotomF.l.a.n.e.l. píše:já jen nechápu na co ti bude brzda... pokud neděláš nějaké mega performance změny jako turbo, ic, vstřiky, čip, vačky atd tak nevím, na co ti to bude dobré... + - PS tam budeš mít to co píšou v TP ne?
a nárust 5ps/sedačka...F.l.a.n.e.l. píše:jestli budeš jezdit na brzdu každých co 5ps výkonu, tak to se vyplatí. Udělej to jak já. vyházel jsem sedačky a jede to líp
Aladin píše:to mi připomnělo měření audia z nějakého srazu... neměli měřák, tak borci chodili, poslechli a řekli "140db"přišli jinam , dali hlavu dovnitř a "136db"
Logický, no ne?F.l.a.n.e.l. píše:tak jezdi v zimních botech a ušetříš 12OO za brzdu ne?
já mám 64ps v SDI a taky po filtru nepojedu na brzdu
tak,tak těžká nechytačka....je v Ově,ale čekačka tak půl roku co vím...páč se te furt cosik zkoumá atdLuke_TDI píše:Hele uplne nejblize je brzda nekde na nejake fakulte od banske ale je problem se tam dostat. Ale jak uz jsem rekl zkus dimce.
Nevim jakou brzdu pouziva BitPower ale asi to nebude zadny zazrak. V tom polsku je spickova brzda MAHA LPS 3000 a lze zmerit pohon 4x4. brzda za naky 2 miliony. Ale mam v zaloze jeste jednu brzdu jen jsme zatim nekonzultoval ceny atd. Taky morava a taky LPS3000JouiCZ píše:ok sic je to do polska, což se mě moc nechce, přecejen kdyby se nedejbože něco stalo :-/.. Vrbno je cca 111km a pěkný výlet s mladou do přírody... hmm každopádně díky za tip luke.. zvážím.. časem sfrknu tam kde to půjde.. pokusím se našponovat kontakty na bani
.. případně i to polsko půjde
.. díky díky
..
PS: Raději bych cestoval po čruvažoval jsem o moravě..