táák mám menší probík při sundavání stropu.
už mám všechno dole ale prodě nevím jak sundat zacvaky na přední clonítka drží to tamneskutečně a není tm vidět žáden šroubek a nic prostě jak to sundat bez poškození díkkk.
demontáž stropu octavia,golf... koncern
Moderátor: Idaho
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
demontáž stropu octavia,golf... koncern
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: demontáž stropu octavia,golf... koncern
Čau,je tam šroubek schovaný pod plastovou krytkou kruhového tvaru. Je opravdu malá. Stačí jí vymáčknout,odšroubovat a pak je tam ještě takový zobáček,takže musíš zatlačit směrem k oknu. Snad Ti to trošku pomůže. 

Italiano bastardo
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
ty jo tak tam jsem tada žadnou krouhovou krytku nevidělDreamTipo píše:Čau,je tam šroubek schovaný pod plastovou krytkou kruhového tvaru. Je opravdu malá. Stačí jí vymáčknout,odšroubovat a pak je tam ještě takový zobáček,takže musíš zatlačit směrem k oknu. Snad Ti to trošku pomůže.
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
tak už jsem to vyřešil vařázl jsem do střechy flexou díru a odbrousil dva šrouby co jsme našel pak už mi to sundat šlo.jinak je tam ten plastík nacvakunztý na plastu který tam je právě přišroubovaný,ale ani za boha to nešlo sundat
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
uff, to je jak kanonem strilet po komarovi...Ilegaltuner píše:tak už jsem to vyřešil vařázl jsem do střechy flexou díru a odbrousil dva šrouby co jsme našel pak už mi to sundat šlo.jinak je tam ten plastík nacvakunztý na plastu který tam je právě přišroubovaný,ale ani za boha to nešlo sundat