Pro mě je mnohem zajímavější auto 9C1 - policejní verze. Má silnější verzi 350cui small blocku, heavy duty převodovku, podvozek, brzdy, dokonce i posílenej rám. A hlavně jako 9C1 existuje i hranatej
Dovoz z USA je opravdu lepší.Aneb úvaha o tuzemském tuningu.
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: Dovoz z USA je opravdu lepší.Aneb úvaha o tuzemském tuni
Fazeey: ale u Impaly platíš víc za její jedinečnost než za výkony. Ten rozdíl není zas takovej a dá se dohnat velmi levně - Chevy small block je velmi dobře laditelnej motor. Navíc mě se hrubě nelíbí interiér Impaly - chybí tam přední lavice.
Pro mě je mnohem zajímavější auto 9C1 - policejní verze. Má silnější verzi 350cui small blocku, heavy duty převodovku, podvozek, brzdy, dokonce i posílenej rám. A hlavně jako 9C1 existuje i hranatej
Speed kills. Drive Ford and live forever.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
jinak jen si dovolím podotknout, myslím, že by táta klidně poháry vyhrával je to jedinečný auto v jedinečným tuningu
a nechápu proč by měl kolemjdoucím vykládat jak sito dělal sám a dával tam svody a plasty - prostě některý lidi na to nejsou a nechápu proč by si to auto nemohly nechat postavit - není to žádná ostuda ...
a nechápu proč by měl kolemjdoucím vykládat jak sito dělal sám a dával tam svody a plasty - prostě některý lidi na to nejsou a nechápu proč by si to auto nemohly nechat postavit - není to žádná ostuda ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Ty si opravdu myslis, ze to je dobra cenaShiby píše:LUXUSNI AUTO ktery by dle mojeho nazoru vyhravalo na nasich "tuning party" prvni mista,komplet snizeny,svody,proste vsechno.A cena ?? 75 000,- Dolaru pratele.
IQ stylingem nenahradis.
Ivan: a i na plečky, který tu ofiko zastoupení nemaj, tu je většina dílů skladem u neofiko dovozců (impexta, cartime, simix, denker) zbytek k dodání do tejdne, max. 14 dnů.
Speed kills. Drive Ford and live forever.