UFON-mobil.Vaše zkušenosti s ním??

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
JirkaT
Kontaktovat uživatele:

UFON-mobil.Vaše zkušenosti s ním??

Příspěvek od JirkaT »

Ahoj máte někdo Ufounův mobil??Jak je na tom jejich síť?? 8)

milosh
Administrátor

Re: UFON-mobil.Vaše zkušenosti s ním??

Příspěvek od milosh »

me by spis ten net zajimal.

JirkaT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaT »

To i me...ale bohuzel asi malokdo ho ma....

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Já se na to ptal a net je drahej a pomalej,nebrat. Možná někde ještě vyhrabu jejich letáky. Ale fakt to přátelé nestojí za to. Mi přijde výhodnější neomezenej tarif od některého ze stávajících operátorů. Zde je na net neejlevnější vodafone. Zrovna jsem si to objednal k noťasu. 650 měsíčně plus 977 za datový zařízení,u mě volací jistina nic. Jinak jako noví zákazníci máte možnost do 30.6. získat to zařízení za 577 na eshopu vodafonu ale k tomu je teda ta jistina ve výši 1000. Dostanete flash modem,sim kartu s tarifem odepiš což je bomba a můžete datovat. Limit tam je 3GB za měsíc,pak jen stáhnou rychlost trošku.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: UFON-mobil.Vaše zkušenosti s ním??

Příspěvek od Rudi »

voni už nenabízej 30 dnů na vyzkoušení?

ufouna myslim zkoušel vagi a psal pak snad, že děs běs...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Neluška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neluška »

Conscious píše:Já se na to ptal a net je drahej a pomalej,nebrat. Možná někde ještě vyhrabu jejich letáky. Ale fakt to přátelé nestojí za to. Mi přijde výhodnější neomezenej tarif od některého ze stávajících operátorů. Zde je na net neejlevnější vodafone. Zrovna jsem si to objednal k noťasu. 650 měsíčně plus 977 za datový zařízení,u mě volací jistina nic. Jinak jako noví zákazníci máte možnost do 30.6. získat to zařízení za 577 na eshopu vodafonu ale k tomu je teda ta jistina ve výši 1000. Dostanete flash modem,sim kartu s tarifem odepiš což je bomba a můžete datovat. Limit tam je 3GB za měsíc,pak jen stáhnou rychlost trošku.
Já jsem teda net od vodafonu měla.... a to asi rok a půl... no a teda byl to děs běs

Chamelion
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chamelion »

Od ufona jsem měl net - rádoby "fofrinternet". Nic zelenýho doma už nechci, jsou to sráči. Na začátku všechno v poho, příslušenství přišlo rychle, aktivace během půl hodiny, super...původně byl fofrinternet nabízenej jako 3mb pripojeni, ted uz to tam myslim nemaj...bezelo mi to konstante asi 250kbs, takze total bida. Vyuzil jsem tu zkusebni lhutu a urychlene poslal balik zpet...mesic se nic nedelo, akorat prisla dalsi faktura za internet. Po mesici mi prisel balik zpet, ze si ho neprebrali...parkrat jsem si s tema pitomcema zavolal a poslal balik zpet s nasiracim dopisem...mesic se opet nic nedelo, prisla dalsi faktura. Pak mi prisli teda nejaky papiry ze ukoncuji smlouvu,...tim jsem s nima nadobro skoncil. Pak mi prisli jeste dve faktury (samo sem ani jednu nehradil) a ted uz je ticho :lol:

Ted mam upc a jsem spokojen....nasrat ufon :D

LS1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LS1 »

A mate nekdo zkusenosti s volanim ?Ne s internetem? Jak je ne tom to jejich volani po siti ufounu zrarma a do jinych operatoru?

karkulik

Zkušenost

Příspěvek od karkulik »

Zkušenost zatím nemám žádnou :D ale nedavno si ho koupili u nas v rodine 6 kusu/18 000 a uplne jsou z toho nateseni ze si mezi sebou mohou volat za dara. Sama jsem jim na to rekla ze vic provolaj do jinych siti nez mezi sebou. Protoze jsou porad spolu....no idioti (a zase jsem ceran ovce v rodine) 8)

karkulik

Zkušenost

Příspěvek od karkulik »

Zkušenost zatím nemám žádnou :D ale nedavno si ho koupili u nas v rodine 6 kusu/18 000 a uplne jsou z toho nateseni ze si mezi sebou mohou volat za dara. Sama jsem jim na to rekla ze vic provolaj do jinych siti nez mezi sebou. Protoze jsou porad spolu....no idioti (a zase jsem ceran ovce v rodine) 8)

LS1
Kontaktovat uživatele:

Re: Zkušenost

Příspěvek od LS1 »

karkulik píše:Zkušenost zatím nemám žádnou :D ale nedavno si ho koupili u nas v rodine 6 kusu/18 000 a uplne jsou z toho nateseni ze si mezi sebou mohou volat za dara. Sama jsem jim na to rekla ze vic provolaj do jinych siti nez mezi sebou. Protoze jsou porad spolu....no idioti (a zase jsem ceran ovce v rodine) 8)
Ale ono neni zase tak drahy volani do jinych siti, nebo se pletu?

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“