Jen by mě zajímalo jak moc háklivý sou na to u technický (co se policie týče tak sme s kámošem kterej je má taky zjistili že jim to moc nevadí. Ba naopak se našlo dost policajtů co to pochválili

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
No když nás chytli naposled, tak povidali. Hmmmm, vy ste koupil sedačky jóóóóó? Hmmmmm, pěknýmc black coupe píše:hm asi si teda koupím skořepiny at mi nedávají pořát pokuty za výfuk a za clonítko na skle(Třebas si u nich tak šplhnu že si toho nevšimnou)
Nemaji.Když pominu že ten atest bývá vyšitej po straně, poznaj to i jinak?Třeba jako jestli atestovaný sedačky mají i nějakej atest na papíru kterej se vozí s sebou jako doklad pro technickou s švestky?patras píše:pokud maj atest tak jsou v pohode ...
mely by mit papir ..Georgeos píše:Nemaji.Když pominu že ten atest bývá vyšitej po straně, poznaj to i jinak?Třeba jako jestli atestovaný sedačky mají i nějakej atest na papíru kterej se vozí s sebou jako doklad pro technickou s švestky?patras píše:pokud maj atest tak jsou v pohode ...
Jde to, použiješ prostě takovej "pidirám", kterej je vlastně jen trubka mezi B sloupkama. Když budeš mít štěstí, tak ho pro tvoje auto bude někdo vyrábět, když ne, musel by ti ho někdo kvalitně udělat a potom by se pravděpodobně uchytil do horních kotevních bodů sériových bezpečnostních pásů (který už tam nebudou, páč je odmontuješ). Případně nějaký obdobný řešení.antik píše:omlouvam se za muj thread v tomhle topicu, ale chtel jsem se zeptat, v souvislosti se skorepinama a tribodakama, jak se daji ukotvit, aby byly pouzitelny i zadni sedacky? pze jsem parkrat videl, ze ty pasy jsou ukotveny vzadu, takze se tam moc lidi nevleze? jde to nejak ukotvit hned za predni sedacku, aby to nezabralo misto vzadu? diky anťas
diky mocBeaver píše: Jde to, použiješ prostě takovej "pidirám", kterej je vlastně jen trubka mezi B sloupkama. Když budeš mít štěstí, tak ho pro tvoje auto bude někdo vyrábět, když ne, musel by ti ho někdo kvalitně udělat a potom by se pravděpodobně uchytil do horních kotevních bodů sériových bezpečnostních pásů (který už tam nebudou, páč je odmontuješ). Případně nějaký obdobný řešení.