ajsik píše:tak predne si to nenechaj zmerit lidi co tuni stylem:
tak jedny váčky ostre : tak to bude 20koni
tuningové svíčky : ty vole tady sem cetl 7 koni
zadni ladeny vyfuk : 8koni leštěné svody : ty vole to uz je husta uprava 30 koni
pak ten číp tuning : 15 koni
pak taky ten konus : 5 koni
takze z 2.0 treba fordu mame narust vykonu : 85 koni[/b]
Bohužel,takovéhle sčítání nefunguje a těžko se to bude někomu vysvětlovat
mi to rikat nemusis, to az tem zklamanym "tunerum" lol
leon4x4 píše:
Ale když si vezmeš, že to tvé EVO zbaští 23% výkonu v převodech tak ti na kola moc nezbude
quote]
no nevim kolik procent ale jedno vim jiste: tve EVO toho vykonu sezere jeste vic tvoje spojka, AYC atd a muzu ti prozradit jedno tajemstvi? Ale nikde to nerikej: bude se stavet jedno "EVO 8" ktere bude schopno jezdit casy hluboko pod 11 vterin... v lete by uz mohlo stat na startovni care
Něco bližšího by nebylo?
musis pockat, brzy v TM a na DVD TM 3/2006 toho bude vic
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
Ahoj tuneři,tak už máme změřeno 14 aut.Prozatímní výkonový rekord je 294 HP (BMW M3,E36) a 416 Nm (VR6+turbo).Původně jsem tady psal,že v Děčíně měřit nebudeme,jen na akcích,ale zájem je značný a tak měříme. Teď provádíme výchozí měření před uvažovanými úpravami (chipování,výfuk,sání atd.)Jinak včera jsem mluvil ze Sandym a on to měření na válkách vyhlásí jako soutěž a sám odmění.
Prozatím je potvrzeno od pořadatelů:
DynoCup - IX.MV 6.-7.5.2006 a X.MV 26.-27.8.2006
Dyno liga SK - 7.Autotuning zraz Trenčín 26.-28.5.2006
8.Autotuning zraz Trenčín 1.-3.9.2006
Zemi píše:Takze Zelva nedosahl ani na 294HP ju? No teda...
Zemi,přijeď na brzdu a uvidíš co tam máš Ty. Všichni (co to nemají změřené) si myslí jaký tam mají stádo plnokrevníků a často jsou překvapení.Ale ono to absolutní číslo,ještě vůbec neznamená pohárky ve sprintu.Důležitější je průběh použitelného výkonu a hlavně krouťáku!
Když jsme Želvovi ukázali co jeho parametry dělají ve zrychlení,tak mnohé pochopil a teď už ví kudy dál.Máte se na co těšit.
Zemi,přijeď na brzdu a uvidíš co tam máš Ty. Všichni (co to nemají změřené) si myslí jaký tam mají stádo plnokrevníků a často jsou překvapení.Ale ono to absolutní číslo,ještě vůbec neznamená pohárky ve sprintu.Důležitější je průběh použitelného výkonu a hlavně krouťáku!
Když jsme Želvovi ukázali co jeho parametry dělají ve zrychlení,tak mnohé pochopil a teď už ví kudy dál.Máte se na co těšit.
Za kolik tedy merite v decine? Prijel bych hned jak nahodim letnaky, muzes sem hodit nejakej vas graf?
Břéťa,zatím stále měříme za 800,-Kč,ale nevím za kolik to bude až nahodíš ty letní gumy ,ale vždyť Ty máš Srbu za barákem,tak proč bys jel až do Děčína??
Me to prijde hodne zajimave a jdu do toho...pac mam mit nejakych 156 kobyl...a to se mi vubec nezda...ted mam motor po GO tak sem zvedava...vykon je sice lepsi ale o tech 115kW pochybuju...taky me zajima kroutak...myslim ze budu hoooodne zklamana...ale budu vedet na cem sem!!!
...:::Toyota Celica 2.0GTi 16V 115kW 89':::...- Ex ...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::... ...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex ...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::... ...:::N.M.T. Engineering:::...
