zpětné zrcátko

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
tom96
Kontaktovat uživatele:

zpětné zrcátko

Příspěvek od tom96 »

Zdravím,

chtěl bych se zeptat čím nejlépe přilepit zpětné zrcátko na sklo? Přítelkyni to nějací odborníci nejdřív lepili obyč vteřinovým lepidlem a potom chemoprenem a to upadlo. Mě napadá jedině lepidlo na skla jenže to mi na to zrcátko taky příjde jako blbost. nevíte čím se to lepí? nebo prostě použít nějaký dvojsložkový lepidlo to by mělo snad stačit. díky

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Re: zpětné zrcátko

Příspěvek od Rolljoin »

když odstraníš ty staré lepidla aby tam nebyl žádný bordel, odmastíš tak to bez problému přilepíš chemoprénem extrem. Mám to tak na fiestě a to je docela roztřepaná plechovka a drží už přes rok 8)

edit: hlavně se drž návodu na lepidle 8)
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

tom96
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom96 »

no právě to už tam bylo a to zrcátko to neudrželo. Odmaštěný to všechno bylo i všechen bordel pryč. Já měl zatím všude zrcátka přišroubovaný ke stropu takže vůbec netuším. leda vzít nějaký tmel čím se lepí třeba prahy na auta :-)

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Zajeď si tím tam, kde dělají autoskla... tak za 200,- ti to tam přilepí a budš mít po starostech :wink:
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“