Nízkoprofilové gumy za 500,-
Nízkoprofilové gumy za 500,-
Možná se to někomu bude hodit: http://www.eupneu.cz/stranka/vyprodej-n ... ovych-pneu" onclick="window.open(this.href);return false;
- Přílohy
-
- pulsar evo.jpg (15.19 KiB) Zobrazeno 2809 x
Naposledy upravil(a) Eupneu dne 30 led 2009 16:55, celkem upraveno 1 x.
Re: Nízkoprofilové gumy za 500,-
Čo to znamena,že su celoobnovene?
De facto celoprotektor. Guma je obnovená od patky k patce- ne jen běhoun.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako pro pozery na styling manicky dobra prace...
Jinak v zatacce by to frajer asi strhnul z rafku. 

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
to bych nechtěl na normalní ježdění... nizkej profil s kombinaci s protekrorem,, to bych nechal zuby na volantu
Každopadně pro srazovy karky.. dobrá nahrada

A4 3.0 V6 quattro
Fresch píše:to bych nechtěl na normalní ježdění... nizkej profil s kombinaci s protekrorem,, to bych nechal zuby na volantu![]()
- No Freschi, výška profilu nemá nic společného s výškou nového nálisu na laserem kontrolované kostry od Michelinu. To nejsou shity od Vraníka

- Přepravné je dle aktuálních tarifů DPD a hmotnosti zásilky takže okolo 300 Kč.
http://forum.e30.cz/vyprodeje-nizkoprof ... 66144.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zkušenosti šťastných majitelů
zkušenosti šťastných majitelů
...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
Už jsme zpátky z dovolené a tak kdo bude chtít objednat gumy, může tak znovu ode dneška učinit.
Dostupné jsou jen rozměry uvedené zde: http://www.eupneu.cz/stranka/vyprodej-n ... ovych-pneu" onclick="window.open(this.href);return false;
Dostupné jsou jen rozměry uvedené zde: http://www.eupneu.cz/stranka/vyprodej-n ... ovych-pneu" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontaktovat uživatele:
nojo,bohové driftu to rozsekli
dobrý je,jak se hodnotí levá guma,ale nad "drahou" gumou se nikdo ani nepozastaví.. proč,je to drahý,tak to musí být dobrý
a co takový kumho? opěvovaná guma a měl to někdo na váze? ne-stojí prachy,tak je jasně dobrá

dobrý je,jak se hodnotí levá guma,ale nad "drahou" gumou se nikdo ani nepozastaví.. proč,je to drahý,tak to musí být dobrý

a co takový kumho? opěvovaná guma a měl to někdo na váze? ne-stojí prachy,tak je jasně dobrá

QUATTRO 309 kW
Jak jsem psal v jinym tematu, Kumho nebrat, nejhorsi pneu po Matadoru co jsem si dovolil blbec vyzkouset a zaplatit...
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Hodně o těch protektorech přemýšlím. Jaká je záruka na jejich funkčnost?
VW PASSAT B5
2 roky nebo 200 metrůFiesta píše:Hodně o těch protektorech přemýšlím. Jaká je záruka na jejich funkčnost?

NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
Mno jelikož gumy potřebuju,juknul jsem ale můj rozměr tam stejně není.
A nevím co by to udělalo při váze a výkonech co to auto má. Asi jsem odsouzenej kupovat předražený nový značkový a podobný šmejdy.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01