Chcete levnej "supersport" ? Kupte Evoluzione !

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

Fazeey píše:vono ani poslední camaro neni nic moc...
To může říct jen někdo kdo v něm nejel a neřídil ho. Jeho design nikomu nenutím, ale 4.gen je konečně generace kde se amíci vrátili k pořádnýmu výkonu ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příkladně tohle trhá vcelku asfalt 8)

Obrázek
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

jind005 píše:
mr.modena píše:tak to teda nemusím :(
No ale nevypadá to vůbec špatně..to musíš uzat:-)
ne :( takova spatlaná všehochuť..... tu Barchetta, tu pseudo Testa, tu Lambo prvky.....přitom masivní, neohrabaný, nevyvážený
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

MarauderZ28 píše:Příkladně tohle trhá vcelku asfalt 8)

Obrázek
vypadá správně ostře 8)
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

sic

Příspěvek od sic »

vypada to jako nepovedena replika ... :?:
when I grow up, I want to be a racing driver

StreetFighter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StreetFighter »

staci dve slova=AMERICAN MUSCLES........
Radši budu druhej než mrtvej!

Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

MarauderZ28 píše:
To může říct jen někdo kdo v něm nejel a neřídil ho. Jeho design nikomu nenutím, ale 4.gen je konečně generace kde se amíci vrátili k pořádnýmu výkonu ...
nemyslel sem tim jak jede, ale jak vypadá.. já jenom že jsi psal že 3 gen. není jaksi ono... v camaru jsem nejel, jel jsem Foja birdem, což mi asi potvrdíš že je to samý auto akorat v jinym kabátě.. ten se mi líbil mnohem víc vzhledově, ale u tohoto auta jde o ten motor...
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Fazeey píše:
MarauderZ28 píše:
nemyslel sem tim jak jede, ale jak vypadá.. já jenom že jsi psal že 3 gen. není jaksi ono... v camaru jsem nejel, jel jsem Foja birdem, což mi asi potvrdíš že je to samý auto akorat v jinym kabátě.. ten se mi líbil mnohem víc vzhledově, ale u tohoto auta jde o ten motor...
jojo máš pravdu Camaro=Firebird poslední generace (i předchozí byly ale ne tak výrazně podobný) sou evidentně stejný jen jiná haubna, nárazníky a interiér. Je zajímavý, ale že Camaro je vždy ve všech testech o maličko lepší, že by aerodynamika ? Nebo tah GM nevím každopádně 4. gen 97-02 (Hell Car) je vážně hustý auto je to s těma mega násosema na kapotě - výkon 305 nebo 315 koní tuším

chjetjov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chjetjov »

MarauderZ28 píše:Příkladně tohle trhá vcelku asfalt 8)

Obrázek
malo drsna karka 8)
Seat Leon Cupra Look... in progress...

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

MarauderZ28 píše:
Fazeey píše:
MarauderZ28 píše: To může říct jen někdo kdo v něm nejel a neřídil ho. Jeho design nikomu nenutím, ale 4.gen je konečně generace kde se amíci vrátili k pořádnýmu výkonu ...
jojo máš pravdu Camaro=Firebird poslední generace (i předchozí byly ale ne tak výrazně podobný) sou evidentně stejný jen jiná haubna, nárazníky a interiér. Je zajímavý, ale že Camaro je vždy ve všech testech o maličko lepší, že by aerodynamika ? Nebo tah GM nevím každopádně 4. gen 97-02 (Hell Car) je vážně hustý auto je to s těma mega násosema na kapotě - výkon 305 nebo 315 koní tuším
jj Ram Air... tenhle to měl taky.. myslim že mi říkala že to má kolem 320k.. ale nešlo to pořádně vokouřit, prostě amíci a jejich debilní limity..
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

matitchka

Re: Chcete levnej "supersport" ? Kupte Evoluzione

Příspěvek od matitchka »

trha asfalt?

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

MarauderZ28 píše:ohem víc vzhledově, ale u tohoto auta jde o ten motor...
jojo máš pravdu Camaro=Firebird poslední generace (i předchozí byly ale ne tak výrazně podobný) sou evidentně stejný jen jiná haubna, nárazníky a interiér.[/quote]

Proč až v poslední generaci? Camaro = Firebird už od začátku, vždycky se lišily jenom pár plechama. A u první generace byl rozdíl v podstatě jen v masce a světlech ...

Jinak nejhezčí je první generace, pak druhá + třetí (trojka vypadá zvlášť v černý nádherně zle) a čtvrtá se mi nelíbí.

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

vždyť píšu, že i předchozí byly podobný, jinak třetí gen je něco co nikdy bejt nemělo naprostá degradace všeho, výkony, zpracování, vzhled - všecko špatně aspoň teda pro mě, navíc ty auta jsou tintítka opticky oproti ostatním. Nejhezčí je pro mě 1. gen, pak polovina 2.gen ...

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

Mě na trojce vaděj jen ty výkony - a to se dá dohnat, ten blok je furt stejnej a když začneš upravovat, tak ti stejně nic jinýho než blok nezbude :)
A me se proste libej jednoduchy hranaty tvary. Trojka (ale fakt musí bejt černá) je nádherně zlá, má charakter. Je to podobný jako třeba Buick Grand National, ten má taky kouzlo díky tomu, že je černej a hranatej.

http://www.monchar.com/images/members/7 ... _16721.jpg
tohle je hezký, nebejt křídla ...
Speed kills. Drive Ford and live forever.

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

z trojky bych bral pouze IROC-Z zbytek jsou splácaný 5,0 litry(pokud neberu V6 nebo dokonce I4 to je povl strašnej) takže blok není úplně stejnej a celkově ty motory i IROC Z maj daleko do LT-1 motoru kterej je kapku jinde a řekl bych, že po dlouhým obdobý propadu tenhle motor byl darem z nebes :o)

bob ash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob ash »

Souhlas, V6 nebo dokonce I4 Camaro je tragédie. A co se týče toho zbytku - já jsem neobhajoval výkony trojkovýho Camara, že jsou ty motory přiškrcený je jasný. Ale pokud to bude 350cui (mám pocit, že nebyly jen v IROC-Z, ale můžu se plýst), tak z ní silnej motor můžeš kdykoliv udělat. A pokud tam je 305, tak není problém tam dát 383 stroker nebo třeba 454 big block. Nevidím důvod, proč zůstávat u původního bloku, když by se jinej hodil líp a výběr je velkej.
Ale nezatracoval bych ani 305 - pokud člověk nechce závodit a stačí mu 300hp+, což se dá dosáhnout jednoduchejma úpravama, tak je to taky dobrej motor.

A vůbec, až budu stavět něco rychlýho, nebude to na 90% Chevy, ale nějakej rozumnej MOPAR.
Speed kills. Drive Ford and live forever.

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“