Folie a Výfuk

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
DJScrech

Folie a Výfuk

Příspěvek od DJScrech »

Zdar chlapy.mam problém.Na autě jsou od firmy dělané folie,ale čapli mě policajti a vzali si i měřák a zjistily,že mam propustnost jen 30%.Já za to nemohu,jelikož jsem to svěřil firmě a ta mi to nalepila,dala i atesty a homologační kartičku.A navíc je na autě výfuk remus s homologací ale to je nezajímalo,vadilo jim,že je klopenej zhůru.Musím kvůli tomu na přestupku.Co s tím?prosím poraďte.

beck

Re: Folie a Výfuk

Příspěvek od beck »

folie strhat a pokud je k vyfuku homologace,tak si vzit sebou ke komisi papiry 8)

jiank pravdepodobne Ti firma tedy instalaci provedla "neodborne"....takze bys mel za nima skocit a bud Ti vymeni folie s 30% nebo je sundas a vrati Ti penize....takhle by to melo byt.....ovsem bych s tim moc nepocital,takze prvni verze....
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku

DJScrech

Re: Folie a Výfuk

Příspěvek od DJScrech »

Děkuji.Myslíte,že by teda tu pokutu co dostanu za ty folie mohl požadovat po té firmě??? A ještě jeden dotaz.Poziční světla nebo jinak také obrysová světla oranžové barvy jsou na auto povolené.Nevíte,podle jakého zákonu nebo jak je to v tom zákoně definované?Že bych je nakrknul a všude si je na auto dal jako třeba podsvícení podvozku.Pokud neni v zákoně uvedeno kolik a kde mají být,tak toho využiji.
Díky.

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“