Ford mustang - poradte

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Re: Ford mustang - poradte

Příspěvek od MarAt »

Beaver píše:
7M-GTE je navíc docela underpowered, až tam Idaho dokončí zástavbu toho 2JZ, tak bych ti doporučoval nechat se tím povozit, protože to ti pravděpodobně potom poteče oční obsah po tvářích, až bude brečet že sis to nekoupil taky :lol:[/quote]

Hehe,to se zas nebojím,že by byl rychlejší,jak já,ale prostě mě to oslovilo a něco na tom je...
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz

Beaver

Příspěvek od Beaver »

MarAt píše:
Beaver píše: 7M-GTE je navíc docela underpowered, až tam Idaho dokončí zástavbu toho 2JZ, tak bych ti doporučoval nechat se tím povozit, protože to ti pravděpodobně potom poteče oční obsah po tvářích, až bude brečet že sis to nekoupil taky :lol:
Hehe,to se zas nebojím,že by byl rychlejší,jak já,ale prostě mě to oslovilo a něco na tom je...
No jo, proto ho taky mám, ale říkám tomu "srdeční záležitost" :D
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Beaver píše:
MarAt píše:
Beaver píše: 7M-GTE je navíc docela underpowered, až tam Idaho dokončí zástavbu toho 2JZ, tak bych ti doporučoval nechat se tím povozit, protože to ti pravděpodobně potom poteče oční obsah po tvářích, až bude brečet že sis to nekoupil taky :lol:
No jo, proto ho taky mám, ale říkám tomu "srdeční záležitost" :D
oba s enebojte, pokud dobře sledujete forum tak víte že s emi míásto mustanga nakonec usídlila na dvoře třetí supra :D

ted čekám naprašule na dodělání zástvaby 2JZ a zatím dávám do kupy novou , je to sice "jen" GE ( NA 205PS ) ale na "normální" ježdení mi snad chvilku postačí - pokud o ní nebude zájem ( dal jsem inzerát do annonce ) tak ji asi nechám kryszulce a budem jezdit na srazy dvěma suprama :D

..už tu i padl návrh od nejmenovaného člena TF dát na NA tažné a tahat si za ní 2JZ supru :D... no cemment:D
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“