Prosíííím o radu

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
mourek

Prosíííím o radu

Příspěvek od mourek »

Ahoj,chtěl bych poradit s jednou věcičkou: mám vyhlídlý jedno radio do svýho auta, ale zistil sem že výstup na RCA (signálových) konektorech je 5V a vstup u zesilovače je udávanej v rozmezí 0.4-4V. Bude to něčemu vadit že RCA výstup z radia má vyšší hodnotu než je maximalní hodnota vstupu na zesíku? Neodrovnám tím ten zesík??? :? Moc se v tom nevyznám :oops: , tak předem děkuju za všecky rady.... 8)

michalka
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosíííím o radu

Příspěvek od michalka »

Možná tím nic nepokazíš, ale raději bych to neriskovala. Zkus si vyhlídnout tedy jiné autorádio, které by splňovalo do 4V.
iruceni.cz - levné povinné ručení

mourek

Příspěvek od mourek »

Hm asi to fakt nebudu pokoušet.. :wink: Děkuju ti za radu,aspoň někdo se ozval 8)

maRkusVT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkusVT »

kua, tak tohle me nenapadlo nikdy resit.... proste radio, kabely, zesik....
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK

S.i.n.i.s.t.e.r
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.i.n.i.s.t.e.r »

mourek píše: mám vyhlídlý jedno radio do svýho auta, ale zistil sem že výstup na RCA (signálových) konektorech je 5V a vstup u zesilovače je udávanej v rozmezí 0.4-4V. Bude to něčemu vadit že RCA výstup z radia má vyšší hodnotu než je maximalní hodnota vstupu na zesíku? Neodrovnám tím ten zesík??? :?
Tím nic nepokazíš, mám taky radio Panasonic s 3 RCA (5V) a zesilovač Crunch se vstupní citlivostí 0,2 - 4V.
Sjednávání smluv pro:
ČMSS - stavební spoření
Českou pojišťovnu - životní pojistky (dospělí, děti), povinné ručení (Ostravsko-Karvinský region)

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“