Prosíííím o radu
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Prosíííím o radu
Ahoj,chtěl bych poradit s jednou věcičkou: mám vyhlídlý jedno radio do svýho auta, ale zistil sem že výstup na RCA (signálových) konektorech je 5V a vstup u zesilovače je udávanej v rozmezí 0.4-4V. Bude to něčemu vadit že RCA výstup z radia má vyšší hodnotu než je maximalní hodnota vstupu na zesíku? Neodrovnám tím ten zesík???
Moc se v tom nevyznám
, tak předem děkuju za všecky rady.... 
Re: Prosíííím o radu
Možná tím nic nepokazíš, ale raději bych to neriskovala. Zkus si vyhlídnout tedy jiné autorádio, které by splňovalo do 4V.
iruceni.cz - levné povinné ručení
Hm asi to fakt nebudu pokoušet..
Děkuju ti za radu,aspoň někdo se ozval 
kua, tak tohle me nenapadlo nikdy resit.... proste radio, kabely, zesik....
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
-
S.i.n.i.s.t.e.r
- Kontaktovat uživatele:
Tím nic nepokazíš, mám taky radio Panasonic s 3 RCA (5V) a zesilovač Crunch se vstupní citlivostí 0,2 - 4V.mourek píše: mám vyhlídlý jedno radio do svýho auta, ale zistil sem že výstup na RCA (signálových) konektorech je 5V a vstup u zesilovače je udávanej v rozmezí 0.4-4V. Bude to něčemu vadit že RCA výstup z radia má vyšší hodnotu než je maximalní hodnota vstupu na zesíku? Neodrovnám tím ten zesík???![]()
Sjednávání smluv pro:
ČMSS - stavební spoření
Českou pojišťovnu - životní pojistky (dospělí, děti), povinné ručení (Ostravsko-Karvinský region)
ČMSS - stavební spoření
Českou pojišťovnu - životní pojistky (dospělí, děti), povinné ručení (Ostravsko-Karvinský region)