Neni to poprvé co se na Nurburgringu prohání M3 která mě "něco" navíc a BMW samo uvádí, že verze CSL nebude, nicméně si myslím, že by takový auto potřebovali jako koza drbání

Moderátor: T-O-M
nebo 911 GT3, nicméně o barvu nejde, "závodní" bílá to jistíNosound89 píše:oranžová vypadá hodně dobře, ale víc sedí focusu
Prave ze neni... Jsem cekal kdo to tak pochopi...BALI píše:si myslíš,že je 335 širší?![]()
![]()
Ale i nová M3 má jinou karoserii oproti běžnému modelu, třebaže to nemusí být na první pohled tak patrný. Není divu, že borci kupují 335i protože základní cena 335i a M3 je docela citelnej rozdíl. A 90% borců má plný pazoury při kočírování těch 300 koníZemi píše:Prave ze neni... Jsem cekal kdo to tak pochopi...BALI píše:si myslíš,že je 335 širší?![]()
![]()
E46 M3 byla znatelne sirsi a tak se od ostatnich lisila a tim se i libila... V tuhle chvili je teda uplne jedno zda to bude M ci ne... A neni divu ze si borci vic kupujou 335i nez M3 kterych jsem videl fakt malo...
Je to jen muj pohled na vec...
nedupej to tygraZemi píše:A navic mi nesedi ten V8. Zni to jak Audi.![]()
matal píše:Na tohle se docela těším, rozhodně dobrý počin BMW..
T-O-M píše:matal píše:Na tohle se docela těším, rozhodně dobrý počin BMW..
Zase se tak těšit nemusíš, četl jsem, že se budou vyrábět pouze objednané (zazálohované) kusy, a maximálně jich má být 30!
Čteš správně, třicetUvidíme, jestli to nakonec tak bude.