Kado ma novy motor

Moderátoři: Berry, m.artty

Kaďo

Kado ma novy motor

Příspěvek od Kaďo »

Zdravim všechny oplaky omegy super ale k věci před nějakou dobou jsem zde ukazoval sveho kadeta a psal že mam v planu vyměnit motor tak posilam par foto doufam že se bude libyt tehdy někdo chtěl postup tak až to dam dohromady rad vyhovým zatim se mějte paradně :)
Přílohy
1.JPG
1.JPG (160.04 KiB) Zobrazeno 1364 x
2.JPG
2.JPG (37.94 KiB) Zobrazeno 3256 x
3.JPG
3.JPG (211.83 KiB) Zobrazeno 3256 x

kubi
Kontaktovat uživatele:

Re: Kado ma novy motor

Příspěvek od kubi »

Postup tu určo hoď, bude se jistě hodit, neboť je po tom sháňka (např na kadett.cz) a nikdo se moc nemá k tomu to sesmolit :-) :idea:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Kaďo

Ale hlavně finiš ten tady chybí spadl mi internet tak ......

Příspěvek od Kaďo »

...
Přílohy
4.JPG
4.JPG (138.91 KiB) Zobrazeno 3234 x
5.JPG
5.JPG (167.65 KiB) Zobrazeno 3234 x
6.JPG
6.JPG (81.17 KiB) Zobrazeno 3235 x

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

Pán si rád hraje,móc pěkný a jede to,co? 8)
Není třeba...

hrnec09

Příspěvek od hrnec09 »

cau...vypada to super 8) ...urcite sem hod nakej navod nebo postup podle kteryho si to delal ty...dale taky jak te to financne a casove zatizilo
Opel Astra f 1.4 - prodano
BMW e46 Touring 320d - rozbito
Honda Accord 3.0 V6 - prodano
BMW e46 Touring 330d - aktual

MComb

Příspěvek od MComb »

Paráda 8)

Pustil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pustil »

Luuuuuuuxuuuuuuuuuuuuuus
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project

Ludwig

Příspěvek od Ludwig »

Fakt moc pěkný 8)

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Pěkně čisté ;)

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Mas to paradni chlape dobra prace 8)
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Kaďo

Díky

Příspěvek od Kaďo »

Pochvala je 6x nasobena kdyz mně chvalí kluci od oplackeho fochu tak diky moc kluci :roll:

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Byl jsi uz s tim nebo chystas na brzdu 8) on cely kadett je pecka 8)

Kaďo

Brzda

Příspěvek od Kaďo »

Zatím ne a v nejblizsí době ani nepujdu ještě chci par věcí udělat na motoru a interieru a znaš to každa koruna je dobra teď mam interier na čalounění do kuže sehnal jsem sedačky z verze champion předělal na 3 dveřovou verzi a bylo foto dodam tedy az to bude

Kaďo

Přestavba

Příspěvek od Kaďo »

jinak k přestavbě není to tak naročné jak to vypadá ale nejlepe je sehnat komplet druhe auto protože je třeba komplet motor elektroinstalace nadrž jinak vyměna motoru je na original drzaky ktery jsou u všech stejny jedine co se musi předělávat je uchycení chladiče dvoulitr je delší takze se muze vzít konzole z dvoulitra a přivařit na stavající brzdy se vyměni za dvoulitrove také není problem musí se použít poloosy ramena a tlumiče z dvoulitra zase se dají do původních děr dále stabilizator:jednoduše vemete z dvoulitra a přimontujete uz z výroby jsou nachystany závity
Připojil jsem fotky upravy uchytu na chladič jeden je víš original 1.3 druhy po upravě je níže už pro dvoulitr
Přílohy
IMG_3821.JPG
IMG_3821.JPG (157.26 KiB) Zobrazeno 3135 x
IMG_3891.JPG
IMG_3891.JPG (161.46 KiB) Zobrazeno 3135 x
IMG_3911.JPG
IMG_3911.JPG (148.13 KiB) Zobrazeno 3134 x

