jaký nový kombi okolo 300kkč

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
MSG
Kontaktovat uživatele:

jaký nový kombi okolo 300kkč

Příspěvek od MSG »

Zdar,

zaujat nabídkou Oct.II Tour jsem se začal volně pídít po něčem v tomto duchu.
Nijak na auto nespěchám a i bych si na to svoje popojíždění ještě nějakou dobu vysačil s mojí felinou, ale zase nový auto je nový auto a mě by i těch 10 let klíďo vydrželo...

Co by se v daným segmentu (combi / velký hatchback, klima, 1,4-1,6 benzin motor okolo 70-80kW...) dalo pořídit?
Napadá mě právě ta octa, pak Astra III Klasik, KIA ceed a snad i něco od forda.... je tam ještě něco?
MSG

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: jaký nový kombi okolo 300kkč

Příspěvek od m.artty »

Nevim jak na tom bude se zpracováním Astra "klasik" III. Vím, že Astra "klasik" I byla zpracováním a antikorozní ochranou horší než původní Astra F. Je ovšem možné, že ty klasiky už se dostaly taky na lepší úroveň, přeci jen klasik I se začala varábět více než před 10 lety.

Já bych se asi nebál ani nějakého lehce jetého auta..... sice chápu, že novota je novota, ale dalo by se ušetřit dost peněz, kdyby si koupil třeba auto s najetými 20 tisíci.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Hyundai i30CW, 1.4 80kW porp. 1.6 93kW. Ted je limitovana i30(CW) Patriot za 289900Kc s pomerne slusnou vybavou, ale kdybys nasetril 45 tisic, pak ma 1.6 v plny vybave, ktera je fakt slusna.
Nemam sice CW, ale kratkou 2.0 a nemenil bych. Koupi auta muzu zaridit s nejakou usporou. A dale neni problem auto dovybavit za pekny penize pres me (vyhrev sedacek atp.) a nebo dodavat dily na garancky (filtry atp.) za zlomek ceny.
Pokud chces, kontaktuj me pres SZ, nerad bych s dostal do nejakyho flejmu o korejcich.

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

jak píše SubTera - Ceed SW nebo i30CW určitě nebude špatná volba 8) 8) s Octou Tour to taky nebude špatná volba, ale od ledna se začne prodávat současná Octa před facelift jako tour a jen s motorem 1,6 MPi a to je tragedie
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Astra classik III uz neni astra G ale astra H, ta se dela od r.2004 8)

SubTera

Příspěvek od SubTera »

BP: tragedie - jak se to vezme, ma to 75kW coz MSG staci a beznymu cloveku taky. Octa je sice velka, ale ma napr. mensi rozchod kol a naprav.
Jeste bych do vyberu zaradil Focus a Megane. Obcas se daji sehnat za slusny penize 1.6ky, ktery jsou na tom vykonove jako Octa.

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

tragedii jsem myslel rozvod OHC s 8-mi ventilovou technikou která je prostě už OUT a ten výkon už je taky dávno překonanej kdejakou 1,4 8) s tím rozchodem má naprostou pravdu je to natažená kastle co to jde
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

Díky za tipy, chlapi.

Ten Hyundai vypadá zajímavě, akorád kufr bude asi trochu menší (myšleno na kombík).
Výbava je proti Touru někde jinde, koukám, že to má koutouče i v zádu. A motor taky, v tom je ten Tour s 1,6MPI fakt už trochu mimo mísu.
Teď jen jak je to spolehlivý... :? ale ono to asi už dneska bude + - stejný ne?

Jinak ten "Patriot" má oproti "Classicu" navíc jen ty elektrony?
Ale jo, za to že by mi za to dali 10.000 Kč slevu, tak ty elektrony vezmu :-)
MSG

SubTera

Příspěvek od SubTera »

MSG: 1.4 a 1.6 jsou na thu 3 resp. 4 roky (v jinem modelu). Hodnotil bych zatim jako opravdu spolehlivy, neb nevim o vaznych zavadach.
http://www.hyundai.cz/o-spolecnosti/tis ... u-i30.html

Co se tyce velikosti kufru, tak pro me je priorita kabina, ve ktere pri jizde sedim. V kufru toho moc nevozim, nebo ne tak casto, abych musel kufru davat prednost pred motorizaci, cenou atd. Pokud je pro Tebe priorita obrovsky kufr, pak jdi do Octavie, nicmen kufr CW i SW se mi zda pro normalniho cloveka nebo rodinu dost velky.

klubo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klubo »

astru klassic III mám teď asi měsíc a zároveň mám i neklasic astru z roku 2007 a auto je na stejný úrovni, aby taky ne... classic III odpovídá základní výbavě essentia u původní neklasik verze, je to jako oktávka a oktávka tour, tour taky neni hůř udělanej a nehnije víc...jenom má prostě základní výbavu a nedaj se tam vymejšlet bejkoviny typu xenony, navigace a v nabídce jsou jen základní motory. Já mám 1.6 85kw a předčil má očekávání...
Naposledy upravil(a) klubo dne 12 lis 2010 17:26, celkem upraveno 1 x.
Astra G 3dv. Z16XE Automat
Astra G 3dv. Z20LET OPC
Astra H kombi Z19DT

www.opelmarket.cz - originální díly levněji

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

BIGPAPA píše:jak píše SubTera - Ceed SW nebo i30CW určitě nebude špatná volba 8) 8) s Octou Tour to taky nebude špatná volba, ale od ledna se začne prodávat současná Octa před facelift jako tour a jen s motorem 1,6 MPi a to je tragedie
kdybys četl pořádně, tak zjistíš, že MSG zmiňuje Octu II Tour
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

blázen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

nedá se za tu cenu sehnat ten nový megane? Je pěknej 8)
ted smrdím po naftě :-)

podporuji: http://www.neo2011.cz/

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“