radia modelový rok 2010

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
JEKL

radia modelový rok 2010

Příspěvek od JEKL »

Netušte jestli už jsou někde fotky radii pro rok 2010 , konkrétně Alpine a Clarion . Díky
Mercedes W201 a W208, ex W124

pasaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: radia modelový rok 2010

Příspěvek od pasaťák »

Mám je už asi týden, ale ještě jsem se k tomu pořádně nedostal. prolezl jsem parametry a výbavy a musím tě sklamat. Alespoň, co se Alpiny týče, tak kromě přečíslování a několika málo nepatrných kosmetických úprav se vlastně nic nestalo. Pokud chceš kupovat rádio, je určitě lepší koupit starší model, který je nyní ve výprodeji, než dražší, ale vlastně stejný z nové modelové řady. Výprodeje se tedy týkají jen základních řad viz link.. http://www.revilohifi.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; . Pokud by jsi chtěl poslat nějaké fotky, nebo pobavit se o tom, tak se klidně ozvi na ICQ 306011919, jsem k dispozici.
výprodejové a jiné akce na autohifi http://www.revilohifi.cz/produkty-v-akci/

email: jkarlovsky@revilohifi.cz
tel.: +420777003124

JEKL

Re: radia modelový rok 2010

Příspěvek od JEKL »

Teď mam pio DEH-P6000UB , radio gut , i když se mi zdá že předešlý Clarion měl takový šťavnatější zvuk. Ale štve mi na tom radiu modré podsvícení, chtěl bych červený, nebo nejlépe bílí. Alpine jsem ještě neměl, tak jsem přemýšlel, že bych ho to zkusil. Základní požadavky jsou 2 páry RCA, + jeden na sub by byl výtaný , ale není podmínkou. Dále USB, kolečko na ovládání hlasitosti ( tlačítka nechci ) a rád bych grafický displej. Když by rádio nemělo CD romku mi vůbec nevadí, spíše vítám. A když už tam bude tak ať je schovaná za panelem. Jináč pohánět to bude v budoucnu repro z řady Helix Esprit.
Mercedes W201 a W208, ex W124

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“