zapojení zesilovače
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
zapojení zesilovače
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli je možné napojit ovládání zesilovače na ovládání výsuvné antény do autorádia, mezi dát spínač, jelikož nechci mít zesilovač poštěn vždy když zapnu rádio. Dále zda mám vést do dvoukanálového zesiku signál ze dvou výstupů rádia či z jednoho. Mám zesilovač 600W, 2xsw po 350w.... díky za reakce
Re: zapojení zesilovače
do zesilovace jen jeden signal z ktereho pak budes ovladat sve dva subwoofery... a s tim ovladanim od anteny postradam nejak vyznam ... jelikoz to ovladani musi jit nekde od ridice a hlavne nekde tam budes mit umisteny svuj vypinac aby si mohl zapinat kdyz chces ,takze tak jako tak od predniho prostoru auta povedes kabel ,takze nechapu proc ne ten od radia,ale i tak myslim ze by to nemel byt problem ,ale jestli neni jednodusi vypinat akorat woofer na radio,nez delat takovou prasecinku s vypinacem 

Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák
Jo, ještě jedna věc... bude mi stačit napájení 10qmm? jestli tam chci dávat co sem popisoval v prvním příspěvku??
- NorthAutoHifi
- Kontaktovat uživatele:
uveď prosimtě rms výkon zesilovače, nebo pojistky na něm..
výkon rms sem nenašel, pouze tich 600. je tam pojistka 40A
- NorthAutoHifi
- Kontaktovat uživatele:
Tak ideální je 16qmm... Záleží jak dlouhý bude kabel od baterky..
Tak zesilovač bude umístěnej v kufru, přibližně 4m kabelu
- NorthAutoHifi
- Kontaktovat uživatele:
4m ještě 10qmm stačí..Luk píše:Tak zesilovač bude umístěnej v kufru, přibližně 4m kabelu