Kaďo

Přestavba

Příspěvek od Kaďo »

jinak k přestavbě není to tak naročné jak to vypadá ale nejlepe je sehnat komplet druhe auto protože je třeba komplet motor elektroinstalace nadrž jinak vyměna motoru je na original drzaky ktery jsou u všech stejny jedine co se musi předělávat je uchycení chladiče dvoulitr je delší takze se muze vzít konzole z dvoulitra a přivařit na stavající brzdy se vyměni za dvoulitrove také není problem musí se použít poloosy ramena a tlumiče z dvoulitra zase se dají do původních děr dále stabilizator:jednoduše vemete z dvoulitra a přimontujete uz z výroby jsou nachystany závity
Připojil jsem fotky upravy uchytu na chladič jeden je víš original 1.3 druhy po upravě je níže už pro dvoulitr
Přílohy
IMG_3821.JPG
IMG_3821.JPG (157.26 KiB) Zobrazeno 3131 x
IMG_3891.JPG
IMG_3891.JPG (161.46 KiB) Zobrazeno 3132 x
IMG_3911.JPG
IMG_3911.JPG (148.13 KiB) Zobrazeno 3132 x

maRkusVT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkusVT »

receno zkracene... vemete dvoulitr (cely auto) a prehodite z 1,3 pouze karoserii....
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK

Kaďo

re

Příspěvek od Kaďo »

No hodně dýlů se da použít i elektroinstalace po upravach

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

:cry: Já chci taký :-D jen se tak pozeptám, jak dlouho to trvalo něco to komplet předělat? Včera jsem se na todle téma bavil s kámošem, tak říkal, že největší strach by měl právě z té elektriky no. Sám prý vytahuje motory z Oplů docela často a tak prý nejhorší je právě poprat se s tou elektrikou aby na nic nezapoměl, vše se porpojilo jak má... No nevim, já si teďka nechal u něj vařit díru pod pedály a dopadlo to v podstatě od pedálů až do poloviny kolejí pro př. sedačku novou podlahou :-(

Kaďo

re

Příspěvek od Kaďo »

instalace elektronyky z motoru neni nijak složita i ja jsem s tim měl problemy ale jde to dobře nemuzeš to splest koncovky by ti nešli do sebe nebo by byl moc dlouhy kabel a elektro instalace od pojistek taktez par čidel to už poznaš na fukci věř mi dělal jsem to sam a bez navodu

MComb

Příspěvek od MComb »

kubi píše::cry: Já chci taký :-D jen se tak pozeptám, jak dlouho to trvalo něco to komplet předělat? Včera jsem se na todle téma bavil s kámošem, tak říkal, že největší strach by měl právě z té elektriky no. Sám prý vytahuje motory z Oplů docela často a tak prý nejhorší je právě poprat se s tou elektrikou aby na nic nezapoměl, vše se porpojilo jak má... No nevim, já si teďka nechal u něj vařit díru pod pedály a dopadlo to v podstatě od pedálů až do poloviny kolejí pro př. sedačku novou podlahou :-(
Ty kubi neber to zle,ale jak to tady delší dobu sleduju nepřemýšlíš o novým autě? :wink:
Ten tvůj Kadett mi přijde, že nemá co dělat na silnici...

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ale tak kubiho kada myslim ok, jako ja mam predstavu i jinych autech co tam nemaji co delat, ale Kubi nechces koupit gsi kadetta nez kvuli te prestavbe, myslim ze treba Speedy S4 ma na prodej dobreho kadetta gsi 16V a za supr money 8)

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Berry píše:Ale tak kubiho kada myslim ok, jako ja mam predstavu i jinych autech co tam nemaji co delat, ale Kubi nechces koupit gsi kadetta nez kvuli te prestavbe, myslim ze treba Speedy S4 ma na prodej dobreho kadetta gsi 16V a za supr money 8)
:cry: na to nejsou penízky navíc tohodle by mi bylo líto, páč už jsem toho na tom zmákl dost ale a víš jak, prodávat 1,3i nemá smysl, za to ti nikdo nic nedá nehledě na to, že je to vyvařené, motor relativně (na ten věk) běží.... Za poslední týden jsme měli rozhozen celej motor, jsou tam nové vahadla, hydra, těsnění, z minulého roku komplet údržba, příští měsíc bude ten podvozek. Dneska sem se s ním bavil a shodli jsme se že když už, tak tam nacpat spíš C20NE - ten se nechá sehnat do 5.000 komplet i s TP naproti nejmíň dvoj až trojnásobku za 16V ale furt nevím esli do toho jít. Je to jako v těch komiksech - v hlavě mám andílka který říká, "a vyplatí se ti to??" a čertíka kterej tvrdí "jooo běž do toho bude to super" :twisted: A teď babo raď

