Zdravím,
chtěl bych se zeptat čím nejlépe přilepit zpětné zrcátko na sklo? Přítelkyni to nějací odborníci nejdřív lepili obyč vteřinovým lepidlem a potom chemoprenem a to upadlo. Mě napadá jedině lepidlo na skla jenže to mi na to zrcátko taky příjde jako blbost. nevíte čím se to lepí? nebo prostě použít nějaký dvojsložkový lepidlo to by mělo snad stačit. díky
zpětné zrcátko
Re: zpětné zrcátko
když odstraníš ty staré lepidla aby tam nebyl žádný bordel, odmastíš tak to bez problému přilepíš chemoprénem extrem. Mám to tak na fiestě a to je docela roztřepaná plechovka a drží už přes rok 
edit: hlavně se drž návodu na lepidle

edit: hlavně se drž návodu na lepidle

EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
no právě to už tam bylo a to zrcátko to neudrželo. Odmaštěný to všechno bylo i všechen bordel pryč. Já měl zatím všude zrcátka přišroubovaný ke stropu takže vůbec netuším. leda vzít nějaký tmel čím se lepí třeba prahy na auta 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zajeď si tím tam, kde dělají autoskla... tak za 200,- ti to tam přilepí a budš mít po starostech 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly