Reference na značku DEXON

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
Yurii

Reference na značku DEXON

Příspěvek od Yurii »

Pořídil sem si nový auto a předchozí majitel z něj vylámal úplně všechno co mělo něco společnýho s muzikou. Sem schopnej si sehnat za dodavatelský ceny autohifi věci od český značky DEXON, máte s nima někdo zkušenosti?
Pokud možno odpovídejte prosím v rozvintejch větách. Díky 8)
Pětka f kombajnu

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Re: Reference na značku DEXON

Příspěvek od Goldies »

Nemam osobní zkušenosti, ale co jsem slyšel, tak žádá sláva, ale za ty peníze pokud jsi nic jiného neslyšel se ti to bude líbit :-)
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

Yurii

Příspěvek od Yurii »

No nějákou takovou odpověď jsem si představoval. Nevím, zatím mám zkušenosti s DEXONEM jen s ozvucenim interieru a vzdycky to byl zvoucek peknej a cistej.
Zkousel sem uz hledat nazory tady ale nekdo pise ze Dexon dobry, nekdo ze Dexon nebrat... tak by mne zajimaly nejaky zkusenosti spis nez kecy jako "DEXON je sracka" bez argumentu. Nejake dalsi nazory? :) :potlesk:
Pětka f kombajnu

Cenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cenda »

a jaky chceš argumenty? Lidem bez sluchu a jakychkoliv naroku na reprodukci to bude stacit, ja radeji zadam o vypnuti audio systemu. Ekonomicke zazraky se nedeji, za tech par korun proste nemuzes cekat reprodukci, ale bordel. Pokud ty jsi spokojenej s jinymi produkty od Dexonu a navic mas moznost koupe za velkoobchodni ceny, kup si je. S nejvetsi pravdepodobnosti budes spokojenej i potom.
pouze "hifík"

Yurii

Příspěvek od Yurii »

Nojo, taky sem došel ke stejnýmu názoru, když nejsou reference, budu já ten kdo to vyzkouší :) Fakt je, že oproti továrním papírákům to určitě bude hrát líp :)
Pětka f kombajnu

r0mik

Příspěvek od r0mik »

napisu ted ja neco k DEXONu...

Mam zesilovac Mac Audio Fearless 4000..subwoofer zapojeny v mustku (400W rms dle vyrobce, v testu namereno realnych 280W)

Subwoofer Helix P10 jsem znicil bohuzel kdyz se preklopil na nakup. Tak jsem docasne hledal nahradu nez nasetrim na novy "poradny". Takze jsem si koupil Dexon 10" 250W rms - vydrzel hrat 10minut, pak se spalil. A to jsem mu ani nenalozil. Nasledne jsem se nasral vytuneloval ucet koupil si Ground Zero GZRW 10 XS-AL a naprosta spokojenost.

Dexon ani zadarmo :mavani:
Focus RS r.v.2002, 2.0 Turbo 200kW+ =lámač hnátů
Focus ST225 r.v.2006, 2.5 Turbo 166kW+ =na rozstřel
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz

Freeman_TKOZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Freeman_TKOZ »

Jak píše r0mík a spol. Dexon je jen základní řada... možná jako náhrada za původní audio u starších aut. Novější auta už mají original repra kvalitnější než DEXON. Šel bych spíše do něčeho jiného 8)

Raimmi

Příspěvek od Raimmi »

Dexon nic moc... :nono:

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“