Bixenony - Octavia I
Bixenony - Octavia I
Ahoj, chtel bych si dat bixenony na moji octavku, ale jeste nez tak ucinim,rad bych slysel nejake nazory od tech,kdo je maji namontovane na tomto typu vozidla (optiku mam cirou) .. Dekuji predem za reakce.
Jde mi o to,jak to sviti,ponevadz kdyz vidim bixenony na techto autech ve dne tak jsou "sotva videt" bohuzel v noci sem jeste nevidel,tak budu velmi vdecny.
Jde mi o to,jak to sviti,ponevadz kdyz vidim bixenony na techto autech ve dne tak jsou "sotva videt" bohuzel v noci sem jeste nevidel,tak budu velmi vdecny.
ze jsou sotva videt je zpusobeno tim ze maj cocky a vsechny cockovy svetla i halogenovy maj tenkou hranici mezi sotva videt a oslepovat, proto ti muze obcas pripadat ze ma nekdo zaply dalky nebo ze mu svetla blikaj. jsou nachylny a uhel kterym na tebe sviti a ve dne jsou malo videt jelikoz nesviti cela parabola od ktery se to odrazi to svetlo ale jenom ta mala cocka takze proto je to ve dne sotva videt.. ale tohle poze vse jestli mas cocky, nevim jak je to u kokty ale predpokladam ze tam cocky asi ani davat nebudes ze ted nemas ani xenony..?
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
nevim no, osobne bych v zivote nedal bixenony bez cocek...Devmixil píše:Nemam xenony,mam obyc.Prave proto se ptam jestli to ma smysl davat,jsem lajk,jen sem napsal,jak to vidim ja.
Svetla tam sou zakladni z vyroby.je to 2003 tak jsou tam cira.
Musim koupit i jina svetla?
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
Re: Bixenony - Octavia I
Jaky svetla tam teda dat ?
origo xeny a do dálek přestavbovou sadu HID...Devmixil píše:Jaky svetla tam teda dat ?

Dikec,mate nejaky tip na nejaky obchod i s odkazem ?
- Lukáš 325e
tak ja ted nevim ale kdyz dan octavku tak tam stejne xenony nejsou .. jsou ale za 9 .. to je cena nebo je to jen premrstene ?