No prostě delší dobu vybírám NTB koukal jsem na hromadu mašin na computer.cz, czechcomputer, alza... do finále se mi nakonec dostali dva a já těd nevím který si vybrat. jedná se o HP a Acer
Pomůže mi někdo se rozhodnout? Acery se prý přehřívají

Moderátor: Rudi
Zpravidla ne, vetsinou ty vetraky jsou soucasti chladice a bud to nejde rozebrat a nebo to ma nejakej atypickej. Paklize se ti hreje notas, je potreba spis stavajici vetrak a chladic vycistit, nekdy pomuze ho vymontovat a na stycne plochy aplikovat teplovodivou pastu - ona ta z vyroby neni nic moc.LuckyR píše:Já nechci zakládat nový vlákono, ale dal by se koupit rychlejší větráček do NB? Nikde to nemůžu najít na net...
Ja mam starsi model... T40p... a klavesnice je spickova. Mozna u tech novych uz ty klavesnice tak dobry nejsou.AlesShi píše:ibm lenovo kvalitni sou, ale z toho jejich fň jako prvni klavesa vzdycky porod
vubec ta jejich klavensice je nahofino
Hele, to je takovy to reseni kdy lecis rymu kapesnikem. Notebook co se pred tim nehral a najednou se hreje nepotrebuje chladici podlozku, ale spis zkontrolovat ktera cast chlazeni nefunguje jak by mela. Ja bych to tipnul na spatnej prenos tepla mezi CPU a chladicem - diky tomu jde z vetraku horkej vzduch, protoze jak se to cely neprenasi do chladice, tak stoupa teplota CPU a vetrak uz potom jen sbira ten teplej vzduch a zene ho ven.Rudi píše:co zkusit ještě chladící podložku?