DNES NOVÁ X5 OLOMOUC
DNES NOVÁ X5 OLOMOUC
Dneska mi nějaci zmrdi ukradli uplně novou X5 před bytem v Olomouci , stříbrná metal, Najeto 6 tis , SPZ 3M3 3737 , když uvidíte hlaste na 158
Re: DNES NOVÁ X5 OLOMOUC
no doprdele...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
je to v hajzlu , jinak byl to 3,0 D , nevěřím , že se najde , ale co kdyby .... jezdil jsem s tím týden ,kurvy zlodějský , sekat ruce
- freerider46
- Kontaktovat uživatele:
bylo to aspon pojištěný nebo jsi to ještě nestihl???
to by mě taky zajímalo, bez tak zmrdifreerider46 píše:bylo to aspon pojištěný nebo jsi to ještě nestihl???
VW - Very Wonderful
- freerider46
- Kontaktovat uživatele:
Je už asi 3 roky z5 když náměstkovi ukradli novou audinu, hnedka to nahlásil a našli audinku za 2 mega za 3 hodiny na hranicích s Polskem v kamionu . V návěsu 3 chlapy s nářadím a za jízdy mu to rozebrali. Měl to odstrojený až po holej rám takže celej kamion se přeložil do servisu audi kde mu to za 100 litrů zase smontovali.
Jsou to kur*y a vždycky si najdou cestu jak to ukrást
pojištěný to bylo , ale vzhledem k tomu , že to bylo na lizacku , tak se uvidí kolik dostanem my a kolik si nechá leasingovka ...
-
- Kontaktovat uživatele:
hm.. nezavidim ti ale rozmyslal si aj nad zabezpecenim? mozem ti pre buducnost poradit http://www.zederlock.sk/ 
kamos sice nasel auto z rozbitym sklom,bez radia ale auto sa nepodarilo ukradnut...
super ven kebyze nebyvam na vsivavej dedine kde sa nekradne nic auta uz vobec tak by som si to urcite dal

kamos sice nasel auto z rozbitym sklom,bez radia ale auto sa nepodarilo ukradnut...

hlavně si v pondělí kupuju garážový stání ... chtěl jsem ho dřív , ale bohužel moje bývalý auto bylo moc velký a X5 jak by smet ,takže by se to tam nevlezlo. Další auto určitě pořádně zabezpečím.
- freerider46
- Kontaktovat uživatele:
Doporučoval bych ti zabezpečení na principu satelitní navigace. Namontujou ti to kamkoliv do auta kde to víš jenom ty a ta firma, má to svoje vlastní baterky takže když ti odpojej baterku tak se ti to nevypne. Maj svoje vlastní auta který ti tvoje auto najdou a zloději nevěděj že to tam vůbec je ( teda snad jestli na to už taky nepřišly
)

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Proc tuhle historku slycham od kazdyho druhyho cloveka s kterym probirame zabezpeceni a kradeze aut....freerider46 píše:Je už asi 3 roky z5 když náměstkovi ukradli novou audinu, hnedka to nahlásil a našli audinku za 2 mega za 3 hodiny na hranicích s Polskem v kamionu . V návěsu 3 chlapy s nářadím a za jízdy mu to rozebrali. Měl to odstrojený až po holej rám takže celej kamion se přeložil do servisu audi kde mu to za 100 litrů zase smontovali.

Jeste se strida s historkou "Jak ukradli Fabii, nalozili do kamionu, majitel je videl a druhym autem vyrazil za nimi, cestou volal na policii a policie nakladak zastavali az pred Brnem, kde nasli Fabku do sroubku rozebranou, mechaniky a holou kastli"

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
takže se ten způsob krádeže furt nezměnilBordel píše:Proc tuhle historku slycham od kazdyho druhyho cloveka s kterym probirame zabezpeceni a kradeze aut....freerider46 píše:Je už asi 3 roky z5 když náměstkovi ukradli novou audinu, hnedka to nahlásil a našli audinku za 2 mega za 3 hodiny na hranicích s Polskem v kamionu . V návěsu 3 chlapy s nářadím a za jízdy mu to rozebrali. Měl to odstrojený až po holej rám takže celej kamion se přeložil do servisu audi kde mu to za 100 litrů zase smontovali.
Jsou to kur*y a vždycky si najdou cestu jak to ukrást![]()
Jeste se strida s historkou "Jak ukradli Fabii, nalozili do kamionu, majitel je videl a druhym autem vyrazil za nimi, cestou volal na policii a policie nakladak zastavali az pred Brnem, kde nasli Fabku do sroubku rozebranou, mechaniky a holou kastli":smich::smich:

VW - Very Wonderful
-
- Kontaktovat uživatele:
no ne ze bych ti veril, ale mrknu se
Nazdar !začni vydělávat na netu ještě dnes. Reálný výdělky jsou od 5 - 12 000 už po 2 měsícíh.Všechno info najdeš na www.easymoney.webnode.cz Tuningu zdar
Tak to jo kurva to by mě sralo
Tak to jo kurva to by mě sralo
byla přihlašovaná v Jeseníku , už jsem vzdal i hledání , volají jen samí vychcánci co chtěj z člověka vytáhnout prachy ... to auto je bud někde rozřezaný a nebo uý není v čr
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
no i ty jeho ostatni inzeraty sou trochu podivne...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
no je fakt,ze ty jeho inzeraty jsou uplne do oci bijici