( 7M-GTE ) ostré vačky + svíčky na Supru
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: ( 7M-GTE ) ostré vačky + svíčky na Supru
vacky neres, nedoplatíš se, jediná finance dostupná možnost pro nas ekonciny je exhaust vacka serie, intake vacka z NA, svíčkypouze NGK bcpr6ep - nic jiného drahé ale na suprinu nejlepsí, vyzkouseno 
samozrejme u mne nejlevneji

samozrejme u mne nejlevneji

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Případně DENSO
Ale já mám taky NGK
Každopádně vačky by šly ještě nechat upravit v ČR, nicméně s nima by to už asi chtělo začít i ladit směs a měřit teplotu plynů, protože na rozdíl od zvýšenýho plnícího tlaku ECU neví, že se něco změnilo (změnu hardware nemá jak poznat).

Každopádně vačky by šly ještě nechat upravit v ČR, nicméně s nima by to už asi chtělo začít i ladit směs a měřit teplotu plynů, protože na rozdíl od zvýšenýho plnícího tlaku ECU neví, že se něco změnilo (změnu hardware nemá jak poznat).
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
upravvat acky v jeho setupu nemá smyls, pokud pujdeprs 500PS tak ano ale na to nemá 
Densa jsou seriová, platinové NGK zatím vyhrávají v testu "roztav svojí svíčku"

Densa jsou seriová, platinové NGK zatím vyhrávají v testu "roztav svojí svíčku"

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
hmmv a videl jsi uz nekdy rozebrané tyhle motory 4 anayspané na jedné hromadeGenerics píše:Ja myslim, ze tenhle silenec na to nasetri...kdyz jsem to pred chvili videl rozebrany, tak jsem neveril vlastnim ocim:)

no ehm uz jezdej

scí vacka ti z NA ti pomuze protáhnout pracovní otácky:) takze uzes dýl podrzet boost turba..
sem to rekl blbe, "rozšíří spektrumpouzitelných otácek"
abch to rekl správne salamounsky