Katalyzátor
Moderátor: Idaho
Katalyzátor
Chci se zeptat, kdž drnčí katalyzátor je to rovnou na výměnu nebo je to jen těsnění mezi výfukem a katem? Zvuk se objevuje za studena na neutrál a po zahřátí jen při ubrání plynu a klesání otáček (vždy kolem 1500ot/min)
pokud je kat pryč co navrhujete na výměnu, originál by vyšel asi draho ale kat musí zůstat.
pokud je kat pryč co navrhujete na výměnu, originál by vyšel asi draho ale kat musí zůstat.
podívej se jestli nemáš ten výfuk povolenej... nastartuj to a a ať ti někdo šlápne na plyn ty si lehni pod auto a uvydíš jestli to funí... když tak ho sundej a jukni do vnitř a uvydíš...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Re: Katalyzátor
Chlapi kdyz jsem dal pryc KAT a dal misto nej trubku tak mi ted sem tam sviti pocitac pak zhasne pak se zas rosviti na diagnostice mi to napsalo regulace bohatosti smesi , to bdue asi lambda co ?? jo a jeste lambdu mam pred katem pro info
Peugeot 405 T16 2.0 Turboooo
Peugeot 106 S16
Peugeot 106 S16
To drnčí keramická vložka, která je uvnitř a je volná. Vylítala ti z katu taková jako lisovaná vata co tu keramiku drží v tom obalu a zároveň zajišťuje měkké uložení vložky aby nepraskala. Teď to tam lítá, ale když zvýšíš otáčky, tak ji to zatlačí dozadu a přestane to. Řešení je buď nový kat, nebo ho flexou otevřít a tu vložku obmotat rozklepanou azbestovou šňůrou, pak stáhnout a zavařit a hotovo. Měl jsem ten sam problém a tohle pomohlo.
odstranění katu nemá na lambdu vliv... pravdě podobně odešla do větčných lovišť...BiFF píše:Chlapi kdyz jsem dal pryc KAT a dal misto nej trubku tak mi ted sem tam sviti pocitac pak zhasne pak se zas rosviti na diagnostice mi to napsalo regulace bohatosti smesi , to bdue asi lambda co ?? jo a jeste lambdu mam pred katem pro info
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
- Mefistisko
vono se to těžko odhaduje když to nevydiš a neslyšíš 

UBER NA PLNEJ PLYN
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1??
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1??