Poradte s nastrikem metly

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
vajgar.info

Poradte s nastrikem metly

Příspěvek od vajgar.info »

Zdravim. Na sve astre jsem mel nejake kosmeticke vady tak jsem obrousil kitnul a striknul plnicem. Nechal jsem si namichat 3deci metly me barvy. Poradte co mam do barvy pred nastrikem jeste pridat. Jasne ze tuzidlo a udajne nejaky lak jeste, muzete objasnit? Pro barvu jsem si bezel az po zaviracce a nejak jsem v tom spechu se nezeptal

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Re: Poradte s nastrikem metly

Příspěvek od BIGPAPA »

bývá to už vše v jednom
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

vajgar.info

neni pravda. v te co mi michli je jen redidlo a samotna barva, takze tuzidlo tam neni. a na netu jsemcetl ze by se to pak melo prestriknout bezbarvym lakem, takze tm bylo mysleno asi primichani laku

Fanys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fanys »

Do te barvy co máš se přidá tužidlo, dle specifikace barvy a přsném poměru. Pak to touto barvou nastříkáš, nechá se zaschnout a po té se stříká teprve bezbarvím lakem, několik vrstev.
Pak je druhá možnost koupit si barvu 2K kde se přidá pouze tužidlo a barva je již lesklá není třeba po tom lak.
Takže takle asi v rychlosti. Ale již se to tu řešilo.
www.cajickydmarusky.cz - sypané a sáčkové čaje, černý čaj, zelený čaj, kvetoucí čaje, horká čokoláda, Hot Apple, čaj London, Oxalis, VeltaTea, dárková balení.

vajgar.info

A tuzidlo je nejake special na metlu nebo klasika? DA se rici kolik tam ma prijit tuzidla?

Fanys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fanys »

To je ruzné podle druhu.. Tam kde jsi to kupoval by ti měli poradit určitě..
www.cajickydmarusky.cz - sypané a sáčkové čaje, černý čaj, zelený čaj, kvetoucí čaje, horká čokoláda, Hot Apple, čaj London, Oxalis, VeltaTea, dárková balení.

vonderka

Příspěvek od vonderka »

nrmálně to tou mezlou nastříkej dokup si bez. lak a k tomu určený tužidlo a stříkni to tim.
do metly se tužidlo nepřidává jen je li to speciální přání.

Vavre

Příspěvek od Vavre »

pokud já vím, tak na plnič by si mněl dát podstřík, tzn. barvu která je určená pod odstín tvé metalízy, aby to ve výsledku nemělo jiný odstín, na to stříkneš normálně tu tvoji metalízu a na to pak bezbarvý lak do kterého se dává to tužidlo. Do metalízy se tužidlo nedává, musíš to nakonec stříknout lakem jinač to bude matné a barva nemá skoro žádnou odolnost. Myslím že jsem se s nástřikem docela vyškolil :-)
CRX 1.6 16v, http://WWW.BARUM-PNEU.CZ- pneumatiky, disky, alu kola, http://WWW.MOJEKOLO.CZ, http://WWW.GHOST-BIKES.CZ

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“