^^^VW POLO by Mr.Bean^^^

Tuningové úpravy na PC.
Odpovědět
Mr.Bean

^^^VW POLO by Mr.Bean^^^

Příspěvek od Mr.Bean »

Nazdar lidi. Po celkem dost dlouhe pauze sem si musel overit, ze to jeste aspon trochu zvladam a ze sem to nezapomel. Mam na mysli samozrejme VT :lol: . Takze tohle je moje zatim nejnovejsi prace, dal sem si sice zalezet ale urcite tam budou chyby, ale to je fuk, ja jsem spokojenej. 8)
Upravy nebudu vyjmenovavat, ale je jich tam docela i dost, tak je zkuste najit. :D Budu rad za kazdej komentar, tak piste cokoli...pochvaly, chyby, rady, vytky nevkusnosti atd. Budu jenom rad. :lol: Predem dik. :wink:

Moje verze:
Obrázek

Se seriovym interierem(no, spis odleskem...) :
Obrázek

Origo:
Obrázek
Naposledy upravil(a) Mr.Bean dne 31 kvě 2008 14:45, celkem upraveno 1 x.
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ten interiér je dost křivě hele .....
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Mr.Bean

Příspěvek od Mr.Bean »

Ritchma píše:Ten interiér je dost křivě hele .....
Az tak? Asi uz sem vysel ze cviku. No to je jedno, ten interier sem asi nemel vubec menit... Hlavne sem si vybral auto z hodne blbyho uhlu a neumim kreslit sedacky, tak sem tam napasoval jedny z auta, ktery je foceny z co nejpodobnejsiho uhlu. A co zbylek auta?
Lepe receno, ten interier byl pro me az na predposlednim miste hned po pozadi a asi se moc nepoved, ale to mi zas tak nevadi, byl bych rad, kdybyste nekdo okomentoval ten zbytek.
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/

Madish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Madish »

On žije! :D
zachoval sis svůj čistej a jemnej styl, dobrý zpracování, u těch kol bych se nebál přidat trochu gumy, aůe to je věc vkusu :)
S těma sedačkama je to škoda, zkus si pomyslně vzít čáru, spojující oba sloupky, obě světla, vedou všecky do jednoho vzdálenýho bodu za obrazkem, a spojnice sedaček míří do jinýho bodu :)
www.kedlubna.com

Zakázkové kreslení na A4
Kontakt do zpráv. Cena domluvou :)

Mr.Bean

Příspěvek od Mr.Bean »

Koukam, ze ty zatim taky prezivas, budu se muset kouknout, jestli tady nemas nejaky prace... :D
uzoucky gumicky k temhle kolum tak nejak patri, ale asi sem to trosku prehnal, uz na to na stary kolena nemam oko :lol: . Priste si na interier dam vetsiho majzla, tak diky za radu. U predchozi prace sem se piplal do posledniho detailiku, ale tuhle praci sem bohuzel trosku odflaknul, asi budu muset udelat neco poradnyho, abych si spravil reputaci :lol: . Jinak teda diky moc. 8)
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/

Tommy1978
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy1978 »

Mě se to docela líbí 8)
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi :lol:

Odpovědět

Zpět na „Virtual Tuning - VT“