Kado ma novy motor
Kado ma novy motor
Zdravim všechny oplaky omegy super ale k věci před nějakou dobou jsem zde ukazoval sveho kadeta a psal že mam v planu vyměnit motor tak posilam par foto doufam že se bude libyt tehdy někdo chtěl postup tak až to dam dohromady rad vyhovým zatim se mějte paradně 

- Přílohy
-
- 1.JPG (160.04 KiB) Zobrazeno 1364 x
-
- 2.JPG (37.94 KiB) Zobrazeno 3256 x
-
- 3.JPG (211.83 KiB) Zobrazeno 3256 x
Re: Kado ma novy motor
Postup tu určo hoď, bude se jistě hodit, neboť je po tom sháňka (např na kadett.cz) a nikdo se moc nemá k tomu to sesmolit

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Ale hlavně finiš ten tady chybí spadl mi internet tak ......
...
- Přílohy
-
- 4.JPG (138.91 KiB) Zobrazeno 3234 x
-
- 5.JPG (167.65 KiB) Zobrazeno 3234 x
-
- 6.JPG (81.17 KiB) Zobrazeno 3235 x
Luuuuuuuxuuuuuuuuuuuuuus
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
Brzda
Zatím ne a v nejblizsí době ani nepujdu ještě chci par věcí udělat na motoru a interieru a znaš to každa koruna je dobra teď mam interier na čalounění do kuže sehnal jsem sedačky z verze champion předělal na 3 dveřovou verzi a bylo foto dodam tedy az to bude
Přestavba
jinak k přestavbě není to tak naročné jak to vypadá ale nejlepe je sehnat komplet druhe auto protože je třeba komplet motor elektroinstalace nadrž jinak vyměna motoru je na original drzaky ktery jsou u všech stejny jedine co se musi předělávat je uchycení chladiče dvoulitr je delší takze se muze vzít konzole z dvoulitra a přivařit na stavající brzdy se vyměni za dvoulitrove také není problem musí se použít poloosy ramena a tlumiče z dvoulitra zase se dají do původních děr dále stabilizator:jednoduše vemete z dvoulitra a přimontujete uz z výroby jsou nachystany závity
Připojil jsem fotky upravy uchytu na chladič jeden je víš original 1.3 druhy po upravě je níže už pro dvoulitr
Připojil jsem fotky upravy uchytu na chladič jeden je víš original 1.3 druhy po upravě je níže už pro dvoulitr
- Přílohy
-
- IMG_3821.JPG (157.26 KiB) Zobrazeno 3135 x
-
- IMG_3891.JPG (161.46 KiB) Zobrazeno 3135 x
-
- IMG_3911.JPG (148.13 KiB) Zobrazeno 3134 x
Přestavba
jinak k přestavbě není to tak naročné jak to vypadá ale nejlepe je sehnat komplet druhe auto protože je třeba komplet motor elektroinstalace nadrž jinak vyměna motoru je na original drzaky ktery jsou u všech stejny jedine co se musi předělávat je uchycení chladiče dvoulitr je delší takze se muze vzít konzole z dvoulitra a přivařit na stavající brzdy se vyměni za dvoulitrove také není problem musí se použít poloosy ramena a tlumiče z dvoulitra zase se dají do původních děr dále stabilizator:jednoduše vemete z dvoulitra a přimontujete uz z výroby jsou nachystany závity
- Přílohy
-
- IMG_3821.JPG (157.26 KiB) Zobrazeno 3131 x
-
- IMG_3891.JPG (161.46 KiB) Zobrazeno 3132 x
-
- IMG_3911.JPG (148.13 KiB) Zobrazeno 3132 x
receno zkracene... vemete dvoulitr (cely auto) a prehodite z 1,3 pouze karoserii....
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK

re
instalace elektronyky z motoru neni nijak složita i ja jsem s tim měl problemy ale jde to dobře nemuzeš to splest koncovky by ti nešli do sebe nebo by byl moc dlouhy kabel a elektro instalace od pojistek taktez par čidel to už poznaš na fukci věř mi dělal jsem to sam a bez navodu
Ty kubi neber to zle,ale jak to tady delší dobu sleduju nepřemýšlíš o novým autě?kubi píše:Já chci taký
jen se tak pozeptám, jak dlouho to trvalo něco to komplet předělat? Včera jsem se na todle téma bavil s kámošem, tak říkal, že největší strach by měl právě z té elektriky no. Sám prý vytahuje motory z Oplů docela často a tak prý nejhorší je právě poprat se s tou elektrikou aby na nic nezapoměl, vše se porpojilo jak má... No nevim, já si teďka nechal u něj vařit díru pod pedály a dopadlo to v podstatě od pedálů až do poloviny kolejí pro př. sedačku novou podlahou

