Ahoj, mám takový dotaz. Sháním povinné ručení a chtěl bych se zeptat jestli nemáte nějaké tipy jak ušetřit. Na netu jsem našel tohle: http://finance.idnes.cz/stante-se-souca ... ruceni_bab
NEmáte s něčím podobným někdo zkušenosti? Díky za odpovědi
Pokud se v tom nijak zvlášť neorientuješ je nejlepší sehnat nějakého makléře, já když sem koukal po netu tak i ta nejnejlevnější co mě ze všemožných počítadel vyjela bylo nějakých 4 litry na 1.5-ku (absolutně bez bonusů) a zdejší pojišťovák mě udělal pojistku za 2 500 a není to žádná hasičská atd. ale Alianz, i když nevím kde to berou takové ceny tak to tak je...
Moc děkuju za návrhy. Mám totiž takové dilema jestli benzín nebo diesel. Ale jak vidím tak i na větší objem se dá uzavřít slušná pojistka (teda pokud všichni co odpovídalu mysleli pojistku na rok )
G5 1,4 2005 7620Kč na rok = zákonná+havarijní s vším co šlo s částkou 170tis.
G4 2,8 2002 11025Kč na rok = zákonná+havarijní s vším co šlo s částkou 140tis.
-Jakub- píše:G5 1,4 2005 7620Kč na rok = zákonná+havarijní s vším co šlo s částkou 170tis.
G4 2,8 2002 11025Kč na rok = zákonná+havarijní s vším co šlo s částkou 140tis.
u koho to máš? a na koho je pojistka dělána? na tebe nebo na rodiče?
i30 1.4 2010 - kooperativa, POV+HAV na 270tkč s 0% spoluúčastí komplet 9853Kč, sleva na základě konkurenční nabídky (tak to napsala do zdůvodnění poskytnuté slevy...)
1,3 ročně 2150 a to jsem bez bonusu, ptž řídím 2 roky a to jsem to po roce rozbil, agentura levná pojistka
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Mam tady... http://levna-pojistka.cz/cenik.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kancelar maji v Karvine, Trinci, Bohumine atd.
Delaji to u ruznych pojistoven, ja to mam (mam pocit) u Triglavu.
ahoj, prosím vás potřeboval bych nutně pojistit auto, nebudete mít nějaký kontakt na nějakého makléře? třeba u allianz, jsem z FM,díky za každou radu, uživateli TheTimo jsem psal, ale bez odpovědi
abbath píše:ahoj, prosím vás potřeboval bych nutně pojistit auto, nebudete mít nějaký kontakt na nějakého makléře? třeba u allianz, jsem z FM,díky za každou radu, uživateli TheTimo jsem psal, ale bez odpovědi
až si v uživatelském panelu odstraníš toto:
"Někteří uživatele nemohli být přidáni, protože mají zakázané přijímaní Soukromých zpráv."
já teďka s autem utekl od Allianz ke Kooperativě. Předtím sem platil 3600 za rok, teďka to mám za 1800 na rok. Faktem je, že auto není psaný na mě, to bych pak platil víc