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

MComb píše:
kubi píše::cry: Já chci taký :-D jen se tak pozeptám, jak dlouho to trvalo něco to komplet předělat? Včera jsem se na todle téma bavil s kámošem, tak říkal, že největší strach by měl právě z té elektriky no. Sám prý vytahuje motory z Oplů docela často a tak prý nejhorší je právě poprat se s tou elektrikou aby na nic nezapoměl, vše se porpojilo jak má... No nevim, já si teďka nechal u něj vařit díru pod pedály a dopadlo to v podstatě od pedálů až do poloviny kolejí pro př. sedačku novou podlahou :-(
Ty kubi neber to zle,ale jak to tady delší dobu sleduju nepřemýšlíš o novým autě? :wink:
Neberu to vůbec zle. Proč? Je to 20 let staré autíčko, a k tomu ještě "předrevoluční" model čili ještě ten z řady kdy antikorozní ochrana téměř nebyla (po r. 88 se to zlepšilo) tak se není co divit.. Ale postupně je to lepší a lepší. Vím, není vidět že se s tím autem něco dělá, ale já dost nerad vidím auta se super lakem, lamináty, maxi kola a pod tím koroze, to se shodnem ne? 8-)
To víš, že uvažuji o novém autě a ne kvůli financím ale kvůli bezpečnosti a pohodlí ale co naděláš když nejsou peníze... :( Už tak pracuju kde to jde při tom škola a sotva stíhám. Ale budu se snažit
8)

kubi
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od kubi »

Kaďo píše:instalace elektronyky z motoru neni nijak složita i ja jsem s tim měl problemy ale jde to dobře nemuzeš to splest koncovky by ti nešli do sebe nebo by byl moc dlouhy kabel a elektro instalace od pojistek taktez par čidel to už poznaš na fukci věř mi dělal jsem to sam a bez navodu
jj fakt klobouk dolů, že ses do toho pustil já furt váhám váhám jestli s tím něco dělat nebo ne 8) kdyžtak bych ti pisnul někdy po ICQ a pokecali bysme o tomdle... 8) fakt mě to zajímá

Kaďo

re

Příspěvek od Kaďo »

neni problem ale musime se domluvit na čase mam to vytížene

kubi
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od kubi »

Kaďo píše:neni problem ale musime se domluvit na čase mam to vytížene
jj taky teď dělám čtvery zkoušky tak kdyžtak do SZ mi hod tve ICQ a domluvíme se co a jak ;-)

MComb

Příspěvek od MComb »

kubi píše:
MComb píše:
Neberu to vůbec zle. Proč? Je to 20 let staré autíčko, a k tomu ještě "předrevoluční" model čili ještě ten z řady kdy antikorozní ochrana téměř nebyla (po r. 88 se to zlepšilo) tak se není co divit.. Ale postupně je to lepší a lepší. Vím, není vidět že se s tím autem něco dělá, ale já dost nerad vidím auta se super lakem, lamináty, maxi kola a pod tím koroze, to se shodnem ne? 8-)
To víš, že uvažuji o novém autě a ne kvůli financím ale kvůli bezpečnosti a pohodlí ale co naděláš když nejsou peníze... :( Už tak pracuju kde to jde při tom škola a sotva stíhám. Ale budu se snažit
8)
Jasnačka. Máš recht :wink: 8)
Peněz není nikdy nazbyt...
A člověk se stím autíčkem i nějak sžije tak se potom těžko loučí...

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

kaďo tak co? nějaký novinky in da house?

Kaďo

Příspěvek od Kaďo »

Zdravim chlapy omlouvam se za odmlku ale byl jsem v zahraničí jinak momentalně pracuji na sedadlech sehnal jsem sedadla z verza champion a cele je nechavam očalounit kuží kraje černou a středy tmavě červenou foto vyplne dveří a strop jsem si delal sam
Přílohy
Snímek 003.jpg
Snímek 003.jpg (116.71 KiB) Zobrazeno 3069 x
Snímek 002.jpg
Snímek 002.jpg (111.44 KiB) Zobrazeno 3071 x

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

no vypadá to moc hezky, nechceš nám sem naházet víc fotek nebo videjko kadettka vcelku? 8-)

Odpovědět

Zpět na „OPEL Cars“