Ten tvůj Kadett mi přijde, že nemá co dělat na silnici...
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak kubiho kada myslim ok, jako ja mam predstavu i jinych autech co tam nemaji co delat, ale Kubi nechces koupit gsi kadetta nez kvuli te prestavbe, myslim ze treba Speedy S4 ma na prodej dobreho kadetta gsi 16V a za supr money 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Berry píše:Ale tak kubiho kada myslim ok, jako ja mam predstavu i jinych autech co tam nemaji co delat, ale Kubi nechces koupit gsi kadetta nez kvuli te prestavbe, myslim ze treba Speedy S4 ma na prodej dobreho kadetta gsi 16V a za supr money

Neberu to vůbec zle. Proč? Je to 20 let staré autíčko, a k tomu ještě "předrevoluční" model čili ještě ten z řady kdy antikorozní ochrana téměř nebyla (po r. 88 se to zlepšilo) tak se není co divit.. Ale postupně je to lepší a lepší. Vím, není vidět že se s tím autem něco dělá, ale já dost nerad vidím auta se super lakem, lamináty, maxi kola a pod tím koroze, to se shodnem ne?MComb píše:Ty kubi neber to zle,ale jak to tady delší dobu sleduju nepřemýšlíš o novým autě?kubi píše:Já chci taký
jen se tak pozeptám, jak dlouho to trvalo něco to komplet předělat? Včera jsem se na todle téma bavil s kámošem, tak říkal, že největší strach by měl právě z té elektriky no. Sám prý vytahuje motory z Oplů docela často a tak prý nejhorší je právě poprat se s tou elektrikou aby na nic nezapoměl, vše se porpojilo jak má... No nevim, já si teďka nechal u něj vařit díru pod pedály a dopadlo to v podstatě od pedálů až do poloviny kolejí pro př. sedačku novou podlahou
![]()

To víš, že uvažuji o novém autě a ne kvůli financím ale kvůli bezpečnosti a pohodlí ale co naděláš když nejsou peníze...

Re: re
jj fakt klobouk dolů, že ses do toho pustil já furt váhám váhám jestli s tím něco dělat nebo neKaďo píše:instalace elektronyky z motoru neni nijak složita i ja jsem s tim měl problemy ale jde to dobře nemuzeš to splest koncovky by ti nešli do sebe nebo by byl moc dlouhy kabel a elektro instalace od pojistek taktez par čidel to už poznaš na fukci věř mi dělal jsem to sam a bez navodu

Re: re
jj taky teď dělám čtvery zkoušky tak kdyžtak do SZ mi hod tve ICQ a domluvíme se co a jakKaďo píše:neni problem ale musime se domluvit na čase mam to vytížene

Jasnačka. Máš rechtkubi píše:Neberu to vůbec zle. Proč? Je to 20 let staré autíčko, a k tomu ještě "předrevoluční" model čili ještě ten z řady kdy antikorozní ochrana téměř nebyla (po r. 88 se to zlepšilo) tak se není co divit.. Ale postupně je to lepší a lepší. Vím, není vidět že se s tím autem něco dělá, ale já dost nerad vidím auta se super lakem, lamináty, maxi kola a pod tím koroze, to se shodnem ne?MComb píše:Ty kubi neber to zle,ale jak to tady delší dobu sleduju nepřemýšlíš o novým autě?kubi píše:Já chci taký
![]()
To víš, že uvažuji o novém autě a ne kvůli financím ale kvůli bezpečnosti a pohodlí ale co naděláš když nejsou peníze...Už tak pracuju kde to jde při tom škola a sotva stíhám. Ale budu se snažit

Peněz není nikdy nazbyt...
A člověk se stím autíčkem i nějak sžije tak se potom těžko loučí...
kaďo tak co? nějaký novinky in da house?
Zdravim chlapy omlouvam se za odmlku ale byl jsem v zahraničí jinak momentalně pracuji na sedadlech sehnal jsem sedadla z verza champion a cele je nechavam očalounit kuží kraje černou a středy tmavě červenou foto vyplne dveří a strop jsem si delal sam
- Přílohy
-
- Snímek 003.jpg (116.71 KiB) Zobrazeno 3069 x
-
- Snímek 002.jpg (111.44 KiB) Zobrazeno 3071 x
no vypadá to moc hezky, nechceš nám sem naházet víc fotek nebo videjko kadettka vcelku?