Leňulka píše:Me to prijde hodne zajimave a jdu do toho...pac mam mit nejakych 156 kobyl...a to se mi vubec nezda...ted mam motor po GO tak sem zvedava...vykon je sice lepsi ale o tech 115kW pochybuju...taky me zajima kroutak...myslim ze budu hoooodne zklamana...ale budu vedet na cem sem!!!
Přijeď,rádi poznáme také nějakou tunerku,zatím jezděj samý chlapi.Taky máš na první pohled správný úsudek,zajímá Tě krouťák
JirkaŠ píše:Břéťa,zatím stále měříme za 800,-Kč,ale nevím za kolik to bude až nahodíš ty letní gumy ,ale vždyť Ty máš Srbu za barákem,tak proč bys jel až do Děčína??
Je při tom měření nějakej problém s výškou podvozku? Jinak já si to určitě taky nechám otestovat, tak doufám že to na těch akcích klapne
Nejsem tunerka...ale stavit bych se stavila...tady u nas na morave nevim o nikom kdo by mi to zmeril...a o tom vykonu vazne pochybuju...takze me to hooodne zajima...kdy je mozne se stavit a kde presne to je?
...:::Toyota Celica 2.0GTi 16V 115kW 89':::...- Ex ...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::... ...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex ...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::... ...:::N.M.T. Engineering:::...
JirkaŠ píše:Břéťa,zatím stále měříme za 800,-Kč,ale nevím za kolik to bude až nahodíš ty letní gumy ,ale vždyť Ty máš Srbu za barákem,tak proč bys jel až do Děčína??
No to bude tak za 2 mesice, maximalne to necham na prvni mimon... Srbu mam sice za barakem ale ten dost zdrazil... Mam pocit ze jarov je furt za 1200,- , akorat toho idiota Krejzu nemusim... Take pockam az tady ty brzdy testnete...
Me je fakt jedno kolik tam toho mam... Ja si vystacim s Gtechem... Nepotrebuju vyhazovat dalsi prachy...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
pochybuju jestli vůbec letos lancie vyjede a jestli vůbec ještě někdy...... Ale docela by mě zajímalo jak se projevily úpravy na alfě,teda pokud tam vůbec nějakej nárůst bude......A jak je na tom puma snad ani po těch 258000 na tacho nechci vědět....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Gusto píše:Teoreticky by mohol vyhrat pohar aj ten z najnizsim vykonom, ale jedine v pripade, ak by sa posudzoval narast vykonu oproti serii, trebars v %.
To znamena, ze ak by povodne 40 kW Felicii odmerali 80 kW, je to 100% narast a pravdepodobny vitaz. To by bolo ako-tak spravodlive...
Gusto píše:Teoreticky by mohol vyhrat pohar aj ten z najnizsim vykonom, ale jedine v pripade, ak by sa posudzoval narast vykonu oproti serii, trebars v %.
To znamena, ze ak by povodne 40 kW Felicii odmerali 80 kW, je to 100% narast a pravdepodobny vitaz. To by bolo ako-tak spravodlive...
tohle se mi zda jako dobra idea
No ale zase na druhou stranu je mnohem snažší a lacinější dostat 80Kw z Favorita než 700-800 koní třeba z takovýho BMW M3
No ale zase na druhou stranu je mnohem snažší a lacinější dostat 80Kw z Favorita než 700-800 koní třeba z takovýho BMW M3
sic píše:
tak by ste si jeste udelali objemove tridy
A speciály bez interiéru budou samozřejmě opět zvlášť
Ty nehluč, tebe vyloučí rovnou a kdyby se ti to nelíbylo tak stejna houby naděláš když budou měřit jen jednu nápravu
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
a co je na tom jako dobre, to bych si nechal rad vysvetlit...
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce
Mě se hlavně líbí jak si tu někteří zase začínají vydupávat kategorie aby si mohli odnést pohárek i s čipnutou jednatrojkou Vždyť JirkaŠ jasně říkal že to bude jen měření výkonu a ne žádná soutěž. Vyhlášení absolutně největšího výkonu dne má být jen pro zpestření. Ale co bych vlastně chtěl, vždyť jsme v Čechách......
No to vis...spousta lidi ma strach z toho co zjisti...tak se chteji umistit aspon ve svoji kategorii Ja bych to vubec neresila jako soutez...nakonec pro zajimavost jen vyhodnotit nejvyssi namerene vykony...tot vse...